Porušuje nekdo pravidla na Furien serverech? Sdělte nám to zde.

[V]LV fabko | knifebot, strafehack (FLAT!) | Furien 1

Příspěvekod F3N0M3N » 25 srp 2018, 23:42 VIP

Zdravím, v časování bude trošku sloh, takže se předem omlouvám, ale snad oceníte mou vytrvalou práci.
Děkuji slunecnikovi za sledovani serveru, kdo tam je, kdyz jsem nemohl ja :)

SteamID + Screenshot SID: STEAM_0:1:161119805, https://ctrlv.cz/lZ86 - snad není problém, že beru z předešlého hlášení, je to starý známý + dema jso učistě z HLTV, schválně jsem nehrál, aby se nelekl, i když jsem ani moc nemohl bez VIP :D
Nickname porušujícího: LV fabko
Důkazy: http://leteckaposta.cz/470630518

Popis situací:
Nejdřív kratší popis. Přede mse omlouvám, že je to tak dlouhé. Jelikož jsem s hráčem (bohužel) hrával, mluvil na TSku, sám mi o jeho cheatech hodně řekl, pak jsem odešel. Sám se přiznával, chlubil a pomáhal např. Flybergovi nastavit strafehack, aby to vypadalo "legit" jakože dělá hrozně rychlé strafy a ono ho to boosti (ve skutecnosti i trochu zpomaluje). Proto jsem vypsal několik situací strafehack, které to jsou podle mých zkušeností s ním, ale zároveň si myslím, že ne každá může být pro permanentní ban dostatečná. Pokud se navíc také podíváte na úplně stejném demu na podobné situace v jiný čas na stejném místě při stejném počtu hráčů, zjistíte, že takový boost vůbec nedostane vždycky (a to několikrát tak menší resp. větší).

Maximálně jsem zvýraznil jednu situaci u 4. dema, za kterou si myslím, že by měl dostat okamžitý ban s nahlédnutím na další situace a hlavně jeho minulost. Je jasné, že cheatovat nepřestal ani po jeho 5. permanentním banu (minimálně známém, protože používá občas SID changer + 6. ban ještě na HNS nebo kde). Ale pozor! Co je také jasné? Že si hráč začal dávat větší pozor, nedává killy do invisu (zatím a nebo mi bohužel unikly). Navíc je to asi tím, že na serveru bývá často admin nebo akademik v jeho přítomnosti nebo takový Sevik.
No omlouvám se tomu, dko s tím teď bude mít práci, ale věřte mi, na ban to už musí být, kdyžtak budeme hledat dál ve všech demech, jestli se ještě někdy objevil na serveru :D nebo chytíme později a nebo začne hrát ještě víc legit po přečtení nahlášení... Já sledoval celá 4 dema, některé situace i několikrát za sebou, takže chápu jaké to teď bude, já zjišťoval, kdy přesně byl na serveru, na jaké mapě, a pak tam hledal přesný čas, kdy tam je apod., protože ne vždy tam byl celou dobu.
Dejte si s tím proto taky práci prosím.
1. demo
28:45 strafehack
29:05 strafehack fail
Potom asi i na shortu strafehack situace
32:45 kb az do konce kola jde videt ze vubec neknifuje i kdyz by to snad kazdy clovek udelal v urcitych situacich (zvuk)

2. demo
5:20 sledujte jak hrace zabil, podle me take nejaky cheat, existuje spousta knifebotu, ktere maji tzv gospeed, speedhack, teleport hack apod - stejne to tak je i z pohledu samotneho ct i ostatnich
6:15 sledujte ty zvlastni missy, typicky bug knifebotu
6:45 opet proc hrac neknifnul kdyz se choval jakoby ano, on dokonce ani neminul, on proste neknifnul (nerikejte mi ze to dela demo, mame tu k dispozici zvuk apod) - muzete vyuzit detailniho slowmotionu a 3d pohledu a zvuku ve viewdemo

Bohuzel se mi hrac rychle odpojil, ale nebojte, brzo se tu v mem zapisnicku objevi jeho dalsi dema, jak bude hrat.

4. demo
9:13 strafehack
11:30 hrac vyleti na b plant mozna legit mozna ne ale potom spadne na zem a jasna strafehack situace
12:50 bych rekl taky strafehack
13:30 vystreli uplne z niceho nic random z balkonu (vim ze pouziva nebo pouzival trigger nebo autoshoot z cheatu ktery pouziva s flatem), ale berme ze je to nahoda i kdyz bere rychle knife a utika
Áe hned potom skace dolu a tady bych rekl ze je 100% strafehack kdyz se zasekne na zemi a potom nabere brutalni speed v jednom skoku a hlavne 10000000% KNIFEBOT =BAN
Sledujte potom jeho chovani jakoby ho vypinal nebo prenanastavoval + do konce kola mozna vyuziva benefitu strafehacku
A na zaver me zaujala jeho strela z glocku u defuse (nektere esp vidi jakoby predsebou hrace, kdyz je primo za nimi a na to by mohl reagovat jeho autoshoot)
14:56 strafehack?
14:30 knifebot, nejak zapomnel knifovat ale zase protoze kb nechtel
19:08 mozna strafehack ale kb opet
Sledujte ty strafy jak dela, ten clovek nema 2k fps a snad i na 1k i kdyz nema ani to, to nemuze boostovat s takovymi pohyby, podle me vyuziva strafehack a zaroven strafehelper, bez toho vy se zasekaval na miste jako se mu to obcas stava (zminoval jsem napr u minuleho dema)
21:00 skok na b plant strafy a celkova rychlost se jednoznacne meni, divne
22:00 gstrafe script pri spawnuti
25:50 strafehack
28:00 strafehack, noslowdown
30:45 musel jsem si demo zpomalit abych si skutecne vsimnul ze v ruzku obrazovky sel trosicku videt furien, posudte sami, treba je to demem, treba rozlisenim
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

[V]LV fabko | knifebot, strafehack (FLAT!) | Furien 1

od Rumcajz » 25 srp 2018, 23:42

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: LV fabko | knifebot, strafehack (FLAT!) | Furien 1

Příspěvekod d0unt » 26 srp 2018, 08:56 VIP

Zdravím,

Banned

Ďakujeme za nahlásenie
10.1.2016
ex CS 1.6 ADMIN
ex Porušovanie Pravidiel - DeathMatch, Furien, GunGame, Zombie, Jump, Fun, TTT
ex Prístup do banlistu
ex CS 1.6 Cheathunter[Furien]
ex Turnajový administrátor
ex kontrolor Furien Akadémie
https://www.twitch.tv/d0unt
d0unt
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Re: [V]LV fabko | knifebot, strafehack (FLAT!) | Furien 1

Příspěvekod LuckONE » 02 zář 2018, 11:11 VIP

Unbanned bež hrať ;)
"Nie je možné poraziť človeka, ktorý sa nikdy nevzdáva." - Babe Ruth.

Ex CS1.6 Admin -> 27.11. 2020 -> 1.8.2024
Ex CSGO Admin -> 19.3. 2022 -> 26.9.2022
LuckONE
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Zpět na Furien Servery