• Stránka 1 z 1
[V]Life / Verdikt stížnosti
post1166881.html#p1166881
Admin místo toho, aby hráčovi vysvětlil situaci, tak si akorát vylil mindrák a hodil ho jen o zem. Stačilo říct "dej mu jinou nevýhodu, tohle není smysluplná nevýhoda" a tím by ta situace mohla být vyřešená.
Ta reakce od admina přece není normální..
Admin místo toho, aby hráčovi vysvětlil situaci, tak si akorát vylil mindrák a hodil ho jen o zem. Stačilo říct "dej mu jinou nevýhodu, tohle není smysluplná nevýhoda" a tím by ta situace mohla být vyřešená.
Ta reakce od admina přece není normální..
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
[V]Life / Verdikt stížnosti
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Life / Verdikt stížnosti
Začneme od začátku, za ty 2 dny co mám práva, neustále narážím na tebe a zatím si mi každý den předvedl jen tvoji neschopnost Simona, abych ti uvedl příklady, nadržuješ velmi často, zamotáváš se do situací, neumíš se vyjádřit.
Toto co napsal Nejku je pravda.
Projel jsem dost dem kdy měl Nejku co dočinění s tímto hráčem, přes neschopnost až po různé narážky.
Pár příkladů:
1. Hráči jsou na ruletě, Vikis si tam stoupne na Tčko i když ví že ho to zabije jelikož ho CT upozorní a Vikis odpoví, že mu to je jedno, Nejku ho musel dát grabem dolů.
2. Hráči mají jít k sobě což znamená, že mají jít k nejbližšímu hráči a počkat. Vikis na to byl upozorněn, ale odpověděl, že to nechá být. Následně ho Nejku chytil a vysvětlil mu danou situaci, Vikis nejprve dělal pazvuky a poté začal říkat, že vlastně už zapomněl kdo to byl a dál to neřešil.
3. Tým A má jít k jedné tyčce, tým B má jít k druhé tyčce (někdy se stane, že to bugne a hráč nevidí co je vlastně za tým), každopádně Vikis poté dal příkaz přímo hráči: ,, Casanova, běž do druhé branky za svým spoluhráčem", řekl mu to několikrát, Casanova šel po hrozně dlouhé době, Nejku ho upozornil a Vikis nevěděl o čem mluví (i když to bylo zcela jasné). Nakonec to bylo vysvětleno a hráč dostal kill tak jak to mělo být.
4. na jb spravedlivost se řešila otázka ohledně čáry kde se admini ptali přímo Ajaye, dle mého mu byla špatně položena otázka, každopádně Vikis odpověď dostal a dále se hádal a špekuloval, jelikož si psal s "kyberem" a prostě muselo být po jeho, řeči typu " no meleš blbosti, dneska to není poprvý " apod.
Proto jsme se s ostatními HLSA shodli, že slay byl v tomto případě na místě, jelikož Nejkuvo tvrzení bylo dosvědčeno.
A jak jsem již několikrát psal, stížnosti neřešíme jednotlivě, ale vždy společně, toť vše.
e.Life: Co se otázky k té čáře týče..
Otázka zněla: Jaké DVĚ BARVY MÁ TATO ČÁRA... Tzn. že hráči mají napsat přímo 2 barvy, nikoliv "černožlutá" apod.
Admini poté asi ani nevěděli o co přesně jde a proto vznikly komplikace.
Odpověď na otázku jaké DVĚ BARVY MÁ TATO ČÁRA zněla: Černou a Žlutou / Žlutou a Černou
-
byLife - CS:GO Admin
Žádnou čáru neřeším. Pokud ty případy nebyly ze stávající mapy, tak to není úplně relativní, či? Tak či tak hráčovi ani pořádně nevysvětlil, proč ta nevýhoda je blbost..
e.Life: to jsem taktéž vzpomenul ve stížnosti, stačí si to přečíst celé, ne jen verdikt :- )
e.Life: to jsem taktéž vzpomenul ve stížnosti, stačí si to přečíst celé, ne jen verdikt :- )
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Jestli byl slay nutný nebo ne je zde diskutabilní. Každopádně jak píšeš vysvětlení situace mělo proběhnout za každé okolnosti, toto ve svém příspěvku Life napsal, a admin byl i poučen. Věřím, že se další podobná situace opakovat nebude.
Until I End Up Dead
-
AJayy - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1