• Stránka 1 z 1
Mapa West, hláška "Bad surface..."
Zdravím všechny super supporty, potřebuji od vás radu.
V příloze přikládám screen, který mi naskočí a vypne CS, pokud jdu na jailbreak, na jehož serveru je mapa jail_west.
Potřebuji přímý návod, děkuji.
Pozor, neraďte mi, prosím, věci typu smaž mapu, jelikož to nepomáhá, ani nic s configem to nemá společného.
V příloze přikládám screen, který mi naskočí a vypne CS, pokud jdu na jailbreak, na jehož serveru je mapa jail_west.
Potřebuji přímý návod, děkuji.
Pozor, neraďte mi, prosím, věci typu smaž mapu, jelikož to nepomáhá, ani nic s configem to nemá společného.
U know my (nick)name .. Not my life story.
-
Nevinna - Drbna
Mapa West, hláška "Bad surface..."
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mapa West, hláška "Bad surface..."
Od začátku, nikdy jsem neviděla světlo mapy west ... 

-
Nevinna - Drbna
Ahoj kamosovi to taky jednou stalo reinstaloval Celej steam cs1.6 vymazal slozku a slo mu to.Zkus to
e by Nevinná*: děkuji za šlechetnou radu, steam jsem už reinstalovávala několikrát a ne z tohoto důvodu, ale to s tím nemá nejspíše nic společného
e by Nevinná*: děkuji za šlechetnou radu, steam jsem už reinstalovávala několikrát a ne z tohoto důvodu, ale to s tím nemá nejspíše nic společného
-
Turek - Pokročilý
Zkus dat ve steamu knihovna->counter strike 1.6->praví klik myší->vlastnosti->místní soubory->ověřit integritu mezipaměti hry.Snad to pomůže.
Neztrácejte čas tím, co vás skutečně nebaví. Užívejte života!
-
STIG23 - Mistr
Takze vymaz si tu mapu zo zlozky http://www.uloz.to/xQDh3ju/jail-west-rar toto si stiahni a daj tam
snad ti to pomoze je zrejme ze ti to furt naistaluje chybnu mapu a preto ti to pise toto ...vyskusaj toto malo by to ist
e.PiRo-

e.Anonymous darmo sa smejes neradim jej len aby ju zmazala a dala stiahnut snova tym ze sa napoji na server...ide o to ze ta hlaska hlasi ze ta mapa je vadna a preto to ejde tak som jej dal mapu co to ide a nech skusi to nahradit...nvm co sa teda smejes..

e.PiRo-
Nevinna píše:Pozor, neraďte mi, prosím, věci typu smaž mapu, jelikož to nepomáhá,

e.Anonymous darmo sa smejes neradim jej len aby ju zmazala a dala stiahnut snova tym ze sa napoji na server...ide o to ze ta hlaska hlasi ze ta mapa je vadna a preto to ejde tak som jej dal mapu co to ide a nech skusi to nahradit...nvm co sa teda smejes..
Aj admini su len ludia,a nie stroje.
-
An0nym0us - Pokročilý
Ahoj jestli se to do měsíce nevyřeší tak ti zkusím pomoct přes TS mám teď notebook v servisu tak jak se mi vrátí a toto nebude vyřešeno tak tě kontaktuju.
Když tak si mě přidej na steamu.
S pozdravem Eu
Když tak si mě přidej na steamu.
S pozdravem Eu
-
EucasoLL - Pokročilý
Anonymous, nepomohlo, stále to samé.
Majky, zjistim.
Majky, zjistim.
-
Nevinna - Drbna
oživení znamena že už to jde?
-
EucasoLL - Pokročilý
Pokud se na to kouknu z hlediska supporta, řekl bych že máš dodrbané csko, takže ho musíš reinstalovat, vím že to nepomohlo atd. ale je to tak.
Pokud se na to kouknu z hlediska mappera, mohlo by se na mapě nacházet něco, co prostě tvůj počítač nepodporuje a nechce to rozjet. Jenže já nevím co
. nicméně je to třeba zjistit. Btw.: O nic nepřicházíš, ta mapa je o ničem, jsou tam jenom auta, fotbal a bazén 
Pokud se na to kouknu z hlediska mappera, mohlo by se na mapě nacházet něco, co prostě tvůj počítač nepodporuje a nechce to rozjet. Jenže já nevím co

-
PuSh - Pokročilý
Již jsem tu myslím psala, že reinstall prostě nepomohl. Nicméně díky za ochotu, stejně věřím, že mi tu jeden z vás jednou pomůže třeba. 

-
Nevinna - Drbna
Ahoj , predpokladám že máš win 7,8 tak ti tu šupnem jednu možno nepodstatnú radu .
Dám ti sem dve riešenia jelikož neviem aké je medzi nimi prepojenie (Obe riešenia sú v podstate jedna a tá istá vec) :
1, Vyhladaj si tú mapu v zložke a klikni na nu pravým tlačítkom myši , tam odklikni "riešiť problémy z komapatibilitou" a preklikaj sa až na koniec (snád ti zistí nejaký problém) . Povedzme že tam nieje žiaden problém tak to isté urob i z inkonkou CSKA a ak by aj našlo niečo preklikaj sa až ti napíše niečo že "zavriet" alebo končiť atd. Zapni steam a skús to .
Ak to nepôjde tak skús túto radu : bad surface = zlý povrch . Skús sa pohrať z modelmi (využi internet atd.) a vyhladaj si nejaký model aby si proste nemala ten základný klasický ale nejaký tebe nový .. Určite sa to nejak dá nastaviť no stím ti už asi nepomôžem
je to len nápad ..
Nezabudni dať aj nejakú cenu za pomoc , lebo dnes už nikto nieje ochotný ako kedysi
Možno tým privoláš viac schopnejších a skúsenejších ludí x)
Dám ti sem dve riešenia jelikož neviem aké je medzi nimi prepojenie (Obe riešenia sú v podstate jedna a tá istá vec) :
1, Vyhladaj si tú mapu v zložke a klikni na nu pravým tlačítkom myši , tam odklikni "riešiť problémy z komapatibilitou" a preklikaj sa až na koniec (snád ti zistí nejaký problém) . Povedzme že tam nieje žiaden problém tak to isté urob i z inkonkou CSKA a ak by aj našlo niečo preklikaj sa až ti napíše niečo že "zavriet" alebo končiť atd. Zapni steam a skús to .
Ak to nepôjde tak skús túto radu : bad surface = zlý povrch . Skús sa pohrať z modelmi (využi internet atd.) a vyhladaj si nejaký model aby si proste nemala ten základný klasický ale nejaký tebe nový .. Určite sa to nejak dá nastaviť no stím ti už asi nepomôžem

Nezabudni dať aj nejakú cenu za pomoc , lebo dnes už nikto nieje ochotný ako kedysi

I v temnote sa nájde kúsok svetla.
Pravdivé slová nebývajú prijemné. Príjemné slová nebývajú pravdivé.
Vlastnou cestou k dokonalosti!
GoodMaster.
Pravdivé slová nebývajú prijemné. Príjemné slová nebývajú pravdivé.
Vlastnou cestou k dokonalosti!
GoodMaster.
-
GoodMaster - Pokročilý
Vyřešen problém !!!
Byla chyba s texturou, neměla jsem tam správný soubor: de_westwood.wad (pokud byste měl někdo stejný problém, stáhněte zde a dejte do složky s demy)
MÉ SRDEČNÉ DÍKY PATŘÍ NOBLEMAROVI
Zamykám.
Byla chyba s texturou, neměla jsem tam správný soubor: de_westwood.wad (pokud byste měl někdo stejný problém, stáhněte zde a dejte do složky s demy)
MÉ SRDEČNÉ DÍKY PATŘÍ NOBLEMAROVI
Zamykám.
-
Nevinna - Drbna
• Stránka 1 z 1