• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] LUDVA/JB 2
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/nechludvu
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dal jsem umyslný mfk a Ludva to zkrátka vubec neřešil, a napsal uplnou blbost do chatu, co nebyla pravda
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část] http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... a7b.dem.gz
Kolo pochybení: 14:3
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Dal jsem umyslný mfk a Ludva to zkrátka vubec neřešil, a napsal uplnou blbost do chatu, co nebyla pravda
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část] http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... a7b.dem.gz
Kolo pochybení: 14:3
krysy aby porantalo
-
Anixxx - Kolemjdoucí
[Zamítnuto] LUDVA/JB 2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: LUDVA/JB 2
Ahoj,
když říkáš že jsem to to poslední kolo neřešil, když jsem zkrátka nebyl v obraze (za což se omlouvám), tak mi řekni proč celá ta vaše partička vtipálků dostala ban ?
Navíc jsem zhlédl záznam, díky kterému jste vy všichni dostali oprávněně ban.
Tahle stížnost spíš vypadá jako jedna z posledních možností co můžeš v následujících 2 dnech dělat, když na serveru máš mute+ct ban.
Přeji pěkný zbytek dne.

-
Ludva3D - CS:GO Admin
Treba lepsie pocuvat na serveri, od toho tam si ty
A nz za body do AA aj nabuduce, napisem kludne pmku nehehe

-
AltairGS - Profesionál
tak hale ty taško, jen mi jde o to aby tam nebyli tupe hlavy jako ty, snazim se pomoci tomuhle zdechlemu portalu, A ANO MAS PRAVDU CEKAM TED 2 DNY SPOCENY U POCITACE AZ DAM DALSI +1
krysy aby porantalo
-
Anixxx - Kolemjdoucí
Ahoj,
admin nejspíše nedával pozor, jak sám dokonce píše. Každopádně měl aspoň tu snahu se pak podívat na záznam, díky kterému vyždímal všechny vaše prohřešky - za to ho chválím.
Co se týče tvé pomoci portálu, tak to se nemá snad cenu ani vyjadřovat. Dřív to byl cirkus dobrej, teď už je to ale nuda.
Doufám, že vydržíš i ten týden, který jsem ti předčasně daroval k Vánocům.
Zamítnuto
admin nejspíše nedával pozor, jak sám dokonce píše. Každopádně měl aspoň tu snahu se pak podívat na záznam, díky kterému vyždímal všechny vaše prohřešky - za to ho chválím.
Co se týče tvé pomoci portálu, tak to se nemá snad cenu ani vyjadřovat. Dřív to byl cirkus dobrej, teď už je to ale nuda.
Doufám, že vydržíš i ten týden, který jsem ti předčasně daroval k Vánocům.
Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1