• Stránka 1 z 1
[Neaktívne]Main = Alt
Zdravím tieto vecičky či mám 64 bit či 32 bit sú k tomuto problému zbytočné, takže ich nebudem písať 
Nedávno som si kúpil druhý účet na túto hru. Oba účtu aj main aj alt hrávam na jednom počítači. Problém je taký, že keď som hrával na mainovi som si nastavil všetky nastavenia podľa vlastného... (pozícia zbraní, pozícia minimapy, proste všetky tieto veci). V zloźke som mal deffaultný config, ktorý tam už nieje po kúpení druhého GOčka. Hlavný problém je v tom, že by som chcel mať rovnaké nastavenia na alte ako mám na maine. Neviem či chápete ak nie som dostupný práve teraz na tsku gamesitu
BTW. samozrejme, že si už všetky nastavenia nepamätám a je to pre mňa ako hráča dôležité pretože som na to zvyknutý!

Nedávno som si kúpil druhý účet na túto hru. Oba účtu aj main aj alt hrávam na jednom počítači. Problém je taký, že keď som hrával na mainovi som si nastavil všetky nastavenia podľa vlastného... (pozícia zbraní, pozícia minimapy, proste všetky tieto veci). V zloźke som mal deffaultný config, ktorý tam už nieje po kúpení druhého GOčka. Hlavný problém je v tom, že by som chcel mať rovnaké nastavenia na alte ako mám na maine. Neviem či chápete ak nie som dostupný práve teraz na tsku gamesitu

BTW. samozrejme, že si už všetky nastavenia nepamätám a je to pre mňa ako hráča dôležité pretože som na to zvyknutý!

-
Kavopic146 - Pokročilý
[Neaktívne]Main = Alt
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Main = Alt
Když do console na jakém koliv serveru napíšeš "showviewmodel" a "showcrosshair"
Vyjedou ti v consoli příkazy na tvuj aktuální cross a držení zbraně.
Vyjedou ti v consoli příkazy na tvuj aktuální cross a držení zbraně.
-
LANDON - Kazatelův učeň
Tak jak to vypadá, funguje ?
-
LANDON - Kazatelův učeň
Neaktvíne LOCK.
Ak by si chcel v riešeni problému pokračovať tak mi napíš PM.
Ak by si chcel v riešeni problému pokračovať tak mi napíš PM.
Herný Nick: Neznamy
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
EX. MC HLSA, MC Support, CS:GO Support Kapitán, CS:GO Hl. Mapér, CS:GO JB Admin, CS 1.6 JB Admin,
RoSA Admin, GTA V - FiveM Admin
-
Lubou - Profesionál
• Stránka 1 z 1