Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyr.]Limonada/Perma ban/runner/Jailbreak 1

Příspěvekod LimonadaCZ » 10 dub 2019, 14:21

1. Admin runner hrači Limonada dal Perma ban na Jailbreak 1
2. =========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: runner
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^JailBreak #1
[=] Doba trvani trestu: Trvaly
[=] Duvod trestu: Cheaty [dmnce]
[=] Zabanovany nickname: Limonada
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:317795063
[=] Zabanovana IP: 46.135.47.139
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
================================
3. bylo kolo Simon padl runner vzal simona a řekl běžte k sobe ja jsem šel k němu a on ke mě ne Hrač i tak mu nedal nevýhodu byl fotbal admin dal fotbal podle oficiálních fotbalových pravidel ale proti komu jsem hrál tak on šel ze hřiště a simon alias runner admin to ignoroval ani nevyhodu mu nedal nic.
když jsem chtěl Mikrofon tak jsem psal do chatu ignoroval tak mu to muselo říct CT aby mi dal ohledně demence ct, on mi nedal ohledně demence ct a dal ohledně fk takže jsem nemohl o ničem mluvit.
šel jsem k ct měl jsem nervy tak jsme mu dali vote s ctckem lebo ten admin se choval jak kdyby to amdin nebyl takže poprosím dotyčného admina aby dal demo vše lebo jsem dostal perma ban za cheaty který nemam nevím kde vzal najendou že mam cheaty pokud toto nepostačí mam screen z banu (dmnce) pokud vím není perma
4. Ano jsem VIP/Evip hráč moje nick name je Limonada
,,Že nedostanete vždy, co chcete, je někdy obrovské štěstí.''
LimonadaCZ
Amatér
Amatér

[Vyr.]Limonada/Perma ban/runner/Jailbreak 1

od Rumcajz » 10 dub 2019, 14:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Limonada/Perma ban/runner/Jailbreak 1

Příspěvekod PEto » 10 dub 2019, 14:35

dostal si ban za vote, boli sme 3ct, ku kicku je potreba vacsinu hlasov. takze ste ho dali obaja

to, ked ste boli 4 a mali ist k sebe a jeden sa nepomohl som si nevsimol, takze nwm ci to je pravda, kedze dalsi utekal pre zbran a zabijal som ho

k futbalu bolo to kusok od ciary a v rohu, takze som nevidel dovod mu davat nevyhodu

k tomu miku, mal si vd, nevidel som dovod ti davat vd k blbosti aby si zbytocne zdrzoval hru. mal si moznost sa vyjadrit ku FK, co si nespravil.

e: aby si bol spokojny, tak som ti reason upravil
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod LimonadaCZ » 10 dub 2019, 14:42

Ano vote jsme ti dali protože už jsem neměl nervy stim Ct, žádnou demencii jsem ode mně neviděl, spíše mužu poprosit o demo pokuď si natačel protože admini vím že by měli natáčet demo kvuli takovým připadum jako jsem já :) takže ajtak to demo budu chtít
LimonadaCZ
Amatér
Amatér

Příspěvekod LimonadaCZ » 10 dub 2019, 14:46

podle mě to nebylo bezdůvodný vote, nedělal si svojí práci jakou ty máš dělát takže prosím o Demo a řešení děkuju:)
LimonadaCZ
Amatér
Amatér

Příspěvekod Knedlajs » 10 dub 2019, 19:29 VIP

1.) Admini nemajú povinnosť točiť demo, pokiaľ nejde o cheaty.

2.) K prvej situácii si vysvetlenie dostal, tam nie je čo riešiť. Keď PEto strieľal po niekom inom a toto si nevšimol, tak to holt riešiť nemohol.

3.) Pokiaľ hráč opustil ihrisko celým telom v priebehu zápasu, tak mal mať kill, no ty si ten zápas nakoniec aj tak vyhral a mal PP, takže v tomto tiež nie je nič zlé. Maximálne PEtovi poviem, aby hráča nabudúce rovno zabil do ucha.

4.) Z tvojho vyjadrenia vyplýva, že si vedel, že je to Admin a aj napriek tomu si ho votol. Wtf? Admina nesmieš votovať za žiadnych okolností. To, že si to spravil a skončilo to takto, je len a len tvoj problém, s ktorým sa teraz budeš musieť zmieriť a trepať si hlavu o stenu, aký si bol hlúpy, že ťa vôbec napadlo vyhodiť zo servera Admina. Dokonca Vedenie portálu.

Nakoniec už len krátka reakcia na tvoju vetu v sťažnosti.
to že je HLSA nemuže dělát co chce

Dvojnásobný omyl. Nie je to len HLSA a áno, môže.

UB nebude.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [Vyr.]Limonada/Perma ban/runner/Jailbreak 1

Příspěvekod LimonadaCZ » 10 dub 2019, 19:45

Milý Knedlajs teď tu neřeším vote ale to že nedal nevýhodu danému hračovi, ten zápas jsem vyhrál díky mému skillu který je 0
Ten hráč měl mít dávno kill. Admin prostě udělal chybu kdyby to aspoň přiznal Nějaký PEto HLsa směju se tomu, mě to je jedno zítra kupim unban. Prosím o vyřešení o tom že měl dát 2 nevýhody tu první výhodu taky věděl ale to se dá zakecat vid Peťo to ti jde dobře ty Vedení portálu aspoň příznej že si udělal chybu a pak nechápu perma Ban? Nemá to být tak 2 měsíce Ban ne perma? Hmmm jakože dobrý udělejte si pořádek v tom vaším systému
LimonadaCZ
Amatér
Amatér

Re: [Vyr.]Limonada/Perma ban/runner/Jailbreak 1

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 10 dub 2019, 19:56

Peto je borec. Pokud to nechápeš, zajdi ke svému dětskému lékaři, že ti chybí základní dva vitamíny. I a Q.
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost