• Stránka 1 z 1
[Z]Majkie / JailBreak
Nick na serveru: Majkie
SID: STEAM_1:0:83804940
Sekce na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Hl.Stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=7441
Bany: Žádné
Něco o mně: Jak už jsem zmínil výše, tak je mi 17 let, pocházím z Ostravy, jelikož mi je "teprve" 17 let, tak ještě studuji na gymnáziu, živím se několika brigády najednou, konkrétně tvorbou webových aplikací a stránek celkově, pr u Logitechu a v neposlední řadě spolumajitel jednoho lepšího tuzemského týmu. Ve veškerém volném čase se snažím hrát Jailbreak na Gamesites.cz, tedy až na časy, když jsem se svou přítelkyní Zuzkou
. Jedinou mojí nevýhodou je možná moje povaha introverta, ale to pouze v přítomnosti více neznámých lidí, jinak se dokáži vyjadřovat bez menších problémů.
Proč právě já: Myslím si, že už od 1.6 mám mnoho zkušeností, zhruba 6 let hraní na JB. Umím se poměrně slušně vyjadřovat, i když už jsem celkem hodně naštvaný. Když kdokoliv nerozumí pravidlům, nebo něco dělá špatně, tak se snažím co nejdříve jim vysvětlit, co by měli změnit atd.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám dva účty (1000 hodin a 700 hodin), hru ovládám velmi dobře i na vyšším ranku, ale už mě moc mm a podobně nebaví, a veškerý čas věnuji JailBreaku.
Poznámka: Ohledně nahlašování do pp, a ještě jedné osobní věci, bych radši mluvil na teamspeaku s příslušnou osobou.
Děkuji
SID: STEAM_1:0:83804940
Sekce na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Hl.Stats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... layer=7441
Bany: Žádné
Něco o mně: Jak už jsem zmínil výše, tak je mi 17 let, pocházím z Ostravy, jelikož mi je "teprve" 17 let, tak ještě studuji na gymnáziu, živím se několika brigády najednou, konkrétně tvorbou webových aplikací a stránek celkově, pr u Logitechu a v neposlední řadě spolumajitel jednoho lepšího tuzemského týmu. Ve veškerém volném čase se snažím hrát Jailbreak na Gamesites.cz, tedy až na časy, když jsem se svou přítelkyní Zuzkou

Proč právě já: Myslím si, že už od 1.6 mám mnoho zkušeností, zhruba 6 let hraní na JB. Umím se poměrně slušně vyjadřovat, i když už jsem celkem hodně naštvaný. Když kdokoliv nerozumí pravidlům, nebo něco dělá špatně, tak se snažím co nejdříve jim vysvětlit, co by měli změnit atd.
Zkušenosti s CS:GO: Ve hře mám dva účty (1000 hodin a 700 hodin), hru ovládám velmi dobře i na vyšším ranku, ale už mě moc mm a podobně nebaví, a veškerý čas věnuji JailBreaku.
Poznámka: Ohledně nahlašování do pp, a ještě jedné osobní věci, bych radši mluvil na teamspeaku s příslušnou osobou.
Děkuji
Chci si splnit svoje sny proč je to sakra tabu,
proč jsem sobec jenom proto že chci mluvit pravdu,
je spousta lidí jako já, jenom už zapomněli,
proč hudbu milovat vyměnili ji za komerci.
proč jsem sobec jenom proto že chci mluvit pravdu,
je spousta lidí jako já, jenom už zapomněli,
proč hudbu milovat vyměnili ji za komerci.
- Majkie
- Kolemjdoucí
[Z]Majkie / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Majkie / JailBreak
Za negativní reference od adminů, špatné zkušenosti s akademií zamítám. Prvně sprav svoje chování pak zkus požádat znovu.
Nejdříve za měsíc.
Přeji krásný zbytek dne.
Nejdříve za měsíc.
Přeji krásný zbytek dne.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
• Stránka 1 z 1