• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] LFK Milan ignorace a neplnění poviností
Zdravím přišel jsem si postěžovat na admina LFK Milan. Vůbec neplní povinnosti admina dnes byl na serveru cheater "LV Chuck"
a měl plně prokazatelný aimbot. Milana jsem upozorňoval sám v hovoru a né jenom já. jeho odpověď byla taková že nám tvrdil že nic nemá a nechtěl zabanovat.
Když jsem mu volal a říkal jsem mu o tom tak se odpojil z hovoru a nereagoval vůbec.
Znám ho osobně a když žádal o admina použil měnič hlasu protože mu bylo 14 a to co vám o sobě řekl není pravda.
Snažím se říct že LFK Milan neplní povinnost admina a to vůbec. Bojí se zabanovat hráče a když mu říkam že to jde vidět že má "LV Chuck" aimbot tak mi odpoví že si zavolá někoho jiného.
Žádám o zbavení práv admina nebo odebrání všech VIP protože je rozdává děkuji.
a měl plně prokazatelný aimbot. Milana jsem upozorňoval sám v hovoru a né jenom já. jeho odpověď byla taková že nám tvrdil že nic nemá a nechtěl zabanovat.
Když jsem mu volal a říkal jsem mu o tom tak se odpojil z hovoru a nereagoval vůbec.
Znám ho osobně a když žádal o admina použil měnič hlasu protože mu bylo 14 a to co vám o sobě řekl není pravda.
Snažím se říct že LFK Milan neplní povinnost admina a to vůbec. Bojí se zabanovat hráče a když mu říkam že to jde vidět že má "LV Chuck" aimbot tak mi odpoví že si zavolá někoho jiného.
Žádám o zbavení práv admina nebo odebrání všech VIP protože je rozdává děkuji.
- LOWISEK123
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] LFK Milan ignorace a neplnění poviností
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: LFK Milan ignorace a neplnění poviností
#cementovanálmatter
-
TheRohlikar - CS:GO Admin
Re: LFK Milan ignorace a neplnění poviností
Jak ti tady Rožok napsal, již to bylo vyřešeno v předešlé stížnosti. Admin pochybil, uznal svou chybu, následně se omluvil a byl poučen.
Předpokládám, že se jedná o stejnou situaci, vzhledem k tomu, že tu nemáš žádné důkazy.
Vyřešeno.
Předpokládám, že se jedná o stejnou situaci, vzhledem k tomu, že tu nemáš žádné důkazy.
Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1