I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] Librarian [JB1] 24h Ban za neschopnost

Příspěvekod PetrPavelos » 06 pro 2022, 20:15 VIP

Zdravím, takže zadal jsem příkaz "Zahrajeme si simona, simon říká všechno platí, Simon říká po otevření cel půjdete do boxu na zadní stěnu" 11 vězňů neuposlechlo příkaz, tak jsem je zabil, jelikož nechci nadržovat i kvůli Vdčkum. Po celý čas jsem zabavoval vězně na Jb Snow Atrakcemi, ale admin si řekl, že mi dá ban kvůli tomuto na 24 H za neschopnost, prosím o vyjadření. Admin mi pak následně sám řekl, že jsem měl na výběr buď zabít 11 lidí a být údajně za "idiota" nebo to nechat být a hrát dál. Tak je snad na mně co chci já ? Vězni neuposlechli za mě příkaz, proto měli býti zabiti.

Důkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20312-221206190 ... ow.dem.zip
Nick admina : Librarian
Vyčasování dema : 33:47 - 35:05
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

[V] Librarian [JB1] 24h Ban za neschopnost

od Rumcajz » 06 pro 2022, 20:15

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Librarian [JB1] 24h Ban za neschopnost

Příspěvekod Miselin308 » 08 pro 2022, 08:52

Aight, sry za pozdní odpověď, práce je práce.
Tak se do toho rovnou pustíme, co říkáš?
To kolo kdy jsem tě přehodil rovnou i s banem, bylo za to, že neumíš za mně tvořit hru. Předchozí kolo si dal příkaz, který si komplet popletl, bohužel v tu dobu jsem ještě něco řešil tak jsem si toho nevšiml, za to se omlouvám. To kolo kdy jsem tě přehodil, přijde ti normální zabít všechny, když nikdo nesplní příkaz? Ano, simon tvoří hru, ale vězně máš zabavit, ne popravit. Nemluvě o tom že jsem pochopil proč nevěděli co dělat u toho příkazu, když jsem dostal info, abych se podíval na tvé první kolo co jsi simonoval. 11:35, nechal si ct dát mfk, protože si pokazil příkaz. Ano, hráči měli jít do boxu, neměli mít puštěnou k a m. Asi tak k tvému tvoření atrakcí. Když to hráči s tebou chtěli řešit, řekl si jim něco ve stylu že je ti to jedno, ať tě dají na forum, a když to s tebou ct dál řešilo, už si lhal o tom co si řekl, šikula. Dík že ses nahlásil. Pravidelně dáváš simona, či se snažíš nachytat hráče hrou na simona, a jak mi tu bylo příkladem, než splní příkaz co splnit měli, ty ani nevíš co si řekl. Takže jediné za co se ti omlouvám je to kolo předtím než jsem tě zabanoval, jinak za mne k ct nepatříš, hlavně když ty kola vypadají takhle. Omez nachytávky, dávej atrakce, nic nezkažíš a máš menší šanci dát mfk. Za mne vše. Čs
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod PetrPavelos » 08 pro 2022, 10:11 VIP

Musím uznat, že u toho prvního kola kde se "Simon nehrál" jsem se mohl splést, ale já si stál za to, že jsem vše řekl správně. Prakticky za celou mapu "Hru na Simona" jsem dal max 3x což není moc. Po celý čas jsem jinak dával různé atrakce. Určitě neříkám, že jsem nejlepší Simon na světě, mám meze to nepopírám, ale podle mého to bylo zbytečně vyhrocené až k banu. Za mě to byl až moc přísný trest. Toť vše. S pozdravem nejkulatoulinkatejsi.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod PetrPavelos » 08 pro 2022, 10:16 VIP

Ještě chci doplnit, že hráči, kteří se k tomu chtěli vyjádřit, jsem je pustil nakonec ke slovu, myslím že to byl hráč Bauxicus, ostatní se k tomu vyjadřovat nechtěli.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod Miselin308 » 08 pro 2022, 10:23

Myslíš to jejich nekonečné spamování miku kdy jsi jim reálně řekl "nebudu to tady s vámi řešit"?
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
Miselin308
Mistr
Mistr

Příspěvekod PetrPavelos » 08 pro 2022, 15:05 VIP

Miselin308 píše:Myslíš to jejich nekonečné spamování miku kdy jsi jim reálně řekl "nebudu to tady s vámi řešit"?

Já jsem jim nakonec ale ten mikrofon dal kdo chtěl.
Obrázek
PetrPavelos
Mistr
Mistr

Příspěvekod Vonbrauncz » 09 pro 2022, 15:34

Admin jednal opět unáhleně a byl zrušený.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy