I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Ma Duch vianocnych banov psychicke problemy? /JL1

Příspěvekod Lajk456 » 11 črc 2018, 00:19

Nadpis som ponal z mojho pohladu sarkasticky, treba si predsa len udrzovat dobru naladu, niekto v zivote ma menej stastia a jeho nalada preto trpi, vsak Duch.

1. Simon dal prikaz, ze budeme po jednom chodit boxovat do pohara a komu sa rozbije zomrie. Urcil prveho hraca. Na to sa ozval dany hrac, ze preco by mal ist prvy a DUCH hned spustil, ze je to pravda a ze by mal urcit poradie napriklad reakciou s vyhodou. To aj simon urobil. Hrac, ktory vyhral reakciu s vyhodou isiel posledny (tak to simon urcil). Na to sa dany hrac a asi este 3-5 hraci ozvali, ze to je nezmysel a ze to vlastne nie je ziadna vyhoda pri danej atrakcii. Duch odvrkol nejaku hlupost a nasledne mu hraci ako aj ja opat napisali, ze aj ked si mysli opak, nema pravdu, na co zareagoval do mikrofonu este podrazdenejsie (asi sa ho to dotklo, ze ani vo virtualnom svete nemoze byt tym kym chce, boh vie). Tak som mu na to v ramci slusnosti odpisal, ze "skusil si ale nevadi, nema pravdu". Na to mi dal hlavu - teda ma zabil. Na otazku od simona preco tak urobil odpovedal "lebo mozem" - do mikrofonu. To by som este predychal, chapem, ze ked ma clovek v osobnom zivote problemy (niektori takyto ich maju od detstva) a dostane ako taku "moc" na detskej hre, jeho psychika to nemusi zvladnut, no islo dalsie kolo.
V danom kole som ho zabil a napisal "nepokakaj sa" (o com si naozaj nemyslim, ze je nieco zle, admini sa kolkokrat bavia s hracmi s ovela horsimi vyrazmi aj ked je plny server..) lebo zacal nieco vykrikovat (kym mu to este mik dovolil). Po tomto mojom vyroku ma automaticky ma zabil cez admin panel. Prislo dalsie kolo - UPLNE NOVE KOLO, spawnol som sa a zabil ma hned (opat cez admin panel) a este blbo poznamenal, ze ci si to natacam.

Cele to bude samozrejme dostupne na zazname, ktory sa robi automaticky zo serveru toho casu - mapa rats. Cas cca 00:40, 11.7.2018.

2. Prikladam screen: http://leteckaposta.cz/353559664 , http://leteckaposta.cz/512825705

Chcem sa teda na rovinu opytat, ci som povinny ako hrac, ktory pravidelne hra na servery a teda udrzuje jeho aktivitu trpiet taketo detske primitivne utoky od osoby, ktora je evidentne psychicky nie v poriadku, jej zivot sa nenaplna tak ako si to vysnila a vyzuruje sa pomocou hry aj ked nema pravdu a tym mi ju kazi.

Moje znacne opovrhovanie realnou osobou ducha je subjektivne a vychadza na zaklade jeho spravania, nie je brane ako urazka, aj ked...

Dakujem vopred za odpoved.
Lajk456
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Ma Duch vianocnych banov psychicke problemy? /JL1

od Rumcajz » 11 črc 2018, 00:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Ma Duch vianocnych banov psychicke problemy? / JL1

Příspěvekod Garlin » 11 črc 2018, 00:25

neboj sa ja si ta tam najdem a budem ti davat kill kazde kolo berusko :)
Obrázek

Nekopiruj nasledujuci odkaz do svojho prehliadaca !!!

https://goo.gl/X4UXad
Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Lajk456 » 11 črc 2018, 00:33

Garlin píše:neboj sa ja si ta tam najdem a budem ti davat kill kazde kolo berusko :)

Budem rad ak sa ti ulavi rovnako ako tvojmu kamosovi a bduete stastnejsi v zivote, skvela odpoved 8-)
Lajk456
Amatér
Amatér

Příspěvekod Garlin » 11 črc 2018, 00:41

jakemu mojmu kamosovi wtf
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Gustik » 11 črc 2018, 03:51 VIP

Garlin píše:jakemu mojmu kamosovi wtf

Asi Rožkovi. :P

Předpokládám, že toto je tvůj ban. Vzhledem k tomu, co mi Garlin psal - v chatu nic nemáš, proto jsem ti dal unban.

Pokud výše uvedený ban není tvůj, pak se holt někdy může stát, že někdo, kdo o půlnoci na serveru tvrdí, že je vedení a může to a to, je Garlin. :| Ale říkal mi, že se pokusí polepšit a bude hodnější. (když ho nikdo nebude štvát)

Z moci mi svěřené Garlinem, považuji tuto stížnost za Vyřešenou.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Re: [Vyřešeno] Ma Duch vianocnych banov psychicke problemy?

Příspěvekod Garlin » 17 črc 2018, 03:31

Aj ked si uprimne myslim ze sme sa zle spravali obaja rovnako, uznavam ze by som ti nemal delat zle :) Tak promin ;)
Obrázek

Garlin
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy