• Stránka 1 z 1
[V] Life - ban hunter? / BL ban
Podľa slov Life-a som dostal ban na zaklade nahlasenia v PP vraj.. nahlasenie, kde ja nie som ani spomenuty, nie je moje SID a uz vobec nie prilozene demo v PP. Zabanovany som pravdepodobne na zaklade HLTV, ktory si Life stiahol aby pozrel nadavky, ktore boli v PP nahlasene (kedze Kozlak daval asi tie slova o vyhodu)
PP, podla ktoreho ma banoval (i ked neviem fakt za co
):
apokalypsa-jb1-t263694.html
Tu je ban BL:
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2374
Mne to pride ako blbost banovat za nieco, co nikto nenahlasil.. i ked fakt neviem, co to bolo, ze by som mal dostat za to ban. Kedze chcem cisty rejstrik, tak vdaka Lifeovi ho nemam
GG
PP, podla ktoreho ma banoval (i ked neviem fakt za co

apokalypsa-jb1-t263694.html
Tu je ban BL:
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... p?bid=2374
Mne to pride ako blbost banovat za nieco, co nikto nenahlasil.. i ked fakt neviem, co to bolo, ze by som mal dostat za to ban. Kedze chcem cisty rejstrik, tak vdaka Lifeovi ho nemam

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
[V] Life - ban hunter? / BL ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Life - ban hunter? / BL ban
Ahoj,
psal si mi PM a ptal si se na ten ban.
Napsal jsem ti, že si nejsem teď už jistý, ale že si myslím, že je to právě díky tomu nahlášení.
Kozlak tam rozjel svou show a každý druhý tam dělal bordel ..
Je úplně jedno, že tě nikdo nenahlásil, ale porušoval si pravidla a proto si dostal ban
Pokud na serveru není admin a nikdo tě náhodou nenahlásí tak neznamená, že ten ban dostat nemůžeš
Likér se pokusil nahlásit hráče, kteří se snažili přežít na základě Kozlakova reakcí atp.
Asi si prostě myslel, že na to nepřijdeme, nebo nevím co bylo jeho důvodem, nyní už se jeho nahlášení nebudou brát v potaz, pokud nedodá HLTV jak je již psáno.
Navíc i v topiku jsem dopsal, že se pomalu začnou rozdávat bany, ale ne hráčům co se snažili pouze přežít.
To že na serveru je bordel neznamená, že si ve směs poté budeš i ty dělat co chceš..
Měl si prostě natočit demo a nahlásit Kozlaka, když už..
Demo
Místo stavění atrakce si dával bloky do vězňů, ať už během kola, během náhody a poté pravděpodobně padl i FK díky tvým blokům, ale to není zřejmé, jelikož nejsou vidět.
Zabil si se během PP na skútru. Zabíjel si tam pomocí skútru dozorce, i kdyby "omylem", neměl si ho co brát..
Napsal si hráči "máš fk", pak si mu FK úmyslný dal s tím, že si se "přestřelil"
Poté si opět šel pro skútr a jel si na surf s tím, že kozlakoj připravuješ atrakci, jenže do team chatu nic nenapsal, do voice nic neřekl, jen si chtěl dělat hlouposti na surfu se skútrem, kozlak tam poté něco pronesl s atrakcí, ale následně umřel a ty si dále pokračoval, i když hra probíhala úplně jinde a až do PP jste tam něco s ostatními zkoušeli na surfech, resp. i během pp které si poté měl, jezdil si na skútru na surfu a když si spadl, hned si šel znovu surfovat
Opět si poté dával skútry do surfu, přičemž se s tebou vezlo VD, mělo dostat kill, ale nechal si ho být a poté tě zabilo, tak si mu jen napsal, že je "pi**s"
Hodil si gun VD, i když byla prázdná.. Chodil si tam s ní a nic si neřešil
Dal si příkaz, že hráči mají čupět, dívat se pod sebe a nehýbat, hráč se ti potom postavil po nějaké chvíli, viděl si to, jen si řekl, že už ho asi bolej ruce a víc si neřešil, žádná nevýhoda, nic
Poté se napojil admin a na víc jsem nekoukal
situací tam je dost a divím se, že si to nepamatuješ.
Tak hlavně že si se na tý reakci tak hezky zasmál, ale už si to nepamatuješ :-)
btw. Dost hráčů tam dostalo ban, ne jen ty. Kozlak si odnesl i permu.
psal si mi PM a ptal si se na ten ban.
Napsal jsem ti, že si nejsem teď už jistý, ale že si myslím, že je to právě díky tomu nahlášení.
Kozlak tam rozjel svou show a každý druhý tam dělal bordel ..
Je úplně jedno, že tě nikdo nenahlásil, ale porušoval si pravidla a proto si dostal ban
Pokud na serveru není admin a nikdo tě náhodou nenahlásí tak neznamená, že ten ban dostat nemůžeš
Likér se pokusil nahlásit hráče, kteří se snažili přežít na základě Kozlakova reakcí atp.
Asi si prostě myslel, že na to nepřijdeme, nebo nevím co bylo jeho důvodem, nyní už se jeho nahlášení nebudou brát v potaz, pokud nedodá HLTV jak je již psáno.
Navíc i v topiku jsem dopsal, že se pomalu začnou rozdávat bany, ale ne hráčům co se snažili pouze přežít.
To že na serveru je bordel neznamená, že si ve směs poté budeš i ty dělat co chceš..
Demo
Místo stavění atrakce si dával bloky do vězňů, ať už během kola, během náhody a poté pravděpodobně padl i FK díky tvým blokům, ale to není zřejmé, jelikož nejsou vidět.
Zabil si se během PP na skútru. Zabíjel si tam pomocí skútru dozorce, i kdyby "omylem", neměl si ho co brát..
Poté si opět šel pro skútr a jel si na surf s tím, že kozlakoj připravuješ atrakci, jenže do team chatu nic nenapsal, do voice nic neřekl, jen si chtěl dělat hlouposti na surfu se skútrem, kozlak tam poté něco pronesl s atrakcí, ale následně umřel a ty si dále pokračoval, i když hra probíhala úplně jinde a až do PP jste tam něco s ostatními zkoušeli na surfech, resp. i během pp které si poté měl, jezdil si na skútru na surfu a když si spadl, hned si šel znovu surfovat
Opět si poté dával skútry do surfu, přičemž se s tebou vezlo VD, mělo dostat kill, ale nechal si ho být a poté tě zabilo, tak si mu jen napsal, že je "pi**s"
Hodil si gun VD, i když byla prázdná.. Chodil si tam s ní a nic si neřešil
Dal si příkaz, že hráči mají čupět, dívat se pod sebe a nehýbat, hráč se ti potom postavil po nějaké chvíli, viděl si to, jen si řekl, že už ho asi bolej ruce a víc si neřešil, žádná nevýhoda, nic
Poté se napojil admin a na víc jsem nekoukal
(kedze Kozlak daval asi tie slova o vyhodu)
Tak hlavně že si se na tý reakci tak hezky zasmál, ale už si to nepamatuješ :-)
btw. Dost hráčů tam dostalo ban, ne jen ty. Kozlak si odnesl i permu.
-
byLife - CS:GO Admin
Tak si zas nemôžem pamätať všetko... lul.
K tomuto všetkému, čo je nižšie napísané, priznávam, že bol čosi väčšia zábavka (bordel v tvojom prípade, keď to tak chceš nazvať) na tom servery. Jako je mi šuma fuk, že čo sa dialo na servery. Bola zábava nie len pre nás CT, ale aj väzni sa zabávali
Niektorí viac, niektorí menej, nikto sa nesťažoval. V PPčku neboli žiadne nahlásenia na ten večer, či? 
Teraz je teda nový trend "nejdem na server pozriem si HLTV a idem rad za radom banovať za každý detail, ktorý na servery vznikol". Ako som napísal v názve topicu, BAN HUNTER. Vďaka, že máme presne takých adminov s prístupom do BL, aby si si mohol nahnať bany
.
Mne hlavne išlo o to, že banovať na základe nedodáneho dema je hlúposť nie?
Pod čiarou neber až tak v úvahe, len som ti na niečo odpovedal:
--------------------------------------------------------------------------------
Čo sa týka skútrov, Kozlak sa pýtal, či ide dať skúter na surf. Tak sme to skúšali, či ide. A áno, ide. Troška tam bolo viac pokusov, ale aspoň sa zistilo či hej, či nie.
Takže sa teraz ide banovať na základe toho, že si nejaký admin zmyslí, že a idem pozrieť HLTV tak dám ban? Okay..
Aspoň bola zábava pre väzňov, nemyslím si, že sa niekto sťažoval.. ešte tak neskoro večer.
Keď si si nie istý, tak prečo si to vôbec napísal? Moneyak do toho bloku sám nabehol.
Mačka mi behala po klávesnici, že hej..
ďalšie kolo dostal VD.
Nedodal demo, i tak dostali hráči ban z dema HLTV.. tak ako teda? Nahlásenie sa bralo v tomto v prípade "v potaz".
Nah, diky..
Na čo budem zabíjať, keď si to sám napísal.. že ho asi bolia ruky? Nebudem predsa zabíjať za to. Mám hráčov zabaviť, nie sa ich zbaviť.
Hej no, nemusím si pamätať zas všetko.
K tomuto všetkému, čo je nižšie napísané, priznávam, že bol čosi väčšia zábavka (bordel v tvojom prípade, keď to tak chceš nazvať) na tom servery. Jako je mi šuma fuk, že čo sa dialo na servery. Bola zábava nie len pre nás CT, ale aj väzni sa zabávali

Teraz je teda nový trend "nejdem na server pozriem si HLTV a idem rad za radom banovať za každý detail, ktorý na servery vznikol". Ako som napísal v názve topicu, BAN HUNTER. Vďaka, že máme presne takých adminov s prístupom do BL, aby si si mohol nahnať bany

Pod čiarou neber až tak v úvahe, len som ti na niečo odpovedal:
--------------------------------------------------------------------------------
Čo sa týka skútrov, Kozlak sa pýtal, či ide dať skúter na surf. Tak sme to skúšali, či ide. A áno, ide. Troška tam bolo viac pokusov, ale aspoň sa zistilo či hej, či nie.
Takže sa teraz ide banovať na základe toho, že si nejaký admin zmyslí, že a idem pozrieť HLTV tak dám ban? Okay..

Kozlak tam rozjel svou show a každý druhý tam dělal bordel
Aspoň bola zábava pre väzňov, nemyslím si, že sa niekto sťažoval.. ešte tak neskoro večer.
Keď si si nie istý, tak prečo si to vôbec napísal? Moneyak do toho bloku sám nabehol.
Mačka mi behala po klávesnici, že hej..

Nedodal demo, i tak dostali hráči ban z dema HLTV.. tak ako teda? Nahlásenie sa bralo v tomto v prípade "v potaz".
Nah, diky..
Dal si příkaz, že hráči mají čupět, dívat se pod sebe a nehýbat, hráč se ti potom postavil po nějaké chvíli, viděl si to, jen si řekl, že už ho asi bolej ruce a víc si neřešil, žádná nevýhoda, ni
Na čo budem zabíjať, keď si to sám napísal.. že ho asi bolia ruky? Nebudem predsa zabíjať za to. Mám hráčov zabaviť, nie sa ich zbaviť.

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Tak, moje poslední vyjádření
Pokud bereš jako zábavu urážení hráčů a porušování pravidel tak ano, na serveru byla zábava.
To je zábava..
Nemáš pravdu, že by nikdo ban pravděpodobně nedostal, jelikož na serveru nebyl přítomný admin a nikdo nic nenahlásil, tedy až na Likéra, který se pokusil udělit ban hráčům, kteří se snažili hrát podle "Flappových pravidel".
Protože tady máme ještě toto následující nahlášení kde by stejně vše vyšlo najevo.. post1166968.html#p1166968
U Likérova nahlášení mi osobně opravdu nesedlo to, že by hráči něco takového psali ve velkém a tak jsem si to ověřil pomocí HLTV, které se nám naskytlo také při dalším nahlášení. + mně osobně v PM
Ano, takto přesně PP funguje už hrozně dlouhou dobu a pokud narážíš na to, že na servery nechodím hrát, tak minimálně povinnou aktivitu dodržuji každý měsíc
Demo bylo dodané ještě před nahlášením hráče mě do PM
A teď ve zkratce k tomu co si psal pod čarou
Zbytečně umíralo takřka každé kolo x CT a následně i když kozlak umřel, tak si nadále atrakci zkoušel, nehlídal simona, neřešil si ani PP, neřešil si takřka nic.
K tomu jsem se už vyjádřil..
Vůbec si tam ty bloky neměl dávat a už vůbec ne tím bugovat hráče
Napsal si, že dáš hráči FK, hledal si ho na stole a úmyslný FK si dal, je úplně jedno že potom dostal VD
Proč je na serveru HLTV ?
Když nechceš nahlašovat hráče.. Beru to, není to tvá povinnost, ale aspoň ty pravidla dodržuj..
Stačilo mu dát nevýhodu, neřešil si to vůbec
Ale teď už si vzpomínáš
Pokud bereš jako zábavu urážení hráčů a porušování pravidel tak ano, na serveru byla zábava.
Poslední reakce na napsání slova ne..
První reakce o výhodu na napsání ..
Je pravda, že Katijky ...
Přejíždění T a CT skútrama
FK/MFK
a další..
Btw. není jedno kolik je hodin a kolik je na serveru hráčů, pravidla se musí dodržovat vždy
To je zábava..
Nemáš pravdu, že by nikdo ban pravděpodobně nedostal, jelikož na serveru nebyl přítomný admin a nikdo nic nenahlásil, tedy až na Likéra, který se pokusil udělit ban hráčům, kteří se snažili hrát podle "Flappových pravidel".
Protože tady máme ještě toto následující nahlášení kde by stejně vše vyšlo najevo.. post1166968.html#p1166968
U Likérova nahlášení mi osobně opravdu nesedlo to, že by hráči něco takového psali ve velkém a tak jsem si to ověřil pomocí HLTV, které se nám naskytlo také při dalším nahlášení. + mně osobně v PM
Teraz je teda nový trend "nejdem na server pozriem si HLTV a idem rad za radom banovať za každý detail, ktorý na servery vznikol". Ako som napísal v názve topicu, BAN HUNTER. Vďaka, že máme presne takých adminov s prístupom do BL, aby si si mohol nahnať bany.
Ano, takto přesně PP funguje už hrozně dlouhou dobu a pokud narážíš na to, že na servery nechodím hrát, tak minimálně povinnou aktivitu dodržuji každý měsíc
Demo bylo dodané ještě před nahlášením hráče mě do PM
A teď ve zkratce k tomu co si psal pod čarou
Zbytečně umíralo takřka každé kolo x CT a následně i když kozlak umřel, tak si nadále atrakci zkoušel, nehlídal simona, neřešil si ani PP, neřešil si takřka nic.
K tomu jsem se už vyjádřil..
Vůbec si tam ty bloky neměl dávat a už vůbec ne tím bugovat hráče
Mačka mi behala po klávesnici, že hej..ďalšie kolo dostal VD.
Napsal si, že dáš hráči FK, hledal si ho na stole a úmyslný FK si dal, je úplně jedno že potom dostal VD
Proč je na serveru HLTV ?
Nah, diky..
Když nechceš nahlašovat hráče.. Beru to, není to tvá povinnost, ale aspoň ty pravidla dodržuj..
Stačilo mu dát nevýhodu, neřešil si to vůbec
Ale teď už si vzpomínáš
-
byLife - CS:GO Admin
Tak ja ti nevím bobe.. najskôr hovoríš o tom, že nedodal HLTV, potom, že si si to našiel a následne že ti to teda niekto poslal do PM? Prečo to potom neposlal do PP?

Tak si to aspoň uprav vo vzore ..
vzor-nahlasenia-a-pravidla-sekcie-t61724.html
HLTV - Demá používajte na cheating, nadávky (v chate, nicku),
Teraz je to teda na banovanie bordelárov, nie cheaterov a na nadávky
.
Nič, naháňaj si bany jak chceš, ban huntere.. nechodíš na servery, tak si ulietavaš na banliste
Dobrá zábavka, chválim.....
Ja sa ospravedlňujem za to, čo sa dialo na servery. Troška sme si uleteli, nebude sa opakovať.
Peace

Ano, takto přesně PP funguje už hrozně dlouhou dobu
Tak si to aspoň uprav vo vzore ..

vzor-nahlasenia-a-pravidla-sekcie-t61724.html
HLTV - Demá používajte na cheating, nadávky (v chate, nicku),
Teraz je to teda na banovanie bordelárov, nie cheaterov a na nadávky

Nič, naháňaj si bany jak chceš, ban huntere.. nechodíš na servery, tak si ulietavaš na banliste

Ja sa ospravedlňujem za to, čo sa dialo na servery. Troška sme si uleteli, nebude sa opakovať.
Peace

XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
chickEZ píše:Ja sa ospravedlňujem za to, čo sa dialo na servery. Troška sme si uleteli, nebude sa opakovať.
Přijímáme tvou omluvu, ban už ti skončil, takže můžeš jít hrát. Každopádně už podle pravidel, aby se podobná věc neopakovala.
Co se týče samotného banu, tak byl oprávněný. Doneslo se k nám, že daný večer na serveru provádělo neplechu vícero hráčů, kteří za to byli patřičně potrestáni. Zábava lze zajistit i bez porušování pravidel.
Vyřešeno.

-
Whh - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1