• Stránka 1 z 1
[V] Made In Heaven/Kozel/MFK
Dobrý den
zajímala by mě situace se 40 letým panicem co má na obrázku nějakou anime sračku a prezentuje jí jako jeho GF myslím že admin se jmenuje Kozlak/Kozel. Chtěl bych vidět demo a časy kde jsem dal MFK. Zabijel jsem pouze hráče pikaču který tam běha s wh a ab stačí se podívat na hltv a v 80% oprávněne. Ale nee naco nějaky random hentai kozel co neumí ani přehazovat radši bude banovat fk.
Ne nebudu ho natáčet tam máte hltv.
- Kód: Vybrat vše
Nickname Made In Heaven
Herni ID STEAM_0:1:446330999
SteamCommunity ID 76561198852927727
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pripojeni k CT
Důvod MFK
Zabanován dne 10.11.2021 - 17:44:53
Vyprší dne 12.11.2021 - 17:44:53 (1 Den 23 Hodin 58 Minut zbývá)
Zabanovaný od Kozel
Zabanovaný na Webové stránky
Celkem obdržených banů 0
Akce <a class="bh" href="/amxban/jailbreak/unban.php?bid=854"></a>
Jojo reference
-
Wolfeschlegelst - Kolemjdoucí
[V] Made In Heaven/Kozel/MFK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Made In Heaven/Kozel/MFK
od Rumcajz » 10 lis 2021, 17:19
A uz jsi vyzkousel treba tohle?
Ne nevyzkoušel jsem to.
Jojo reference
-
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2111101545-jb_community.dem.zip
6:30 mfk
Nekolikrat si daval umyslne FK´s, to, ze vyplakavas ze nekdo ma AB neni ovsem duvodem nekoho zabijet. Pokud mas pocit, ze nekdo ma AB/WH, nahlas ho do PP.
Nekolikrat si daval umyslne FK´s, to, ze vyplakavas ze nekdo ma AB neni ovsem duvodem nekoho zabijet. Pokud mas pocit, ze nekdo ma AB/WH, nahlas ho do PP.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
Kozlak píše:http://hltv.fakaheda.eu/20312-2111101545-jb_community.dem.zip
Tož nevyplakávam. To je tvoje práce jako admina danou záležitost prošetřit. V normálni společnosti to chodí tak že hráč si přijde zahrát a ne lovit cheatera to je práce admina.
e.Kozlak: Ano, proto nikdo po tobě nechce, abys zastupoval práci admina a dával FK nevinnému hráčovi. Když jsem byl na serveru, nic si o žádném AB nepsal. To o vyplakávání jsem si pouze domyslel na základě HLTV

Jojo reference
-
Ahoj. Pokud si myslíš, že měl hráč AB, WH, tak jsi ho měl natočit a dát do pp. Ne ho jen tak zabíjet. Ban je oprávněný. Příště hráče buď natoč a nebo napiš adminovi ( Web, TS, Steam ). Ale rozhodně to neřeš tak, že ho budeš zabíjet. Pokud se tady omluvíš, tak jsem ochotný ti dát UB, Záleží na tobě 

-
skinnywliggler - Drbna
skinnywliggler píše:Ahoj. Pokud si myslíš, že měl hráč AB, WH, tak jsi ho měl natočit a dát do pp. Ne ho jen tak zabíjet. Ban je oprávněný. Příště hráče buď natoč a nebo napiš adminovi ( Web, TS, Steam ). Ale rozhodně to neřeš tak, že ho budeš zabíjet. Pokud se tady omluvíš, tak jsem ochotný ti dát UB, Záleží na tobě
Dám si pauzu.
Jojo reference
-
Dobře. Příště si odpusť narážky na Kozláka. Admin mi psal na steamu a po domluvě s ním, ti ban nechám tak, jak je. Příště si dej na to velký pozor.
vyřešeno
vyřešeno
-
skinnywliggler - Drbna
• Stránka 1 z 1