• Stránka 1 z 1
[vyřešeno] malé FPSka :(
- Vaša mašina: Notebook
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po tom co jsme si koupil CS 1.6
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: dobrý den, od té doby co jsme si koupil CS 1.6 se mi na některých mapach (jen na mapach JailBreaku) seká CSKO ale jen když se podivám bud na hráče nebo když jsem ve zbrojce ale když se podivam třeba pod sebe tak mám FPS 40-70 ale když se podivám na teroristy/policisty tak mam FPS něco přes 6-15 stavá s emi to hlavně na mapě jail_crime když jdu ze zbrojky směrem do zadu k celam ale když se otočim na zbrojku nebo pod sebe/nad sebe tak je to v pohodě. napadlo mě jestli to nemuže byt tim že jsem si s WINDOWS 8 nainstaloval WINDOWS 10 skoušel jsem vymazat všechny hry a ani tak se to nezlepšilo. dokonce na Counter Strike:Global Offensive mám menši lagy než na CS 1.6 . a to je teda co řict. jo a na NON-STEAMU nemám žadné lagy jen na STEAMU. tak ja doufam že mi pomužete a když budete mi jaky koliv nápad jak to zlepšit tak okamžitě pište
mějte se pěkně 
- Operačný systém: Windows 10
- Verzia hry: Steam
- Kedy sa problém začal prejavovať: po tom co jsme si koupil CS 1.6
- Váš pohľad na situáciu, popíšte problém: dobrý den, od té doby co jsme si koupil CS 1.6 se mi na některých mapach (jen na mapach JailBreaku) seká CSKO ale jen když se podivám bud na hráče nebo když jsem ve zbrojce ale když se podivam třeba pod sebe tak mám FPS 40-70 ale když se podivám na teroristy/policisty tak mam FPS něco přes 6-15 stavá s emi to hlavně na mapě jail_crime když jdu ze zbrojky směrem do zadu k celam ale když se otočim na zbrojku nebo pod sebe/nad sebe tak je to v pohodě. napadlo mě jestli to nemuže byt tim že jsem si s WINDOWS 8 nainstaloval WINDOWS 10 skoušel jsem vymazat všechny hry a ani tak se to nezlepšilo. dokonce na Counter Strike:Global Offensive mám menši lagy než na CS 1.6 . a to je teda co řict. jo a na NON-STEAMU nemám žadné lagy jen na STEAMU. tak ja doufam že mi pomužete a když budete mi jaky koliv nápad jak to zlepšit tak okamžitě pište

EVIP: Jailbreak 2, Call Of Duty 3
VIP: Paintball 2, Furien 6
AKADEMIE

AKADEMIE

-
Hejtik - Pokročilý
[vyřešeno] malé FPSka :(
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: malé FPSka :(
jo a v topicu jednoho hráče jsem viděl že mu admin napsal at nahráje svoje informace o počitači na www.leteckaposta.cz tak jsem to udělal taky a tady to je: http://leteckaposta.cz/603847803
EVIP: Jailbreak 2, Call Of Duty 3
AKADEMIE

AKADEMIE

-
Hejtik - Pokročilý
Ahoj,
otevři si konzoli pomocí tlačítka ";" (tlačítko pod ESC) a napiš tam:
1- "gl_ansio 0"
2- "fps_max 100"
3- "gl_pienip 1"
4- fps_override 1
Všechny tyto příkazy by ti měli zvýšit fps-ka, krom jednoho a to fps_max 100. Tento příkaz ti zajistí, že se ti fpska neprehoupnou nad stovku. Snad sem ti alespoň trochu pomohl.
Hezký zbytek dne přeje
Vasmenx
otevři si konzoli pomocí tlačítka ";" (tlačítko pod ESC) a napiš tam:
1- "gl_ansio 0"
2- "fps_max 100"
3- "gl_pienip 1"
4- fps_override 1
Všechny tyto příkazy by ti měli zvýšit fps-ka, krom jednoho a to fps_max 100. Tento příkaz ti zajistí, že se ti fpska neprehoupnou nad stovku. Snad sem ti alespoň trochu pomohl.
Hezký zbytek dne přeje
Vasmenx

ExCS:GO HLSA - Aim
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...
Ex CS:GO CheatHunter
ExCs 1.6 CheatHunter
CS 1.6 Admin
Majitel: Evip Jb#3; Evip Dust#5; VIP SW#1
Prostě legenda...

-
Vasmenx - Mistr
Ahoj,
odporúčam Ti prezrieť si tento návod, kde je všetko komplexne popísané a efekt by mal byť citeľný. Pokiaľ tie príkazy nastavíš správne, tak môžeš mať aj o pekných 50 fps viac.
odporúčam Ti prezrieť si tento návod, kde je všetko komplexne popísané a efekt by mal byť citeľný. Pokiaľ tie príkazy nastavíš správne, tak môžeš mať aj o pekných 50 fps viac.
-
ThePacMan - Zkušený
• Stránka 1 z 1