• Stránka 1 z 1
[Prijatý]Lukassino / Jailbreak
Zdravím,
touto cestou bych rád požádal o administrátorská práva k modu Jailbreak.
Nick v hře : Lukassino
Nick na foru : Lukassino
Profil na foru : lukassino-u12687.html
Věk : 20
Steam nick : ER. Lukassino
Steam ID : STEAM_0:0:50512710
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=128139
Nějaké bany nebo prohřešky? ( GS, jiný portál ): Jednou jsem byl nahlášen v PP, ovšem vysloužil jsem si UB.
post919673.html?hilit=Gargamel#p919673 Zde se můžete kouknout a udělat si svůj názor, ze své chyby jsem se poučil.
Něco málo o mém já : Zdravim, jsem Ondřej je mi 20 let a živím se jako osobní trenér. Rád sportuju, převážně se věnuju silovému trojboji ale kolo a běh mi taky nejsou cizí. Volném čase si rád sednu na pár hodin k počítači. S novým počítačem se opět vrátila láska ke hrám hlavně k 1.6tce. Také svůj volný čas trávím s přáteli, rodinou a svým psem Charlsem.
Miluju cestování a poznávání nových kultur. Hlavně v poznávání tradičních jídel v cizině, jsem velký milovník jídla.
Proč bych chtěl na GS adminovat? : Mod Jailbreak jsem začal hrát asi před 5ti lety. Tenhle mod mě velice baví, neomrzel mě jako ostatní mody. Bohužel vždy tu budou hráči kteří kazí a budou kazit hru, a řekl bych že to nevadí jen mě ale i ostatním hráčům na serveru. Chci dopřát ostatním a sobě klidnou hru kterou tenhle mod nabízí.
S Pozdravem,
Lukassino
touto cestou bych rád požádal o administrátorská práva k modu Jailbreak.
Nick v hře : Lukassino
Nick na foru : Lukassino
Profil na foru : lukassino-u12687.html
Věk : 20
Steam nick : ER. Lukassino
Steam ID : STEAM_0:0:50512710
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=128139
Nějaké bany nebo prohřešky? ( GS, jiný portál ): Jednou jsem byl nahlášen v PP, ovšem vysloužil jsem si UB.
post919673.html?hilit=Gargamel#p919673 Zde se můžete kouknout a udělat si svůj názor, ze své chyby jsem se poučil.
Něco málo o mém já : Zdravim, jsem Ondřej je mi 20 let a živím se jako osobní trenér. Rád sportuju, převážně se věnuju silovému trojboji ale kolo a běh mi taky nejsou cizí. Volném čase si rád sednu na pár hodin k počítači. S novým počítačem se opět vrátila láska ke hrám hlavně k 1.6tce. Také svůj volný čas trávím s přáteli, rodinou a svým psem Charlsem.
Miluju cestování a poznávání nových kultur. Hlavně v poznávání tradičních jídel v cizině, jsem velký milovník jídla.

Proč bych chtěl na GS adminovat? : Mod Jailbreak jsem začal hrát asi před 5ti lety. Tenhle mod mě velice baví, neomrzel mě jako ostatní mody. Bohužel vždy tu budou hráči kteří kazí a budou kazit hru, a řekl bych že to nevadí jen mě ale i ostatním hráčům na serveru. Chci dopřát ostatním a sobě klidnou hru kterou tenhle mod nabízí.
S Pozdravem,
Lukassino
Šli dva, a prostřední upad.
-
Lukassino - Profesionál
[Prijatý]Lukassino / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lukassino / Jailbreak
Zahráme si spolu a uvidíme, co dál.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Re: Lukassino / Jailbreak
Až na drobné chyby si myslím, že to bolo v pohode.
Nájdi si niekoho z nás na TS. Skúsiš si test.
Nájdi si niekoho z nás na TS. Skúsiš si test.
-
Re: [Pohovor]Lukassino / Jailbreak
Zamietnuté po teste.
PM o mesiac.
PM o mesiac.
-
Re: [Prijatý]Lukassino / Jailbreak
Žiadateľ to nakoniec zvládol.
Prijatý.

Prijatý.