I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

M4ch3C^ / War3FT+SaveXP #1

Příspěvekod 19MINO94 » 28 pro 2016, 23:32

Dobrý večer,

1.
Dostal som ban na 12 hodín za nadávky na hráča - uznávam, porušil som pravidlá. Nemohol som ale najprv dostať upozornenie buď, že mi to napíše alebo ma kickne? Neviem aké máte postupy riešení takýchto prípadov, preto sa pýtam.

Riešim to, že daný ADMIN ma provokoval, že mu neodpisujem (s banom na chat ťažko odpíšem; PM správy nešli, niekoľkokrát som to skúšal).

Následne ma kickol neviem prečo, bavili sa tam o kempení, poskytujem tu demo, nekempil som nikde. (v jednej časti stojím na mieste - to preto, že screenujem konzolu)

Bol by som rád za objasnenie, nezvyknem toto robiť, ale nebude ma admin, ktorý mi dá mute provokovať že mu neodpisujem a bezdôvodne ma kickne.

Vopred ďakujem za vysvetlenie prečo celá táto situácia nastala a či daný admin je voči mne zaujatí.

2.
http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites Demo nahrané dňa 28. 12. o 21:56; mapa: de_dust2 ; názov dema 20323-1612282156-de_dust2.dem.zip

Cašy:
10:30 nadávky brushwicka, Machec sa ma niečo pýta, ale neviem čo...
13:30 screenujem konzolu, neviem ale prečo tam nie je to, čo brushwick napísal na moju osobu.... a taktiež neviem prečo tie screeny nemám v zložke, sťahoval som csko cez vašu stránku. Ďalšia vec, nevidno v deme PM správy.
17:04 Dandousek sa pýta Macheca či mi nedal náhodou ban za nadávky (mute) a Machec píše, že keď mu neodpoviem, že mi dá ďalší...
17:42 Machec sa ma pýta, prečo mu neodpisujem (ADMIN text v strede obrazovky)
18:30 Kick, neviem za čo.
19MINO94
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

M4ch3C^ / War3FT+SaveXP #1

od Rumcajz » 28 pro 2016, 23:32

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: M4ch3C^ / War3FT+SaveXP #1

Příspěvekod 19MINO94 » 28 pro 2016, 23:51

Ešte doplním, keďže nejde editovať, že ban som dostal za text: „tvl janek zasrany ci kan" .

Demo na http://www.fakaheda.eu/prezentace-serve ... _gamesites ; dňa 28. 12. o 21:23; mapa: de_westwood; 20323-1612282123-de_westwood.dem.zip čas napísania textu 29:14
19MINO94
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 29 pro 2016, 01:14 VIP

Zdravím,

počkáme na vyjadření admina k celé situaci. Díky za strpení.. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod M4ch3C » 29 pro 2016, 15:05

Zdravím :),

hned ze začátku se omluvím trošku jsem to nepochopil když jsem se po 2 rokách sem vrátil, že ikdyž ty budeš nadávat jak o život a já ti budu dávat ban za hrubé nadávky tak ty dostaneš jen mute ban. V tomto je chyba na mé straně, kterou přiznávám :).

Když si chceš stěžovat ty na mě tak tady napíšu důvody proč jsem volil takto dlouhý trest :)

1.) Strašně nemám rad rasizmus. Nevidím důvod proč někomu nadáváš do zasraných cigánu. Tvé navážení do hráču že jsou retardi nedorobení se mi taky moc nelíbí.

2.) Přehazování se neustále do overu.

3.) Neustálé kempení na spawnu.

4.) Neustálé neplnění povinností mapy.

Já vím, že by se to moc nemělo tak za víc důvodů prodlužovat bany, ale byl jsem na vás dlouho hodně tolerantní ;).
To je z mé strany vše :).
M4ch3C
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod 19MINO94 » 29 pro 2016, 18:07

Ďakujem za reakcie a objasnenie situácie.

Vyjadrím sa bodovo:

1. Z mojej strany je to nevhodné správanie a jasné porušenie pravidiel, o tom žiadna. Ale zaujímalo by ma, akým štýlom si zaznamenávaš nadávky konkrétneho hráča? Robíš si čiarky pri mene a tak dáš súhrny trest? Lebo ako som písal, preventívne upozornenie/kick som nedostal. Ako je v deme, brushwick tesne za tvojou správou napísal vulgárny príspevok a ty nič (čas 10:30 v deme). Ps: nemyslím to ironicky.

2
. To nie je zakázané, je to maximálne tak neprofesionálne/nekorektné/vypočítavé.... Ak sa mýlim, opravte ma.

3. Na spawne nekempím. Na DD2 klasicky postojím pár sekúnd kým prebehujú CT poza dvere smer B. To sa ale robí bežne, ako T striehnu na CT tak CT naopak na T cez tie dvere.

4. Povinnosť mapy si vždy plním.

Mojim úmyslom sa nie je hádať ani ťa nijako poškodzovať, ale myslel som, že ma provokuješ, tým, že si ma vyzýval k písaniu. Chybu si objasnil a ja to beriem. Nakoľko mám VIP, uvítal by som fakt to upozornenie, provokovať ťa určite nebudem. Ale samozrejme máte svoje pokyny, metódy a podobne.
19MINO94
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 30 pro 2016, 02:21 VIP

Takže začneme u toho banu. Ban na 12 hodin mi přijde za tuto větu přehnaný, ale rasistické narážky zde nesneseme a sám jsi uznal, že jsi se choval nevhodně, takže to tolik rozebírat nebudeme. Upozornění či kick za každou cenu dostávat nemusíš, na to se nespoléhej..

Co se týče dema, na který jsem se podíval. Adminovo konání bylo v rozporu s postupy a pravidly, ať už psaní blbostí na sklo nebo bezdůvodný kick, neboť na demu nevidím žádné kempení na spawnu nebo neplnění povinností mapy.

Admin mě co nejdříve kontaktuje na TS/steamu!
Stížnost oprávněná.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod 19MINO94 » 30 pro 2016, 11:00

Ďakujem za vyriešenie a za váš čas. Budem sa snažiť, aby som už nebol v rozpore s pravidlami, aby prvotný impulz nešiel odo mňa a nemuseli sme viac riešiť takéto nezhody. Ešte raz ďakujem a nakoľko sa asi téma bude zamykať, tak vám prajem šťastný nový rok, nech sa vám darí.
19MINO94
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Stížnosti na Adminy