• Stránka 1 z 2 • 1, 2
Lenovo G580
Zdravim Vas mam taky problemik.. Mam lenovo G580 ( core i5, 8gb ram, 2gb nvidia, 1TB hdd ) WINDOWS 8
Informácie len preto aby ste vedeli co konkretne je to asi za notebook. Od vtedy ako som ho kupil som mal problemy z pripajanim na wi-fi siete, aj ked ma po dlhom strajkovani vzdy pripojilo. No ale vcera som si kupil novy router presnejsie TP-LINK TL-WDR3500 ( dual-band, 2,4GHz + 5Ghz ) ktory vysiela wifi siet 802.11a/b/g/n a wifi karta v mojom notebooku podporuje 802.11b/g/n takze by sa navzajom podporovat mali. Router vysiela dve wifiny ako som uz povedal, ale nasiel mi iba jednu ( 2,4GHz , neviem preco aj ked by mal 5GHz podporovat ) , no ale notebok mi ju ani obcas nenajde, ked ju najde tak vypisuje same hovadiny, ze not connection, potom limited acces, a ked konecne naskoci akoze uz to ide tak aj tak nejde, neobnovuje internet nic a po case zase skoci limited acces... Na druhom notebooku z win7 mi to slape ta siet bez problemov ( 2,4GHz ) ..
Driver intel/wifi blabla by mal byt najnovsi presne ku lenovo g580
Poradte prosim niekto, pisem to z rychla, bol by som rad ak by sa o to niekto zaujimal a pomohol mi..
Informácie len preto aby ste vedeli co konkretne je to asi za notebook. Od vtedy ako som ho kupil som mal problemy z pripajanim na wi-fi siete, aj ked ma po dlhom strajkovani vzdy pripojilo. No ale vcera som si kupil novy router presnejsie TP-LINK TL-WDR3500 ( dual-band, 2,4GHz + 5Ghz ) ktory vysiela wifi siet 802.11a/b/g/n a wifi karta v mojom notebooku podporuje 802.11b/g/n takze by sa navzajom podporovat mali. Router vysiela dve wifiny ako som uz povedal, ale nasiel mi iba jednu ( 2,4GHz , neviem preco aj ked by mal 5GHz podporovat ) , no ale notebok mi ju ani obcas nenajde, ked ju najde tak vypisuje same hovadiny, ze not connection, potom limited acces, a ked konecne naskoci akoze uz to ide tak aj tak nejde, neobnovuje internet nic a po case zase skoci limited acces... Na druhom notebooku z win7 mi to slape ta siet bez problemov ( 2,4GHz ) ..
Driver intel/wifi blabla by mal byt najnovsi presne ku lenovo g580
Poradte prosim niekto, pisem to z rychla, bol by som rad ak by sa o to niekto zaujimal a pomohol mi..
-
superleggera - Amatér
Lenovo G580
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lenovo G580
1. dual band neznamena 2 wifiny...
2. aktualizuj si driver WiFi na notebooku
2. aktualizuj si driver WiFi na notebooku
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
https://www.wgmods.eu
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
R4gn4r0K - PC Support
drivery:
http://mobilesupport.lenovo.com/cz/cs/p ... =Downloads
Jen tam navolíš: Netvorking: Wirelees LAN a pak windows 8 64-bit
http://mobilesupport.lenovo.com/cz/cs/p ... =Downloads
Jen tam navolíš: Netvorking: Wirelees LAN a pak windows 8 64-bit
-
PajaS - Drbna
Ano na tolko sa vyznam v PC.. to som si stiahol presne ako si povedal a furt to robi debiliny..,
-
superleggera - Amatér
I když sis to stáhnul a možná to bude znít blbe...nainstaloval jsi to?
-
PajaS - Drbna
ano...
Nechapem tomu, pojdem to asi vymenit do alzi ze ci to bude robit aj druhy kus..

-
superleggera - Amatér
No nevím, jestli reklamace je nejlepší řešení...
Spíš mě napadá otázka..kdo router konfiguroval? Konfiguroval ho někdo, kdo tomu rozumí nebo jsi jej prostě jen zapojil a nastavoval ty?
Může tam být např. zapnuté filtrování MAC adresy nebo cokoliv jiného.
Také bych první router někomu dal a ať zkusí tento návod: http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=138
Spíš mě napadá otázka..kdo router konfiguroval? Konfiguroval ho někdo, kdo tomu rozumí nebo jsi jej prostě jen zapojil a nastavoval ty?
Může tam být např. zapnuté filtrování MAC adresy nebo cokoliv jiného.
Také bych první router někomu dal a ať zkusí tento návod: http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=138
-
PajaS - Drbna
Nastavenie vôbec nieje problém, má to úplne jednoduché nastavenie siete wifi, a keďže sa mobil aj druhý notebook na to pripojil a išlo to na parádnej rýchlosti, tak asi som to zapojil správne nie?
chyba je dakde v mojom notebooku..

-
superleggera - Amatér
Tak to potom mě tedy opravdu napadá zastaralá verze Driveru na WLAN
-
PajaS - Drbna
PajaS píše:Tak to potom mě tedy opravdu napadá zastaralá verze Driveru na WLAN
Pokud se splet a má windows 8. a ne 8ky tak je tu problém protože verze Driveru Lenova na 8y nefungují/blbou na 8.1kách mám s tím osobní zkušenost .

-
MultiCrafer - Spamerův sluha
To ze podporuje 5ghz neznamena ze to bude zapnute. To si musis ty sam nastavit aby ti vysielalo signal v 5ghz.
Inak presne ten isty problem (limited access, ziaden signal) som mal aj ja, lenze to som sa pripajal na verejnu wifinu v mojom okoli. Prvy krat to slo super bez problemov. Par dni na to BUM ! A nic, ziaden signal asi tak tyzden/dva, az potom uz konecne bol singal ale limited access... Problem som nevyriesil, ani nastavenie IP adries nepomohlo
Inak presne ten isty problem (limited access, ziaden signal) som mal aj ja, lenze to som sa pripajal na verejnu wifinu v mojom okoli. Prvy krat to slo super bez problemov. Par dni na to BUM ! A nic, ziaden signal asi tak tyzden/dva, az potom uz konecne bol singal ale limited access... Problem som nevyriesil, ani nastavenie IP adries nepomohlo

Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Tak chlapci stále to nejde a mňa už ide vyslovene drbnúť
Už som skúšal všetko, aj ako už niekto spomínal zapnúť len 2,4Ghz sieť - nešlo to, potom len 5Ghz sieť zase to nešlo ani keď som dal duálnu spoluprácu obidvoch.. A ako povedal MultiCrafer tak presne to je ten problem.. Sku*vený windows 8.1 na ktorý nefunguje polovica driverov, alebo z niečím len proste nespolupracujú a už je problém na svete, tomu čo spravil windows 8 len nasrať do rúk a nepustiť mesiac ku vode.. Nenachádzam slova..

Už som skúšal všetko, aj ako už niekto spomínal zapnúť len 2,4Ghz sieť - nešlo to, potom len 5Ghz sieť zase to nešlo ani keď som dal duálnu spoluprácu obidvoch.. A ako povedal MultiCrafer tak presne to je ten problem.. Sku*vený windows 8.1 na ktorý nefunguje polovica driverov, alebo z niečím len proste nespolupracujú a už je problém na svete, tomu čo spravil windows 8 len nasrať do rúk a nepustiť mesiac ku vode.. Nenachádzam slova..
-
superleggera - Amatér
Kup si usb adapter na wifinu. Alebo si pozicaj od niekoho. Je to jedine co ma napada (ak si teda aj toto neskusal).
Moja masinka 
i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w

i7-4790
Asus Z97-A
Hyper Evo 212
8GB 1600mhz
GTX 760
Evo 840 120gb
WD Blue 1TB
CXM 600w
-
Thony - Mistr
Thony viem že to je asi funkčné riešenie, mal som to doma kedysi, už nie takže som to neskúšal, ale zober si čo je to za somarinu mať notebook a dávať do neho prídavné wifi zariadenie?
-
superleggera - Amatér
este si skus skontrolovat DHCP a DNS nastavenia na routeri
hlupa otazka si vyzaduje hlupu odopoved... Ani Chuck Norris nezodpovedal vsekty hlupe otazky od uzivatelov GS...
-
R4gn4r0K - PC Support
• Stránka 1 z 2 • 1, 2