Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z] lexa. - JB#1

Příspěvekod LOLtojeLEXA » 09 lis 2016, 17:57

Nick na serveru: lexa.

SID: STEAM_0:0:156292886

Sekce, na které chci práva: JailBreak #1

Věk: 14

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=22162

Bany, které jsem dostal: ŽÁDNÉ

Něco o mně: Ahoj, jmenuji se Alex. Je mi 14 let a pocházím ze Zlína. Navštěvuji základní školu Komenského II. ve Zlíně, chodím zde do 8.třídy. Rád hraji fotbal, PC hry ( obzvlášť CS:GO ). Jsem docela ukecaný,náladový a hlavně přátelský. :twisted:

Proč právě já: Mám rád prostě JailBreak #1, jsou tam hodní, zábavní a někdy i zajímaví lidé :D . Trávím tam (skoro) každý den cca 3-5 hodin (až na nějaké výjimky). Rád pomáhám lidem, jak na serveru, tak i v normálním životě. Samozřejmě se někdy dokážu naštvat, což dokazujou moje častá sprostá slova, za které se samožejmě omlouvám (můj slovník se snažím změnit).

Zkušenosti s CS:GO: Můj rank je momentálně Gold 2. Nejvyššího ranku jsem dosáhl před nějakýma 2 měsícama a to Gold 3. Aktuálně nahraných hodin mám 1466. A většina těch hodin je nahraných na JB#1 8-)

Případné poznámky: Děkuji za přečtení a případnou odpověď od admina/ů. ;)
- Chci ještě připomenout, že nahlášených hráčů do PP mám asi 3, ale to jsou ( dá se říct ) už jakoby staré nahlášení, tak chci jenom říct, že momentálně jsem nějak nenahlašoval.
- Akademika bohužel nemám nijak dokončeného ani načtlého. ( Pokud to hodně vadí, pokusím se o něj zažádat )
LOLtojeLEXA
Amatér
Amatér

[Z] lexa. - JB#1

od Rumcajz » 09 lis 2016, 17:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: lexa. - JB#1

Příspěvekod DarkMouse » 09 lis 2016, 20:01 VIP

Tak si běž udělat akademii, když už jsem tě z ní jednou zrušil, protože jsi požádal před doděláním ;)

Zamítnuto
                Hlavní pořadatel soutěží
                Správce herních turnajů
DarkMouse
Spamer
Spamer

Zpět na Nábory Adminů