• Stránka 1 z 1
Lepidlo/JB9
Pokud vím tento ban mi dal Awee
Stručný popis.
Hráč jménem VeSsy dal příkaz půjdete na stoly, přičemž měli zakázáno Stát a povoleno čupět. Fajn došli tam atd... a potom měli jít do boxu tak šli a VeSsy řekl že mají mít všichni kill protože tam měli čupět a nikdo nečupěl tak dal všem kill dostal od Lepidla ban za MFK to ale píšu jen abych vás uvedl do situace ale hned následně potom jsem dostal ban na 2 hodiny já s důvodem [Nabádání k MFK] Prosil bych o vysvětlení v jakém směru jsem simona nabádal k MFK ?
Stručný popis.
Hráč jménem VeSsy dal příkaz půjdete na stoly, přičemž měli zakázáno Stát a povoleno čupět. Fajn došli tam atd... a potom měli jít do boxu tak šli a VeSsy řekl že mají mít všichni kill protože tam měli čupět a nikdo nečupěl tak dal všem kill dostal od Lepidla ban za MFK to ale píšu jen abych vás uvedl do situace ale hned následně potom jsem dostal ban na 2 hodiny já s důvodem [Nabádání k MFK] Prosil bych o vysvětlení v jakém směru jsem simona nabádal k MFK ?
-
Fooox - Kazatelův učeň
Lepidlo/JB9
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lepidlo/JB9
Hráč si nebyl jistej zda T zabít nebo ne. Upozorňovali jsme jej že ne, protože by dal MFK. Ovšem ty si mu klidně psal ať nás zabije. Zabil nás. Dostal ban. A ty taky.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Já pouze řekl že jste měli čupět na toto jsem odpověděl ANO ne na to když říkal jestli mají mít kill.
-
Fooox - Kazatelův učeň
Ale i tak je pravda že jsem měl více sledovat hru než něco napíšu dej lock mám vyjasněno.
-
Fooox - Kazatelův učeň
My jsme ale čupět neměli.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ban muzes dostat, aniz bys musel vystrelit. Kdyz Simonovi navic radis, aby MFK dal, trestu se divit nemuzes.
Stiznost zamitnuta.
Lock.
Stiznost zamitnuta.
Lock.
-
Maxipes - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1