Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Love: Ja som ZÁKON! Příšte napíšeš OK ty zmrde!

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 10 lis 2017, 06:14

https://www.youtube.com/watch?v=mZq_87kFbKo

Vtipný admin celkom, cením že si myslí že scripty furt existujú, keď už dávno to sú hacky a nie scripty ktoré nefungujú :D :D
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Love: Ja som ZÁKON! Příšte napíšeš OK ty zmrde!

od Rumcajz » 10 lis 2017, 06:14

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Love: Ja som ZÁKON! Příšte napíšeš OK ty zmrde!

Příspěvekod LoveYou » 10 lis 2017, 13:21 VIP

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Miluju tvoje videa brácho, máš tam like.

BTW: Příště už nezapomínej na to ok -,-
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod LoveYou » 10 lis 2017, 13:34 VIP

poučení z videa
ZA SCRIPTY JE VAC
GAMESITES JDE DO *******. DO MĚSÍCE VÁM TO UŽ KRACHNE.
LOVE JE STRAŠNĚ NAMYŠLENEJ KID.
LOVE ŽIJE V ROCE 2004
GROOS NEPOZNA CHEATY. [vlastně neskočí ani 210 lj]
Un1Ty DOSTAL VŠECHNY BANY NEOPRÁVNĚNĚ A JE CLEAR
VLASTNĚ I TEN BAN ZA NADÁVKY BYL NEOPRÁVNĚNEJ.

toho cheathuntera sem dostal za skiny do lolka
nepytaj sa odkial mam cash, lebo budem muset klamat a neviem či to zješ, trvalo to par dní, možno že tři a s tím chemickým štěstím odešli i moje sny.

L O V E I S O V E R M A G I C G O N E
LoveYou
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 10 lis 2017, 18:47

Nenenene :).

1. Ty furt nechápeš že tie scripty niesu scripty ale cheaty rovnako ako AB, WH až na to že to slúži na niečo iné, scripty sa to volá preto, lebo AB a WH sa nikdy nedalo urobiť iba cez cfg a podobné sračky, ale bhop atd... sa dalo, preto sa to volalo script. Pošli mi 1 script ktorý funguje, budem čakať, ok? :D

2. Rok 2004 si zrejme nepochopil, v roku 2004 bola 1.6 vložená do steamu kedy nebola chránena nejakým anticheatom a mohol si používať čo si chcel.

3. Ano, tu vidíme ako si držíte tie ciciny, groos je tiež iba bot čo si myslí že jeho skill je limit v csku a každý kto niečo dokáže lepšie tak dostane ban (Aj tvoj prípad)

4. Ano, všetky permanentné bany boli neoprávnené, už je to niekolko mesiacov a furt nemám VAC, asi je VAC nanič keď nedokáže staré 1.6 cheaty detekovať :(.)

5. Ešte raz ti tu vysvetlím ako funguju tie tvoje scripty ktoré nefungujú, všetko je to cheat ako AB,WH len s iným účelom. Načo by sakra niekto urobil BoG Final tak dávno cez .exe a .dll? Uvažuj, lebo žiadne SGS, GS, Abhop už neurobíš cez scripty ako dávnejšie, musíš to mať upravené v demoplayer.dll poprípade externé .dll ktoré si urobíš sám a a do .exe ho injectneš a pustíš, čo zapríčini že máš v csku nepovolený súbor čo sa spúšta s cskom a vac dostaneš dosť ľahko + máš v pozadí spustený injector ktorý už je dávno detekovaný valve anti cheatom, a takto funguje BoG Final poprípade samostatný hack na SGS/GS.

6. Hej no vlastne ale ja mám zapotrebu cheatovať, keď som do steamu vrazil tolko money a mám za to dostať vac, máš pravdu no, starý účet http://steamcommunity.com/id/Un1TyKnife už nepoužívam (neni tam VAC) je tam kopa hier, používam nový http://steamcommunity.com/id/Un1TyOfficial a furt nemám vac ban za tolko hodín? To je celkom zaujímave + inventár v hodnote cca 600€+- ale ano, ja cheatujem :D.

7. J a inak na ten chat ban sa nestažujem, skôr mi to prišlo vtipné a pobavilo jak si bol bezmocný a potom si mi dal chat ban a už si písal do chatu sračky, aby si nedostával rektík, že ta mám piči a tvoje "příšte napíšeš ok" ma nejak netrápilo.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod iDeviLeKKK » 10 lis 2017, 18:53 VIP

Už vydáš video že END? :DD
ROCCO PANKO DAVEJ POZOR PREJEDE TE TANK
TEBE VYCHOVALA ULICE A MĚ PUNK
iDeviLeKKK
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod s1nneRKn1fer » 10 lis 2017, 19:09

A teraz v našom jazyku to napíš, lebo fakt neviem čo chceš.
Un1Ty
s1nneRKn1fer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod GrooS » 10 lis 2017, 20:24 VIP

Obrázek
GrooS
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Volná debata