Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[Vyřešeno] mam speed hack pozor na permu/Fk/Jb8

Příspěvekod Kishibe » 03 lis 2020, 20:58 VIP

1.Nick : mam speed hack pozor na permu

2.SID : STEAM_0:0:555216096 https://ctrlv.sk/H8Te

3.Datum a čas : 3.11.2020 20:30+/- (šel jsem na večeři)

4.Popis situace : Hráč měl simona a šli T na skejty Simon řekl, že nemají je startovat tak se nějak seskupili na nich, a pak se k nim přidali Simon si zapl skejt a začal couvat a zabil T. Řekl jsem mu, že dal Fk tak zebra si požádala mikrofon a ta taky řekla, že dostala Fk. Nebyl jsem si chvilku jist, tak jsem se zeptal Toma, jestli když někoho přejede skejtem, tak je to Fk Tom mě to potvrdil že to je Fk tak jsem ho upozornil a bylo mu to jedno a Vd danému hráči nenahlásil.

5.Důkaz : https://www.uschovna.cz/zasilka/ELL2EXBR9GBWE2YE-46I/

6.Vyčasování : 21:41:00 Jsou na skejtech a o chvíli později začal Simoncouvat s tím skejtem a dal fk , 22:30:00 Zebra si požádala o mik (Simon během toho nadává sprostě lebo Vd mluví do miku) , 25:37:00 Jsem se zeptal Toma na Stemu jestli to je Fk a to mě potrvdil o chvilku později jsem jim to napsal do chatu že ot Fk je , 27:34:00 Jsem si požádal o mik lebo jsem to chtěl říct "Speedovi" že když Ct přejede T skejtem nebo jiným vozidlem tak se to počítá jak Fk samozřejmě jsem zapomněl co to je tak jsem ze sebe udělal pro ně blbce a potom když jsem si vzpomněl tak jenom do miku říkali "uhh" místo toho aby mě poslechli a trochu se poučili.

Děkuji že jste věnovali čas snad mojemu nejdelšímu PP :)
Elune adore
Quel'dorei
Kishibe
Mistr
Mistr

[Vyřešeno] mam speed hack pozor na permu/Fk/Jb8

od Rumcajz » 03 lis 2020, 20:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: mam speed hack pozor na permu/Fk/Jb8

Příspěvekod Vonbrauncz » 04 lis 2020, 07:35

Ahoj,

FK nepadl, měl si vybrat a to on neudělal. Jen měl Simon zabít oba, protože si nevybrali ani jeden, proto by dostal přehoz.

Děkujeme za snahu.

Vyřešeno.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery