• Stránka 1 z 1
[V] Ludva / zneuzivanie prav
Název tématu [Server / Nick admina]: jb5 / Ludva
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/XNTJ-A/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Pride k hracovi a grabne ho aby nasiel rebelov a ak bude blizko tak ma pipat, hraje si s nim na detektor a pocas toho zneuziva prava.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: demo
Cas dema: 14:56
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/id/XNTJ-A/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Pride k hracovi a grabne ho aby nasiel rebelov a ak bude blizko tak ma pipat, hraje si s nim na detektor a pocas toho zneuziva prava.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: demo
Cas dema: 14:56
-
AwpOnly - Spamer
[V] Ludva / zneuzivanie prav
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ludva / zneuzivanie prav
Peaceboy! 

-
AwpOnly - Spamer
Re: Ludva / zneuzivanie prav
Ahoj,
jelikož byl Ludva se Šmakuládou domluvený a bylo to večer, nevidím v tom důvod to nějak potit. Podle mě není problém v tom, že admini občas udělají na serveru nějakou tu srandu za použití práv. Pokud by nebyl s hráčem domluvený, tak už je to o něčem jiném, ale tady bych to nebral jako zneužití práv, které by kazilo hru.
Vyřešeno
e. Evangelista: Jenom dodám, že se jednalo o nevinnou srandu a Ludva ho držel v grabu jenom chvilinku. Na serveru se nacházelo také malé množství hráčů a ještě jako bonus byli se Šmakuládou domluvení. Pro ostatní adminy - Nebudete grabovat jak se vám zachce. Používejte práva s rozumem.
jelikož byl Ludva se Šmakuládou domluvený a bylo to večer, nevidím v tom důvod to nějak potit. Podle mě není problém v tom, že admini občas udělají na serveru nějakou tu srandu za použití práv. Pokud by nebyl s hráčem domluvený, tak už je to o něčem jiném, ale tady bych to nebral jako zneužití práv, které by kazilo hru.
Vyřešeno
e. Evangelista: Jenom dodám, že se jednalo o nevinnou srandu a Ludva ho držel v grabu jenom chvilinku. Na serveru se nacházelo také malé množství hráčů a ještě jako bonus byli se Šmakuládou domluvení. Pro ostatní adminy - Nebudete grabovat jak se vám zachce. Používejte práva s rozumem.
-
Evangelista - CS:GO Admin
Re: [V] Ludva / zneuzivanie prav
MNE TO KAZILO HRU, KEDZE SOM SI CHCEL NORMALNE ZAHRAT
-
AwpOnly - Spamer
tu vidno aky ste kamarati s ludvou keby to je napr decoy uz by mal zas problem ze nieco kazi
potom sa necudujte ze server ide ku dnu ked sa spravate nespravodlivo su aj vynimky

- Sasukeeee
- Amatér
AwpOnly píše:MNE TO KAZILO HRU, KEDZE SOM SI CHCEL NORMALNE ZAHRAT
Se třeba pojeb sawo že mě vozil 8 vteřin v grabu smajlík
Hope you step on lego brick. 
Skúsenosti s CS:GO: Mám, uvedené viď vyššie 13 rokov.
Hra byla vydána 21. srpna 2012 k dispozici na Windows, OS X a na platformách Steam, Xbox Live Arcade.

Skúsenosti s CS:GO: Mám, uvedené viď vyššie 13 rokov.
Hra byla vydána 21. srpna 2012 k dispozici na Windows, OS X a na platformách Steam, Xbox Live Arcade.
-
FrogTrainer - Pokročilý
dufam ze mi tu spravu smazes lebo vies ze mame obaja pravdu kazil hru to ze oni 2 sa bavili neznamena ze cely server 

- Sasukeeee
- Amatér
AwpOnly píše:MNE TO KAZILO HRU, KEDZE SOM SI CHCEL NORMALNE ZAHRAT
Ano, hodně ti to kazilo hru, když jsi na serveru ani nebyl. Spíš je jasný, že ti jde jen o to, abys Ludvu huntil.
Sasukeeee píše:tu vidno aky ste kamarati s ludvou keby to je napr decoy uz by mal zas problem ze nieco kazipotom sa necudujte ze server ide ku dnu ked sa spravate nespravodlivo su aj vynimky
Stížnost u Decoye byla úplně o něčem jiném. Decoy si spletl základní pravidlo a vyhrožoval hráči, že pokud ho zabije, tak dostane ban. Při projednávání stížnosti se na adminy díváme neutrálně a neřešíme to, jestli to jsou naši kamarádi nebo ne.
Lock
-
Evangelista - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1