• Stránka 1 z 1
[Přijat] M A R K / JB
Nick na serveru: M A R K
SID: STEAM_0:1:58299940
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20
Mé HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49162
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně: Mám 20 rokov a volam sa Marek, mám rád hudbu, je to môj život. Chodievam do práce, kde pracujem na ntbku, takže som dosť často online. Dosť ma bavi Jailbreak pretože je to zábavne . Rád ľudom na serveroch pomáham. A stým že som tam často stretavam tam aj ludi ktorým sa neda pomosť a robia umyselne porušovanie pravidiel.
Proč právě já: Myslim si že by sa vam zišla pomocna ruka. A kedže mam aj taku robotu aku mám tak možem chodiť na servery skoro stale a možem tam pomahať často.
Zkušenosti s CS:GO: Hra ma dosť bavi je to moj taky relax, na JB chodievam dosť často a bavi ma to. Kompety sem tam zahrame ale teraz hravam iba JB.
Ďakujem.
Pekny zvyšok dňa.
SID: STEAM_0:1:58299940
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 20
Mé HLStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=49162
Bany, které jsem dostal: Žiadne
Něco o mně: Mám 20 rokov a volam sa Marek, mám rád hudbu, je to môj život. Chodievam do práce, kde pracujem na ntbku, takže som dosť často online. Dosť ma bavi Jailbreak pretože je to zábavne . Rád ľudom na serveroch pomáham. A stým že som tam často stretavam tam aj ludi ktorým sa neda pomosť a robia umyselne porušovanie pravidiel.
Proč právě já: Myslim si že by sa vam zišla pomocna ruka. A kedže mam aj taku robotu aku mám tak možem chodiť na servery skoro stale a možem tam pomahať často.
Zkušenosti s CS:GO: Hra ma dosť bavi je to moj taky relax, na JB chodievam dosť často a bavi ma to. Kompety sem tam zahrame ale teraz hravam iba JB.
Ďakujem.

Pekny zvyšok dňa.

-
marek2000 - Amatér
[Přijat] M A R K / JB
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: M A R K / JB
Od tvého vyhoření při testu je to přesně měsíc, myslíš si, že jsi tentokrát opravdu rdy? Navíc si nenahlásil ani jednoho hříšníka, snaha tedy nic moc.
Uvidíme, co na tebe admini...
Uvidíme, co na tebe admini...

-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Re: [Reference] M A R K / JB
Ospravedlnujem sa za nahlasenia ale urcite to nezadbavam. Adminom som vela razi pisal ked boli problemi na servery kedže som to nedokazal sam vyriešiť. A ano som pripravemy a som maximalne rdy. Pokial budem posunuty dalej k pohovoru.
Pekny zvyšok dňa

Pekny zvyšok dňa

-
marek2000 - Amatér
Re: [Reference] M A R K / JB
Kontaktuj mě na TS.
-
Re: [Pohovor] M A R K / JB
Samá chvála na tebe, zkusíš si tedy test. Taktéž ale musíš počkat na nový, což bude snaž již brzy.
-
Re: [Pohovor] M A R K / JB
V pátek večer budu mít čas a připraven test, tak si mě pak najdi na TS.
-
• Stránka 1 z 1