Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Malzahar

Příspěvekod Sarmi » 28 kvě 2015, 11:55 VIP

Malzahar
Obrázek
prorok Prázdnoty


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Mid
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Vyvolat stvoření z Prázdnoty (Passivka)
Obrázek

Po seslání 4 kouzel vyvolá Malzahar nekontrolovatelné Stvoření z Prázdnoty, které bude po dobu 21 sekund útočit na nepřátelské jednotky. Stvoření z Prázdnoty mají 200 + 50 x úr. bodů zdraví a 20 + 5 x úr. útočného poškození.

Po 7 sekundách stvoření z Prázdnoty narostou (+50 % k útočnému poškození / brnění) a po 14 sekundách začnou běsnit (+100 % k rychlosti útoků).

Volání Prázdnoty (Q)
Obrázek
Dosah: 900

Malzahar otevře dva portály do Prázdnoty. Ty po krátké době vystřelí dva projektily, které způsobí magické poškození a utiší nepřátelské šampiony.

Malzahar otevře dva portály do Prázdnoty. Ty po krátké době vystřelí projektily, které způsobí magické poškození a na určitou dobu utiší nepřátelské šampiony.

Zóna nicoty (W)
Obrázek
Dosah: 800

Malzahar vytvoří zónu negativní energie, která poškodí nepřátele, kteří se v ní nacházejí.

Malzahar vytvoří na 5 sek. zónu negativní energie. Ta každou sekundu způsobí okolním nepřátelům poškození vůči jejich maximálního zdraví (příšerám lze způsobit maximálně 120 bodů poškození za sekundu).

Zákeřné vidiny (E)
Obrázek
Dosah: 650

Malzahar nakazí mysl svého cíle krutými vidinami jeho zkázy, čímž mu způsobí každou sekundu poškození. Pokud cíl pod vlivem těchto vidin zemře, vidiny se přesunou na nedalekou nepřátelskou jednotku a Malzahar získá manu. Nakažené jednotky také přitahují pozornost Malzaharových stvoření z Prázdnoty.

Malzahar nakazí mysl svého cíle, čímž mu během 4 sekund způsobí magické poškození.Jestliže cíl během této doby zemře, přejdou vidiny na dalšího nedalekého protivníka a Malzahar získá část many. Malzaharova stvoření z Prázdnoty se stahují k takto nakaženým jednotkám.

Spáry hlubin (R)
Obrázek
Dosah: 700

Malzahar soustředí esenci Prázdnoty, která potlačí nepřátelského šampiona a způsobí mu každou sekundu poškození.

Malzahar soustředí esenci Prázdnoty, která zaměřeného šampiona potlačí a způsobí mu po dobu 2,5 sekundy magické poškození.

MYTOLOGIE

Mnoho lidí přišlo o rozum pod vlivem záře shurimského slunce, nicméně Malzahar se mezi blázny zařadil uprostřed mrazivé noci. Malzahar se narodil jako zřící, obdařen darem jasnovidectví. Jeho nijak netříbený talent byl pro Runeterru velkým příslibem, osud mu však předurčil jinou úlohu. Jeho schopnost číst ve zvířeném prachu osudu měla za následek, že cizí, nevítané věci nenápadně tahaly za nitky jeho podvědomí. Ve snech, kde je hranice mezi realitou a předtuchou nejtenčí, na něj naléhaly zlověstné hlasy. Malzahar dokázal tomuto ponoukání dlouho vzdorovat, nicméně s každou prospanou nocí ten hlas sílil. Jednou už to volání vydržet nemohl.

Váben neodolatelným lákáním odešel bez zásob do pouště. Jeho cílem se stala ztracená civilizace na východě, která byla v pradávných listinách nazývána Icathií. Jen málokdo věřil, že takové místo kdy existovalo, a ti, kteří tomu věřili, byli přesvědčeni, že písek dávno zavál i tu poslední trosku. Když Malzahara konečně zradily jeho rozpraskané nohy, zjistil, že klečí na podstavci rozpadajícího se obelisku. Za ním se rozkládala podivná geometrie dávno zapomenutého města a obrovské rozbité sochy temných a hrozivých bohů. Jeho oči, které viděly to, co ostatním zůstávalo skryto, se zaplnily esencí Prázdnoty. Jeho kdysi měnící se vize budoucnosti teď nahradil stálý obraz Valoranu sužovaného tvory Prázdnoty. Stál tam sám, uprostřed znějících dun, ale přesto sám nebyl. Povšiml si známého hlasu, který ve formě vyprahlého zachraptění unikl z jeho vlastních úst. Pronesl dvě slova, která mu roztřásla kolena: Liga legend. Malzahar, posilněn mocí samotné Prázdnoty, se vydal na sever, aby se setkal se svým osudem.

„Země se může roztavit, moře vylít z břehů, obloha spadnout... ale oni přijdou.“
-- Malzahar


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Malzahar
Vizier Malzahar (Unavailable)
Shadow Prince Malzahar (520 RP)
Djinn Malzahar (520 RP)
Overlord Malzahar (487 RP)
Snow Day Malzahar (Unavailable)
Uživatelský avatar
Sarmi
Mistr
Mistr
 
Příspěvky: 536
Registrován: 30 led 2013, 15:18

Malzahar

od Rumcajz » 28 kvě 2015, 11:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků