• Stránka 1 z 1
[V] Life....
Dostal jsem VD z PP, poté bylo HVD a poté jsem se už VDčka nedočkal. Celou dobu měl simona jen Life takže je to jeho chyba. Když jsem si o VD psal tak jsem dostal mute na 10 minut za spam i když jsem si pouzel psal o VD a netapetoval jsem chat a poté když jsem si napsal o MIK tak jsem dostal kill jelikož jsem nemluvil ohledně FK. Za mě je toto naprostá demence.
Life take psal ze "kdo da RTV tak dostane cukrik" za me naprosta demence kterou by si HLSA nemelo dovolovat.
Za mě uplna demence davat prikazy typu napis neco i kdyz vim ze mas mute chat a zabijet za to ze hrac si rekne o MIK kvuli VD ale neni to ohledne FK. Jeste ze se chysta neco lepsiho a takova komunita kterou si Life vychovava vam tady bude hnit na veky.
http://leteckaposta.cz/695654804 11:44 si beru z PP VDčko
Life take psal ze "kdo da RTV tak dostane cukrik" za me naprosta demence kterou by si HLSA nemelo dovolovat.
Za mě uplna demence davat prikazy typu napis neco i kdyz vim ze mas mute chat a zabijet za to ze hrac si rekne o MIK kvuli VD ale neni to ohledne FK. Jeste ze se chysta neco lepsiho a takova komunita kterou si Life vychovava vam tady bude hnit na veky.
http://leteckaposta.cz/695654804 11:44 si beru z PP VDčko
- Neha
- Zkušený
[V] Life....
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Life....
Za me uplna demence ze ma Life porad prava.
- Neha
- Zkušený
Človek príde raz za Uhorský rok pozrieť fórko a po každé tu nájde nejakú sťažnosť od teba.
Kámo, ty musíš byť strašne nevyrovnaný človek. Čo ti v družine kradli hračky a si sa chodil sťažovať pani družinárkam a ostalo ti to doteraz ?
Vážne, vstúp si do svedomia BRO a miesto toho, keď už si zalezený za tým PC, tak si aspoň tú hru užívaj. PEACE
A hej som zhulený jak prasa.
Kámo, ty musíš byť strašne nevyrovnaný človek. Čo ti v družine kradli hračky a si sa chodil sťažovať pani družinárkam a ostalo ti to doteraz ?
Vážne, vstúp si do svedomia BRO a miesto toho, keď už si zalezený za tým PC, tak si aspoň tú hru užívaj. PEACE
A hej som zhulený jak prasa.
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Klasickej fetak co huli na corneru a u toho pije branika nemam pravdu BRO?

A o tom jak se chovas in game ty ani nemluvim...jedes 24/7 flame...to asi protoze zrovna nemas na davku?

A o tom jak se chovas in game ty ani nemluvim...jedes 24/7 flame...to asi protoze zrovna nemas na davku?
- Neha
- Zkušený
Lock kvůli spamu. Vyšší doplní verdikt, zde je mé vyjádření.
To kolo jsem se připojil a nevěděl jsem co se děje.. VIděl jsem jak se spamuje v chatu, kde jsem zasáhl a přišla mě stížnost na admina, tak jsem ji narychlo vyřešil a o tvém VD jsem nevěděl ani Ň. Jasně jsem se ptal CTček, snad 3x, ale nikdo neodpověděl. Spamoval si hlouposti, i když jsem tě napomínal, tak jsem ti dal 10 minut. Dále sis prosil mik stylem " mik ", měl si mluvit o FK, o FK si nemluvil a tak jsem tě zabil.
To kolo jsem se připojil a nevěděl jsem co se děje.. VIděl jsem jak se spamuje v chatu, kde jsem zasáhl a přišla mě stížnost na admina, tak jsem ji narychlo vyřešil a o tvém VD jsem nevěděl ani Ň. Jasně jsem se ptal CTček, snad 3x, ale nikdo neodpověděl. Spamoval si hlouposti, i když jsem tě napomínal, tak jsem ti dal 10 minut. Dále sis prosil mik stylem " mik ", měl si mluvit o FK, o FK si nemluvil a tak jsem tě zabil.
-
byLife - CS:GO Admin
Life se ptal, CT mu to neřekli. Ohledně toho kdo napíše rtv, dostane cukřík tak to je tvoje demence, life jinak nenutil hráče to psát. Pokud jsi dostal mute, je to tvoje blbost a Simon se tímto jakkoli nemá zaobírat a omezovat. Stížnost zamítám
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Re: [V] Life....
To že se ptal CT mi je docela jedno. On je admin a měl by sám hlídat hru. Podle vaší logiky nemusím nikdy dávat VD hráči co mu HVD přerušilo jeho VD.
- Neha
- Zkušený
Naposled říkám, že admin není stroj a jestli si to dále budeš myslet, nebudou tvé stížnosti brány v potaz.
- Hlavní pořadatel soutěží
Správce herních turnajů
-
DarkMouse - Spamer
Admin není stroj, ale když hráč něco zkazí a byl nahlášen do PP, tak dostane nekompromisní ban.
e.Life:
Aha, tak to jsem se dozvěděl zase něco nového. Každý admin co dělá PP sám od sebe posuzuje, co udělá. Respektive jak by se zachoval na serveru, je to stejné jak tam, tak v pp.. Vůbec nevíš o čem mluvíš a stále se snažíš přesvědčovat o opaku, ovšem bez toho, aniž by si vůbec věděl, jak to chodí..
Zde už se jen debatuje, čili lock.
e.Life:

Zde už se jen debatuje, čili lock.
- Neha
- Zkušený
• Stránka 1 z 1