Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] LRYQROLZ / TTT

Příspěvekod Only4Fun » 16 bře 2020, 16:12

Vitajte pri mojej žiadosti. Na začiatok by som chcel poznamenať, že všetky podmienky potrebné na admina spĺňam.

Nick na serveru: LRYQROLZ

SID: STEAM_0:1:115992115

Sekce, na které chci práva: TTT

Věk: 19

Mé HlStats: KLIK

Bany, které jsem dostal: mám čistý banlist

Něco o mně: Volám sa Mário, mám 19 rokov a bývam blízko mesta Prešov. Som obyčajný nenáročný chalan a medzi moje záľuby patrí hlavne bicyklovanie, IT, gaming a len také blbnutie s kamošmi. Snažím sa byť objektívny a hlavne hľadieť a dbať ohľad na ostatných ľudí čo podľa mňa je veľký problém dnešnej doby. Som vo veľkej miere nekonfliktný a veľmi priateľský človek. Rád nadväzujem nové kontakty a priateľstvá.

Proč právě já: Ako admin mám veľké skúsenosti, viem ako riešiť problémy, ako sa mám pri nich správať a ovládam a poznám pravidlá, postupy a xy situácií, na ktorých som sa práve naučil z mojich admin skúseností. Som ochotný sa podieľať na rozvíjaní servera a pomáhať s riešením PP alebo dohliadaní a robení poriadku priamo na servery. Nahlasoval som hráčov, podieľal som sa na návrhoch na server, pomáhal som hráčom a snažil sa ukľudňovať hráčov na servery.

Zkušenosti s CS:GO: Bohaté - bol som už adminom, mal som aj vlastný server a na GS už hrám asi 7 rokov. Ak mám rátať odkedy hrám na TTT, tak TTT som začal hrávať od roku 2017, ako tu adminoval ešte Rio atď.., hlsa bol TheKubaa.

Případné poznámky: Od poslednej žiadosti som sa snažil správať zodpovednejšie, hráčov som upozorňoval ak sa dopustili nejakého rozporu s pravidlami, snažil som sa ukľudňovať vyhrotené situácie, radil som a pomáhal hráčom.

Verím v pozitívne vybavenie žiadosti. :roll:
Living on the high.

2x VIP JB
3x VIP TTT
-Gamesites forever ! -
Only4Fun
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[Zamietnuté] LRYQROLZ / TTT

od Rumcajz » 16 bře 2020, 16:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: LRYQROLZ / TTT

Příspěvekod Trejtr » 16 bře 2020, 16:13

GL HF
Trejtr
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Re: LRYQROLZ / TTT

Příspěvekod ZelezoBeton » 16 bře 2020, 16:48 VIP

Obrázek
Obrázek

Od poslednej žiadosti neubehol ani mesiac.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Zpět na Nábory Adminů