• Stránka 1 z 1
Mam prablem s MIKom
čauko, mám taký menší problém. Začnem tým, že mám windows XP 
Nie, teraz vážne. Začal som robiť na TSku DJa Jožina a odvtedy mám problémy s mikrofonom. Na TSku a skype ma je počuť normálne. Napojím sa do hry a tam mám lagy a hnusnú ozvenu. Predtým som v hre toto nikdy nemal. Nesťahujem nič a nemám pustené nič iné okrem CSka. Steam nemám.
Neviem, či to patrí sem a či mi vie niekto s tým pomôcť a nájsť konkrétny problém, buď v nastaveniach alebo niekde inde.
Prosím len o názory odborníkov, nie ľudí, čo chcú mať najviac príspevkov a komentujú všade.
Viem, že niekde na fórku bol aj návod, ale tam nebola možnosž pre Windows XP.
Prípadne mi napíšte koho môžem kontaktovať na TSku a ja sa s ním ihneď spojím, ak bude mať čas, ale radšej by som bol za niekoho kto to somnou rovno odskúša a spolu zistíme aký je problém.
Supportom ďakujem za odpovede. Ceco

Nie, teraz vážne. Začal som robiť na TSku DJa Jožina a odvtedy mám problémy s mikrofonom. Na TSku a skype ma je počuť normálne. Napojím sa do hry a tam mám lagy a hnusnú ozvenu. Predtým som v hre toto nikdy nemal. Nesťahujem nič a nemám pustené nič iné okrem CSka. Steam nemám.
Neviem, či to patrí sem a či mi vie niekto s tým pomôcť a nájsť konkrétny problém, buď v nastaveniach alebo niekde inde.
Prosím len o názory odborníkov, nie ľudí, čo chcú mať najviac príspevkov a komentujú všade.
Viem, že niekde na fórku bol aj návod, ale tam nebola možnosž pre Windows XP.
Prípadne mi napíšte koho môžem kontaktovať na TSku a ja sa s ním ihneď spojím, ak bude mať čas, ale radšej by som bol za niekoho kto to somnou rovno odskúša a spolu zistíme aký je problém.
Supportom ďakujem za odpovede. Ceco
CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Mam prablem s MIKom
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mam prablem s MIKom
Problém som vyriešil na TeamSpeaku pomocou AceR1 začo mu veľmi pekne ďakujem. S jeho pomocou som prišiel na to, v čom bol problém. Po napojení do hry mi mikrofón už funguje.
Môžte dať lock a ešte raz ďakujem Acerovi
.
Môžte dať lock a ešte raz ďakujem Acerovi

CECO CECO VIE ALE CECO NEPOVIE...
-
Cecooo - Mistr Yoda
Re: Mam prablem s MIKom
No jsem AceR
1 jsem mel kvuli tomu,ze mi spadlo Tsko. Ale to není podstatné. Rád jsem pomohl a kdybys měl problém, tak mě kontaktuj na webu nebo na Ts
Probráno a vyřešeno na Ts
, lock.

Probráno a vyřešeno na Ts

CS CHeatHunter, přístup do Banlistu
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi
Steam : zzaru98
Máš otázku ?? Napiš mi

-
zZaru - Pokročilý
• Stránka 1 z 1