• Stránka 1 z 1
[V]?lost mill/MFK/Neschopnost CT
Nick hráče: ?lost mill
SID hráče: STEAM_1:1:41027567
Screen SID hráče: Klik
Odkaz na hráčův HlStats: Klik
Přibližný datum a čas: 28.12.2018 cca 20:00
Server: Jailbreak #6
Popis situace:Hráč není schopen simonovat, dá MFK a potom co mu řeknu že dal MFK tak se o to vubec nezajímá. Upozornil jsem ho že by se měl nejdříve naučit simonovat ale i přesto řekl že v CT zůstane.
Důkaz: Klik
Vyčasování: 03:40 Neřekne ani že pokud barva padne tak hráči s barvou v tom boxu umřou.
04:28 MFK
06:10 Řekne ať si Téčka vyberou jakou chtějí atrakci a potom co jsem se ho zeptal jestli každý pujde na jinou atrakci tak řekl že to je jedno ať si každý hraje co chce.
09:42 Dá Fk Pepemu a odůvodní to tím že skáče do řeči, ale neřekl že bude mluvit jen jeden z Téček
14:56 Free vd
SID hráče: STEAM_1:1:41027567
Screen SID hráče: Klik
Odkaz na hráčův HlStats: Klik
Přibližný datum a čas: 28.12.2018 cca 20:00
Server: Jailbreak #6
Popis situace:Hráč není schopen simonovat, dá MFK a potom co mu řeknu že dal MFK tak se o to vubec nezajímá. Upozornil jsem ho že by se měl nejdříve naučit simonovat ale i přesto řekl že v CT zůstane.
Důkaz: Klik
Vyčasování: 03:40 Neřekne ani že pokud barva padne tak hráči s barvou v tom boxu umřou.
04:28 MFK
06:10 Řekne ať si Téčka vyberou jakou chtějí atrakci a potom co jsem se ho zeptal jestli každý pujde na jinou atrakci tak řekl že to je jedno ať si každý hraje co chce.
09:42 Dá Fk Pepemu a odůvodní to tím že skáče do řeči, ale neřekl že bude mluvit jen jeden z Téček
14:56 Free vd
https://steamcommunity.com/id/majitelpenez
-
Owned - Drbna
[V]?lost mill/MFK/Neschopnost CT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ?lost mill/MFK/Neschopnost CT
Ban mu nedám, MFK sice dal, ale nijak extra mu to vysvětleno nebylo a ani to naschvál neudělal.
Na serveru mu to vysvětli příště.
Dostal by tedy move.
Na serveru mu to vysvětli příště.
Dostal by tedy move.
„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1