• Stránka 1 z 1
Locked.
Takže, keď ste mi to lockli idem si odpovedať sem, ano včera som dostal na Vianoce steam a preto tam mám 1700 hodin tupče, nepíš keď nevieš
Ste moc hustí na to,že ste si zaplatili VIPko aby ste mali admina a cheatujete si ďalej, preto chodíte na Kotelnu robiť bordel vy,že?
D Tak my budeme kľudne tiež chodiť sem, neni zakázané toto nikde
Dovi, dopo

- BLABLABLA99
- Kolemjdoucí
Re: Locked.
Vždyť v pořádku Joudo. Vím kdo jste a o co vám jde, proto jsem vám ban prodloužil a více se s vámi netřeba bavit.
Jenže ty seš tak hloupej, že si to musel napsat, aby si ukázal kámošům jak seš hustej..
Jenže ty seš tak hloupej, že si to musel napsat, aby si ukázal kámošům jak seš hustej..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ano, som hustý moc <3 a som na to hrdý, nie jak ty,že sa to bojíš povedať a čo si ty včera dostal na Vianoce?
)

- BLABLABLA99
- Kolemjdoucí
Ozaj, urazil si ma,že som hlúpy, tak si daj ban na chat a ku CT na 10 minút, díky!
- BLABLABLA99
- Kolemjdoucí
Jsou dny, kde mě fakt baví číst ty vaše hloupé stížnosti.
bez důkazu, celkově je topic bezpředmětný..
bez důkazu, celkově je topic bezpředmětný..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Já dárečky hlavně rozdávám. Jako vám teďkom permu 
Ahoj a pozdrav v kotli.

Ahoj a pozdrav v kotli.

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1