Všeobecný pokec o hrdinech ve hře.

Maokai

Příspěvekod SponErko » 15 čer 2015, 17:27 VIP

Maokai
Obrázek
pokroucený ent


CHAMPION SPOTLIGHT


Role: Top, Jungle
RP: 880
IP: 4800



SCHOPNOSTI


Magické odsátí (Passivka)
Obrázek

Pokaždé, když je v blízkosti Maokaie sesláno nějaké kouzlo, odčerpá z něj energii pro nabití svého Magického odsátí. Až Maokai získá 5 nabití, svým dalším základním útokem se vyléčí za určitou část svého maximálního zdraví.

Magický třesk (Q)
Obrázek
Dosah: 600

Maokai odrazí zpět okolní nepřátele tlakovou vlnou, přičemž jim způsobí magické poškození a zpomalí je.

Maokai vyšle vlnu magické energie. Vlna srazí nepřátele v okolí k zemi. Všichni zasažení nepřátelé jsou zraněni za magické poškození a zpomaleni na 1.5 sekundy.

Zvrácený přesun (W)
Obrázek
Dosah: 525

Maokai se rozplyne v oblaku tajemné energie. Znovu se zhmotní poblíž vybraného nepřítele, kterého tím poškodí a také znehybní.

Maokai se promění v oblak mystické energie, která rychle zamíří k vybranému nepříteli, znehybní ho a způsobí mu magické poškození.

Vrh stromku (E)
Obrázek
Dosah: 1100

Maokai vrhne stromek, který po dopadu způsobí plošné poškození. Stromek pak hlídá okolní oblast. Když se k němu přiblíží nepřátelé, zaútočí na ně magickým výbojem.

Maokai vrhne stromek, který po dopadu způsobí magické poškození.Stromek poté hlídá své okolí a bude pronásledovat nepřátele, kteří se k němu přiblíží, a exploduje za magické poškození, přičemž nepřátele na 1 sek. zpomalí o 50 %. Stromek vydrží 35 sek.

Mstivý vítr (R)
Obrázek
Dosah: 500

Maokai zaštítí své spojence tím, že vyčerpá moc z nepřátelských kouzel a útoků, čímž sníží poškození, které utrpí spojenečtí šampioni v oblasti (neplatí pro útoky věží). Když Maokai tento účinek ukončí, vypustí nashromážděnou energii, která poškodí všechny nepřátele uvnitř víru.

Přepnutí: Maokai se obklopí magickým vírem, který jeho a spojenecké šampiony chrání snižováním poškození (vyjma poškození způsobeného věžemi) o 20 % po dobu až 10 sek.Maokai může efekt ukončit a uvolnit nashromážděnou energii, která pak způsobí nepřátelům uvnitř víru magické poškození.


MYTOLOGIE


Maokai byl kdysi mírumilovný duch, který přebýval v idylickém lese, ale kvůli namyšlenosti lidí tento život skončil. Nyní je zkrouceným stínem svého bývalého já, zvrácený temnou magií, která popírá přírodní pořádek života a smrti. Tento mocný ent, obdařený silami, o které nikdy nestál, se stal mstivou silou přírody. Vydal se pátrat ve Valoranu po způsobu, jak Stínovým ostrovům navrátit jejich někdejší slávu, a na své cestě drtí nepřátele divokou magií a jako železo těžkými končetinami.

Než se ze Stínových ostrovů stala země smrti, zářily přírodním životem a krásou. Ze všeho nejvíc to platilo o posvátném lese na ostrově: byl to ráj vzkvétajících stromů a bezpočtu druhů jak živočichů, tak duchů. Když král Stínových ostrovů nařídil svým čarodějům, aby protrhli bariéru oddělující život a smrt, posloužil les jako studnice moci, ze které mágové pili mohutnými doušky.

Čarodějům se během rituálu podařilo narušit cyklus života a vypustit takové síly, o kterých ani nemohli doufat, že by je udrželi. Životní síla unikala z každé bytosti na Stínových ostrovech: velké stromy uvadly do podoby trnitých plev, z lidí zůstaly jen pokroucené stíny a z lesních duchů se staly prázdné bludičky. Maokai, nejsilnější duch z posvátného lesa, se s hrůzou díval, jak se kolem něj jeho svět bortil a umíral. Bojoval, aby tuto trhlinu ve světě zacelil, ale zkázu přivolanou lidskou pošetilostí zastavit nedokázal. Když se děsivé energie pokoušely přemoci i tohoto mocného ducha, učinil poslední zoufalý pokus zachovat život v zemi. Zabydlel se ve starém dubu v samém srdci duchovní síly lesa. Tam do stromu nasál esenci ostrovů, zatímco se smrtící zkáza hladově sápala na vše, co měla v dosahu. Maokai, posílen bezměrnou magií, se nenechal úplně pohltit, ale ani tak nevyvázl bez újmy.

Maokai, nyní nasycen esencemi života a smrti, s prastarým dubem splynul a přetvořil se do ohavné podoby. Po celé věky mu dělaly společnost jen bolest a žal. Jeho silné větve těžkly, když truchlil pro zkázu všeho, co znal a co miloval, a jeho kořeny rvaly kusy zeminy, zatímco zuřil nad bezohledností čarodějů, kteří zničili jeho domov. Ale vše ještě nebylo ztraceno. Maokai zachoval poslední jiskru života, která na Stínových ostrovech zbývala, a s ní i naději, že se do země opět vrátí život.

Jako můry k plameni se mučené stíny Stínových ostrovů stahovaly k životní esenci, kterou měl Maokai v sobě. Maokai chránil toto semeno života před neúnavnými nemrtvými, ačkoliv věděl, že je nedokáže odrážet navždy. Musel uniknout ze svého domova, který se stal zemí smrti, takže se vrhl do moře a věřil přírodě, že ho nasměruje k živé zemi. Doufal, že tam najde způsob, jak ze Stínových ostrovů vyhnat nemrtvé síly a vrátit do nich život.

Maokai -
''Narušování pořádku přírody přináší následky.''


STAVĚNÍ POSTAVY

KLIKNI PRO ZOBRAZENÍ KOMPLETNÍ STAVBY POSTAVY

SKINY

Maokai
Charred Maokai (975 RP)
Totemic Maokai (520 RP)
Festival Maokai (Unavailable)
Haunted Maokai (Unavailable)
Goalkeeper Maokai (750 RP)
Pokud toto právě čteš, si to TY, ten VYVOLENÝ ! V následujících 5 sekundách máš čas na rozhodnutí... Dělám si prdel, jen zkouším tvou bystrost :D
Uživatelský avatar
SponErko
Mistr Yoda
Mistr Yoda
 
Příspěvky: 2098
Registrován: 30 dub 2014, 13:09

Maokai

od Rumcajz » 15 čer 2015, 17:27

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz
 
Příspěvky: 97323
Registrován: sob 29.led 1999 0:11:22

Zpět na Hrdinové

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků