Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Manko/FREEVD/JB #1

Příspěvekod D3jw » 04 dub 2021, 09:23

Dobrý den,dnes hráč dal FreeVD.

Nick: Manko

ID: VALVE_0:0:1256963076

Datum: 4.4.2021 9:25 +/-

Popis situace:
Byl jsem simon dal jsem příkaz aby šli do boxu na boční stěny pak jsem dvoum hráčum řekl aby šli na stěnu kde je většina dal jsem příkaz doplnte blíže k sobě pak jsem dal příkaz doplnte blíže k tomuto rohu a hráč měl mezeru tak jsem mu dal kill a pak mu dal hráč Manko FREEVD.

Důkaz: ZDE

Vyčasování:
18:47:00 - Kill
29:32:14 - FreeVD
D3jw
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

[V] Manko/FREEVD/JB #1

od Rumcajz » 04 dub 2021, 09:23

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Manko/FREEVD/JB #1

Příspěvekod manko454 » 04 dub 2021, 11:04

Obhajoba:
1. Ako čítam popis situácie a následne znova pozerám demo aj keď som si 100% istý, že som dobre spravil tak máš v tom trocha bordel a vôbec tie príkazy neboli v tom poradí ako píšeš v popise situácie 1.doplnte k sobe, chodte na tu stenu a doplnte k rohu...toto je správne poradie podla dema.
2. Povedal si doplnte nie doplnujte a teda on akonáhle raz nemal kde ist dolava tak už nemusel doplnovat.
3. Riešil som to už vtedy na servery aj s tebou aj s adminom čo tam prišiel neskôr a nevidel situáciu a pri tvojej obhajobe si stále plietol že si povedal "doplnujte" a nie "doplnte" keby si vtedy dal nejaký pádny argument tak mu to VD nedávam, ale keď si ani sám nevedel čo si robil tak som mu to VD dal, lebo si bol nekompetentný a nedával si ho ty.
4. Keď som ti rozprával rozdiel medzi doplnte a doplnujte netušil si rozdiel a teraz čítam, že si nejaký akademik, čo je dosť smutné, keď nevieš základné pravidlá.

Nechám rozhodnutie na adminoch, stojím si za týmto mojím VD a rozhodnutím, ak by bol problém a dostal by som BAN rád by som vedel prečo a doučil sa niečo v pravidlách ohľadom toho doplnovania, Vďaka.

Pekný deň
manko454
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod D3jw » 04 dub 2021, 11:07

Koukni na to demo ještě jednou pokud to nevidíš, ale hráč nedoplnil k rohu ano já řekl doplňte k tomuto rohu a ten hráč nedoplnil vedle toho hráče furt tam byla mezera takže to bylo freevd.
D3jw
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod manko454 » 04 dub 2021, 11:46

Ked si povedal doplnte tak bol natlačený na hráčovi, tož raz doplnil.
manko454
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod SupreRer » 04 dub 2021, 14:50 VIP

I když věřím, že Manko je slušný, bezproblémový hráč, tak v tuto chvíli opravdu dal FreeVD. Nemůžeš jen tak dávat VD, protože si myslíš, že jiné CT dalo FreeKill. Zabanován za FreeVD.

No aby to nebyly jen planá slova, vysvětlím vám pravou podstatu příkazu "doplňte".
Při takovém příkazu mají hráči doplnit co nejvíce k danému místu, aby vznikla souvislá skupina BEZ MEZER. To znamená, že pokud doplnil k hráči, ale ten hráč před sebou měl ještě mezeru a tu doplnil, tak i ty musíš ještě doplnit. Zkrátka, aby mezi určitým místem a posledním hráčem skupinky nebyla žádná mezera.

Pokud máte další dotazy, ptejte se mě v PM. Zde už to nespamujte.
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [V] Manko/FREEVD/JB #1

Příspěvekod manko454 » 04 dub 2021, 19:47

Ďakujem SupreRer presne toto som potreboval počuť ak som pochybyl, super vysvetlené, beriem na vedomie :)
manko454
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na JailBreak Servery