• Stránka 1 z 1
[P] Luccess / Survival / Admin
Luccess | Survival | Admin
Podmienky pre prijatie:
1) Věk 18+. (možná výjimka, splněná akademie výhodou) ✅
2) Aktivní VIP na některém z MC serverů.✅
3) Aspoň 10 smysluplných příspěvku na fóru.❎ -> Príspevky síce nemám, no rád pomôžem v každej situácií, a ak si neviem poradiť Google mi rád pomôže
.
4) Odehráno na serveru aspoň 20 hodin.✅ (Konkrétne cez 28 hod.)
5) Součástí serveru aspoň 1 měsíc.❎
6) Znalost serveru ✅
7) Komunikativnost, snaha pomáhat✅
Vzorová žiadosť:
1) Nick na serveru: Luccess
2) Věk: 21
3) Aktivované VIP: ExtraVIP
4) Denní aktivita: Vyjadrím sa nižšie
5) Přestupky na Gamesites: Nie
6) Přestupky mimo Gamesites: Nie
7) Něco o sobě: Moja prezývka vo svete internetu je Luccess, vzhľadom na rodinné problémy som musel skončiť strednú školu a ísť pracovať. Neľutujem tohoto činu. Pracujem už 3 roky a som spokojný, mladý chalan. Vo voľnom čase sa venujem hrám, prevážne minecraft-u. Rád pomáham ľudom nie len s PC alebo s hernými problémami, ale aj všeobecne v živote. Pracujem na 3 zmeny.
8) Proč právě ty: Nebudem sa tu hrať na nejakého super chalana čo všetko dokáže, som obyčajný ako každý iný
. U mňa je priorita hlavne pohodlnosť a snaha pomáhať hráčom aby sa na serveri cítili dobre. Čo sa týka dennej aktivity, vzhľadom na to, že cez týždeň chodím do práce, tak by som bol na serveri napr. buď ráno, na obed alebo večer, podľa zmeny v práci. Cez víkend budem na serveri pomerne dosť často. Presný počet hodín neviem odhadnúť. Budem sa snažiť aby sa hráči cítili dobre, a aby to na servery šlapalo "ako po másle". Je síce pravda, že mám len 28 nahraných hodín (podľa príkazu /pt), ale za ten čas som si preštudoval pravidlá a každý večer pred spaním pozerám rôzne Minecraft videá, či už z Admin tutoriálov alebo z rôznych zlepšovákov napríklad. Taktiež si nechám rád poradiť od skúsenejších a rád sa nechám inšpirovať. Som vždy otvorený a úprimný, nemám dôvod klamať. to by bolo asi všetko
. Ak ma prijmete, tak ma prijmete, ak zamietnete, život ide ďalej
.
Ďakujem za prečítanie s pozdravom Luccess.
Podmienky pre prijatie:
1) Věk 18+. (možná výjimka, splněná akademie výhodou) ✅
2) Aktivní VIP na některém z MC serverů.✅
3) Aspoň 10 smysluplných příspěvku na fóru.❎ -> Príspevky síce nemám, no rád pomôžem v každej situácií, a ak si neviem poradiť Google mi rád pomôže

4) Odehráno na serveru aspoň 20 hodin.✅ (Konkrétne cez 28 hod.)
5) Součástí serveru aspoň 1 měsíc.❎
6) Znalost serveru ✅
7) Komunikativnost, snaha pomáhat✅
Vzorová žiadosť:
1) Nick na serveru: Luccess
2) Věk: 21
3) Aktivované VIP: ExtraVIP
4) Denní aktivita: Vyjadrím sa nižšie
5) Přestupky na Gamesites: Nie
6) Přestupky mimo Gamesites: Nie
7) Něco o sobě: Moja prezývka vo svete internetu je Luccess, vzhľadom na rodinné problémy som musel skončiť strednú školu a ísť pracovať. Neľutujem tohoto činu. Pracujem už 3 roky a som spokojný, mladý chalan. Vo voľnom čase sa venujem hrám, prevážne minecraft-u. Rád pomáham ľudom nie len s PC alebo s hernými problémami, ale aj všeobecne v živote. Pracujem na 3 zmeny.
8) Proč právě ty: Nebudem sa tu hrať na nejakého super chalana čo všetko dokáže, som obyčajný ako každý iný

Ďakujem za prečítanie s pozdravom Luccess.
-
TheSilentBang - Kolemjdoucí
[P] Luccess / Survival / Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Luccess / Survival / Admin
Zdravím,
napiš mi na ts nebo přímo ve hře, mám ale tento víkend noční takže se omlouvám pokud tu zrovna nebudu.
S pozdravem
TotalusCZ
e. TotalusCZ: Po pohovoru PŘIJAT
napiš mi na ts nebo přímo ve hře, mám ale tento víkend noční takže se omlouvám pokud tu zrovna nebudu.
S pozdravem
TotalusCZ
e. TotalusCZ: Po pohovoru PŘIJAT
-
TotalusCZ - Minecraft Server admin
• Stránka 1 z 1