Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Lulu

Příspěvekod Sarmi » 18 kvě 2015, 11:51 VIP

Lulu
Obrázek
vílí čarodějka


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Support
RP: 975
IP: 6300



SCHOPNOSTI


Pix, vílí společník (Passivka)
Obrázek
Pix je divoká víla, která provází Lulu. Na cíle, na něž Lulu útočí, vypálí Pix salvu magické energie.

Blýskavice (Q)
Obrázek
Dosah: 925

Pix a Lulu oba vystřelí výboj magické energie, který všechny zasažené nepřátele silně zpomalí. Jeden nepřítel může být poškozen pouze jedním výbojem.

Lulu a Pix oba vyšlou energetické výboje, které způsobí magické poškození a zasažené nepřátele zpomalí. Zpomalení se postupně snižuje. Jednu nepřátelskou jednotku může poškodit jen jeden blesk.

Rozmar (W)
Obrázek
Dosah: 650

Při seslání na spojence na krátkou dobu poskytne zvýšenou rychlost pohybu. Při seslání na nepřítele ho promění na roztomilé zvířátko, které nemůže útočit ani sesílat kouzla.

Při seslání na spojence: Vybranému spojenci se zvýší rychlost pohybu o 30 (+10% síly schopností) %.
Při seslání na nepřítele: Promění nepřátelského šampiona. Tím mu znemožní útočit a sesílat kouzla a sníží jeho základní rychlost pohybu o 60.

Pomoc, Pixi! (E)
Obrázek
Dosah: 650

Při seslání na spojence Pix k danému spojenci přiskočí a zaštítí ho. Pak ho následuje a pomáhá mu v útoku. Při seslání na nepřítele Pix k danému nepříteli přiskočí a poškodí ho. Pak ho následuje a ukazuje ti jeho pozici.

Při seslání na spojence: Přikáže Pixovi, aby skočil ke spojenci a poté ho následoval a po dobu 6 sek. pomáhal v boji jemu namísto Lulu. Je-li tímto spojencem šampion, Pix jej zaštítí před poškozením po dobu 6 sek.
Při seslání na nepřítele: Pix vybrané nepřátelské jednotce způsobí magické poškození. Pix poté nepřítele 4 sek. následuje a umožňuje ho vidět.

Rychlorůst (R)
Obrázek
Dosah: 900

Lulu zvětší jednoho spojence, čímž vyhodí okolní nepřátele do vzduchu a navíc spojenci poskytne velké množství bonusového zdraví. Na pár následujících sekund tento spojenec získá auru, která okolní nepřátele zpomaluje.

Lulu svého spojence zvětší, čímž vyhodí okolní nepřátele do vzduchu. Vybraný spojenec na 7 sek. získá bonus ke zdraví a bude zpomalovat jednotky v okolí.


MYTOLOGIE

Lulu byla mezi šampiony pravděpodobně tou, kdo Ligu nejvíce využíval ke svým vlastním cílům. Během svého mládí v Bandle City trávila většinu času toulkami o samotě v lese nebo ve svém snění. Ale důvodem nebylo to, že by byla odtažitá. Každodenní shon v Badle City jen prostě nemohl soupeřit se vzrušujícím světem její představivosti. Obdivovala místa, která jiní lidé přehlíželi. Díky tomu nalezla Pixe, vílího ducha, který předstíral, že je uvězněn v holubníku. Luluina představivost způsobila, že si jí všiml, a tak využil příležitosti nalákat ji do svého světa. Vzal ji s sebou do Hájku, očarovaného domova víl, který ležel na lesní mýtině. Tam se neměnné vlastnosti vnějšího světa, jako je například velikost a barva, mění tak často a nepředvídatelně jako směr větru. Lulu se v Hájku cítila jako doma a trávila tam čas s Pixem, aby se mohla opájet tímto tajným místem.

Brzy ztratila pojem o čase. Její život v Hájku byl pohodlný a přirozený. S Pixem hráli vílí hry. Byl to takový druh her, který využíval její představivost. A byla v nich velmi dobrá. Bylo pro ni velkým překvapením, když si náhle uvědomila, že zapomněla na svůj předchozí život v Bandle City. Hájek dokázal způsobit, že se veškerý vnější svět zdál být vzdáleným a nereálným. Lulu se rozhodla znovu navštívit svůj dřívější domov, aby se mohla podělit o ty nádherné věci, které se naučila. Když se však s Pixem vrátila, svět už nebyl jako dřív. Zjistila, že čas byl jen další vlastností, která se v Hájku řídila jinými zákonitostmi. Od chvíle, kdy odešla, uplynula celá staletí. Lulu se snažila obnovit vazby s obyvateli vnějšího světa, nicméně její snahy nedopadly příliš šťastně. Hrála si s dětmi na schovávanou a dočasně je proměňovala v rostliny nebo zvířata, aby hra byla ještě zábavnější. Jejich rodiče to však nedokázali ocenit. Když yordlové začali požadovat, aby jejich zemi opustila, obrátila se na magické místo pulzující životem, kde lidé s neobvyklým nadáním nebyli jen přijímáni, ale také milováni: Ligu legend.

„Nejlepší cesta mezi dvěma body spočívá v jejich převrácení, zdolání vzdálenosti mezi nimi, navrácení do původního stavu a zopakování tohoto postupu.“
-- Lulu



STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Lulu
Bittersweet Lulu (975 RP)
Wicked Lulu (975 RP)
Dragon Trainer Lulu (1350 RP)
Winter Wonder Lulu (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Lulu

od Rumcajz » 18 kvě 2015, 11:51

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků