Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyriešené]Lukassino Fk

Příspěvekod KandinoPatkany » 21 úno 2019, 17:59 VIP

1. Nick: Lukassino
2. Steam ID: STEAM_0:0:50512710
3. Dátum a čas:17:30+/- 21.2.2019
4. Popis situácie: Hrač Lukassino ktory bol Šimon dal prikaz ktory znel takto "prvy piati na konci preživaju". Ja som prvy krat šiel normalne drahou ale ptm som si uvedomil že povedal že nemusime prejsť drahu tak som šiel vedla drahy tam je taka drevena cestička touto som šiel až na koniec v polke som sa stretol so simonom a ma zabil že nprechadzam atrakciu aj ked nepovedao že musime prejsť atrakicu alebo bez podvadzania prejdete atrakciu
5. Dôkaz: demo
6. Vyčasovanie: 35:50
https://www.youtube.com/watch?v=qDNxFOIWd-o <------- Kopirovanie tohoto linku na vlastne nebespečenstvo!!
Obrázek
KandinoPatkany
Mistr
Mistr

[Vyriešené]Lukassino Fk

od Rumcajz » 21 úno 2019, 17:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Lukassino Fk

Příspěvekod Lukassino » 21 úno 2019, 21:46

Zdravim,
já tě nezabil, ani jsem tě neměl v plánu zabít proto jsem tě hitl jen 1x. Zabilo tě úplně jiné CT.

Konzole:
YoungBoysSFC killed KandinoPatkany with ak47

Jelikož jsi akademik a možná jednou budoucí admin. Mohl bys vědět že situace se nejdříve mají řešit než abys hned banoval, ve tvém případě huntil body v akademii na podobných situacích. Než někoho nahlásíš mohl by jsi se podívat kdo ti skutečně FK dal. A také by jsi se měl řídit dle pravidel sekce ve které je stanoveno že musí být na demu i následující kolo.

A aby si nebyl naštvaný, pardon spletl jsem se že jsem si myslel že jsem říkal něco jiného. ;)
Šli dva, a prostřední upad.
Lukassino
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod KandinoPatkany » 21 úno 2019, 23:23 VIP

Lukassino píše:Zdravim,
já tě nezabil, ani jsem tě neměl v plánu zabít proto jsem tě hitl jen 1x. Zabilo tě úplně jiné CT.

Konzole:
YoungBoysSFC killed KandinoPatkany with ak47

Jelikož jsi akademik a možná jednou budoucí admin. Mohl bys vědět že situace se nejdříve mají řešit než abys hned banoval, ve tvém případě huntil body v akademii na podobných situacích. Než někoho nahlásíš mohl by jsi se podívat kdo ti skutečně FK dal. A také by jsi se měl řídit dle pravidel sekce ve které je stanoveno že musí být na demu i následující kolo.

A aby si nebyl naštvaný, pardon spletl jsem se že jsem si myslel že jsem říkal něco jiného. ;)

Zdravím tak prečo si si nepriznal chybu na servery ked som ti pisal že si mi dal Fk viem mal som natočit aj dalšie kolo moja vina som sa splašil ale som si neuvedomil.Akademika mam na DM/Aim Sekcii takže tak.To že ma zabil YoungBoysSFC som si vobec neuvedomil neviem nesustredil som sa na hru lebo ma vkuse volala Mama tak sa ospravedlnujem za zbytočne konflikty/potičky

Možete dať za vyriešene

Sorry Lukassino
https://www.youtube.com/watch?v=qDNxFOIWd-o <------- Kopirovanie tohoto linku na vlastne nebespečenstvo!!
Obrázek
KandinoPatkany
Mistr
Mistr

Příspěvekod NomeroUno » 23 úno 2019, 12:42 VIP

Fk si naozaj dostal od iného hráča. Žiaľ, chýba ti dalšie kolo.

Vyriešené.
Obrázek
NomeroUno
Spamer
Spamer

Zpět na JailBreak Servery