Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Lissandra

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 17:27 VIP

Lissandra
Obrázek
ledová čarodějka


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid, Top
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Ledorozená (Passivka)
Obrázek

Každých 18 sekund nestojí příští použití Lissandřiny dovednosti žádnou manu. Přebíjecí doba této schopnosti se zkracuje o 1 sekundu, kdykoliv Lissandra nějakou svou schopností omezí pohyblivost nepřítele (netýká se omezení pohyblivosti pomocí předmětů).

Ledový štřep (Q)
Obrázek
Dosah: 725

Vrhne ledový oštěp, který se při zásahu protivníka roztříští, způsobí magické poškození a sníží cíli rychlost pohybu. Úlomky cílem proletí a způsobí stejné poškození i dalším zasaženým nepřátelům.

Vrhne ledový oštěp, který se při zásahu protivníka roztříští, způsobí mu magické poškození a na 1.5 sek. mu sníží rychlost pohybu. Úlomky poté cílem proletí a způsobí stejné poškození i dalším zasaženým nepřátelům.

Kruh mrazu (W)
Obrázek
Dosah: 450

Obalí okolní protivníky ledem, způsobí jim magické poškození a znehybní je.

Způsobí magické poškození okolním nepřátelům a znehybní je.

Ledovcová stezka (E)
Obrázek
Dosah: 1050

Lissandra vytvoří ledový spár, který způsobí magické poškození. Opětovné seslání této schopnosti teleportuje Lissandru na aktuální pozici spáru.

Sešle ledový spár, který všem zasaženým nepřátelům způsobí magické poškození. Opětovné seslání této schopnosti teleportuje Lissandru na aktuální pozici spáru.

Mrazivý hrob (R)
Obrázek
Dosah: 550

Pokud je kouzlo sesláno na nepřátelského šampiona, cíl zmrzne a je omráčený. Je-li sesláno na Lissandru, obalí se krustou černého ledu. V takém případě je nezranitelná a není možné ji zacílit. Temný led se poté z cíle uvolní, způsobí magické poškození nepřátelům a sníží jim rychlost pohybu.

Při seslání na nepřítele: Nepřátelský šampion zmrzne, na 1.5 sek. je omráčen.
Při seslání na sebe: Lissandra se na 2.5 sek. obalí krustou z temného ledu. Je nezranitelná a nelze ji zamířit, zároveň však nemůže sama nic dělat.Temný led se poté z cíle uvolní a způsobí nepřátelům magické poškození. Led vydrží 3 sek. a nepřátelům snižuje rychlost pohybu.


MYTOLOGIE


Lissandřina magie přetváří čistou sílu ledu do něčeho temného a strašlivého. A s mocí svého černého ledu pak nejenom mrazí - ty, kdo se jí postaví, nabodne na rampouch a rozdrtí. Vyděšení obyvatelé severu jí neřeknou jinak než „Ledová čarodějka“. Pravda je ale daleko zlověstnější. Lissandřina touha pokřivovat přírodu pramení už z její povahy a její touhou je přivést do světa dobu ledovou.

Před staletími Lissandra zaprodala svůj kmen zlým stvůrám známým jako Ledoví strážci a výměnou za to dostala moc. Tehdy naposledy jejími žilami proudila krev. Se svými pokřivenými soukmenovci a silou Strážců se prohnala zemí jako strašlivá bouře. Jak se její říše rozšiřovala, svět se ochlazoval a zemi dusil led. Když prastaří hrdinové nakonec Strážce porazili, Lissandra neztratila víru a přísahala, že připraví svět na jejich návrat.

Lissandra se ze všech sil snažila odstranit ze světa veškeré povědomí o Strážcích. Pomocí magie přijímala lidskou formu a maskovala se za řadu různých učenců a věštců. Generace ubíhaly a jí se podařilo přepsat příběhy Freljordu a změnit tak historii jeho lidu. Dnes jsou útržkovitá vyprávění o Strážcích považována jen za pohádky pro děti. Tento klam však Lissandře nestačil, potřebovala ještě armádu.

Vyhlédla si vznešený kmen zvaný Ledová stráž. Lissandra věděla, že svést Ledovou stráž ke zlu by trvalo staletí, a tak se pustila do svého největšího klamu. Zavraždila vůdce Ledové stráže a zmocnila se jeho identity. Pak začala pomalu přetvářet hrdé tradice kmene. Když její lidská podoba zestárla, sehrála vlastní smrt a pak zabila náčelníkovu nástupkyni. A znovu jí ukradla identitu. S každou další generací byla Ledová stráž izolovanější, krutější a zvrácenější. Dnes je svět stále považuje za vznešený a pokojný kmen, který stojí na stráži před zlými stvořeními, mimo jiné i před Ledovou čarodějkou. Ve skutečnosti jí ale sami slouží a touží po slavném návratu Strážců.

Lissandra ví, že jednoho dne národy padnou a svět se znovuzrodí pod ledovým příkrovem.

„Zavři oči a nech se ovládnout chladem.“
-- Lissandra


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Lissandra
Bloodstone Lissandra (975 RP)
Blade Queen Lissandra (1350 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Lissandra

od Rumcajz » 15 čer 2015, 17:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků