• Stránka 1 z 1
[Vyr]lul + excision/Knife server #1/ KB
Toto není úplně stížnost, takže si to neberte osobně
díky
1. Sice nejsem art, ale na dodané demo jsem se podíval, a nevidím tam nic, co by nebylo čisté. maximálně tak nějaký lag(každý ví, že to artovi často laguje kvůli internetu)
2. Důkazy zde ---> http://leteckaposta.cz/887328235
1. demo KB: 1:53 KB by zareagovalo
2:29 Art že má AB? šlo vidět že mu to laglo i při pádu
3:00 KB asi selhalo
2. demo KBA: 3:39 Pokud vím, tak KB reaguje, když se k hráčovi někdo přiblíží, že by zase error ?
3. demo AB: (pokud vím, ab reaguje na střelu, tudíž na levé což je slash a art stabuje)
1:43 lag, nekope to na hlavu, ale mimo ní
2:27 kb nezareagovalo, i když k němu byl otočený
3:30 Artovi to zase laguje, jako někdy, kdy vám to přijde jako AB/KB
3:50 Art slashnul a nekoplo mu to na hlavu ? AB error
4. demo dope od mistra excision
: do času 11:49 nic podezřelého
11:49 když u arta někdo byl, samo mu to neseklo
žádné KB nebo zase chyba :O
11:50 art má FPS a udělal SGS, které ho zrychlilo na hráče(SGS umí skoro každý furien hráč)
12:53 KB zase selhalo
13:03 další error
13:15 další error
Mohl bych pokračovat
ale to bych mohl sledovat každého čistého hráče
žádám o časy, kdy jste údajně viděli KB nebo AB 
Díky a krásný den přeje FlendííS
Omluvte mé gramatické chyby + je možný blbý čas, protože to píšu po tmě

1. Sice nejsem art, ale na dodané demo jsem se podíval, a nevidím tam nic, co by nebylo čisté. maximálně tak nějaký lag(každý ví, že to artovi často laguje kvůli internetu)
2. Důkazy zde ---> http://leteckaposta.cz/887328235
1. demo KB: 1:53 KB by zareagovalo
2:29 Art že má AB? šlo vidět že mu to laglo i při pádu
3:00 KB asi selhalo
2. demo KBA: 3:39 Pokud vím, tak KB reaguje, když se k hráčovi někdo přiblíží, že by zase error ?

3. demo AB: (pokud vím, ab reaguje na střelu, tudíž na levé což je slash a art stabuje)
1:43 lag, nekope to na hlavu, ale mimo ní
2:27 kb nezareagovalo, i když k němu byl otočený
3:30 Artovi to zase laguje, jako někdy, kdy vám to přijde jako AB/KB
3:50 Art slashnul a nekoplo mu to na hlavu ? AB error

4. demo dope od mistra excision

11:49 když u arta někdo byl, samo mu to neseklo

11:50 art má FPS a udělal SGS, které ho zrychlilo na hráče(SGS umí skoro každý furien hráč)
12:53 KB zase selhalo
13:03 další error
13:15 další error

Mohl bych pokračovat

Díky a krásný den přeje FlendííS
Omluvte mé gramatické chyby + je možný blbý čas, protože to píšu po tmě

- EVIP ---> Furien#3, Zombie Blood#1, JailBreak#2,DeathRun !!!
- VIP ---> Knife Server#3, Furien#9 !!!

-
flendis - Drbna
[Vyr]lul + excision/Knife server #1/ KB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: lul + excision/Knife server #1/ KB
1) Hráč si koupil UB, takže není důvod to řešit? Myslím si, že kdyby si stál za svým argumentem, že je čistý řešil by to jinak a sám.
2) Ban je starší jednoho týdne. To jest lhůta, kdy hráč má právo na odbanování bez zasáhnutí do jeho peněženky či jeho VIP kódů.
3) Nerozumím tvoji stížnosti. Byl si nějak ty poškozen? Bylo ti nějak ukřivděno / ublíženo? Udělal vůči tobě admin (já) něco špatného?
To, že se demo jmenuje AB neznamená, že tam AB je. Zrovna na demu označené ''AB'' tam já vidím KB na ostatních demech je zajímavé automatické otáčení za hráči po jeho smrti. Toho sis nevšiml?
Jelikož se jedná o ban, který už ani neexistuje a je starší jednoho týdne, tak nebudu ztrácet čas po zpětném důkladnějším pátrání a šťourání se v demu.
Stížnost je na mě, nemůžu to tedy řešit. Já se tu pouze a jen vyjádřil, což bylo mojí povinností.
Díky za přečtení a přeju pěkný den.
2) Ban je starší jednoho týdne. To jest lhůta, kdy hráč má právo na odbanování bez zasáhnutí do jeho peněženky či jeho VIP kódů.
3) Nerozumím tvoji stížnosti. Byl si nějak ty poškozen? Bylo ti nějak ukřivděno / ublíženo? Udělal vůči tobě admin (já) něco špatného?
To, že se demo jmenuje AB neznamená, že tam AB je. Zrovna na demu označené ''AB'' tam já vidím KB na ostatních demech je zajímavé automatické otáčení za hráči po jeho smrti. Toho sis nevšiml?
Jelikož se jedná o ban, který už ani neexistuje a je starší jednoho týdne, tak nebudu ztrácet čas po zpětném důkladnějším pátrání a šťourání se v demu.
Stížnost je na mě, nemůžu to tedy řešit. Já se tu pouze a jen vyjádřil, což bylo mojí povinností.
Díky za přečtení a přeju pěkný den.
Nový nickname, dříve eXcision / Dyros
-
Forst - Vítěz Tipovačky
Re: lul + excision/Knife server #1/ KB
Nechápu smysl této stížnosti, jestli se nudíš tak si zajdi ven hrát s babovičkama například.
Stížnost neoprávněná, bezpředmětná..
Stížnost neoprávněná, bezpředmětná..
-
GrooS - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1