• Stránka 1 z 1
Mám toho dost
Zdravím admini,chtěl bych předem dodat že se mi přestává líbit u některých hráči zombie night 1 chovaj k Adminům Jako je Fr@no,Chiko,apod.. není den aby někdo neschazoval tyto Admini,Tímto bych chtěl jen říct že by se mělo dát nové pravidla a tím přísnější nikdy jsem na serveru nezažil klidnou hru vždy se tam každej navažuje do adminů,sice jim daj kick nebo ban na pár hodin ale vždy co jim to skončí tak je to horší.Mělo by se jim zakázat vztup na server aby ostatní normální lidi mohli hrát bez nějakých spámu v chatu.Já osobně můžu říct že nikdy sem neměl problém s žádnym adminem.
PS:Nezáleží jestli je adminovi 16 nebo 20 vždy by měl mít každej nějakou úctu ke každýmu.
Klobou dolu že to stále vydržej a jsou snámi.
PS:Nezáleží jestli je adminovi 16 nebo 20 vždy by měl mít každej nějakou úctu ke každýmu.
Klobou dolu že to stále vydržej a jsou snámi.
NICK VE HŘE: Crossicek
STEAM: Crossik174
STEAM: Crossik174
-
jaroslav1122 - Zkušený
Mám toho dost
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mám toho dost
Caw ja hram Chronic 2 tam do adminov aztak nenadavaju ale najdu taky jedinci ale mna skor to vadi ked niektory primitivni ludia zacnu nadavat do kazdeho kto ich nakazy alebo ked maju sg,bz first ich chyti a hned uz nanho vseliake nadavky idu.Mne to uz natolko vadi ze kazdy den robim dema a budem ich davat na forum nech aspon ked dostanu ban tak nech sa ponaucia z toho 

-
Jenculko - Amatér
• Stránka 1 z 1