Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Mapy, návrhy.

Příspěvekod MaximusSteamak » 21 bře 2016, 13:59

Mám tu 2 stížnosti na mapy... 1 admin mi doporučil, abych to nahlásil a né bugoval... :D
1. odstranění mapy jail_rats
jail_rats je na jailbreaku už nějakej ten pátek, nebudeme si lhát. Ale, s kamarádem jsem přišel na "super bug". Ve 2 nebo pomocí simon bloků se můžete probugnout do CT zóny. Jak ? a) možnosti ve 2... šachta a prostředí místo mezi modrou místností a přední částí cel... šachta - 1 přes čup probugnout 2. nahoru z šachty, tomu to sebere cca 67-73 HP a spadne... Mezi místnostmi - 2 si na sebe čupnou a skákat
b) bloky... To jde jenom mezi místnostmi.. Simon si stoupne na kraj, někdo do prostoru a spamuje bloky... Tím probugne toho 1... což samo o sobě je tresné, pokud jsou vězni v modré místnosti jako zabraňování vzpouře blokama, ale nápady jsou různé, lidi jsou různí...
2. odstranění jail_indiana - Proč ? Kickuje. Průměrně v každém 4. kole (počítáno 2x) může kicknout i celej server , včetně CT. Kdo hraje aktivně, má zažité a někdy to dokáže naštvat, pokud má někdo více bodů nebo jste CT...

+ mně napadla 1 věc... nové songy do karaoke... Upřímnost, rok 2014 je v pase, kdy se naposled podával příspěvek na přidání karaoke songů do hry... Nové karaoke by bylo lepší, protože dokola slyšim jenom hrobaře, pokémon a jóžina..
MaximusSteamak
Zkušený
Zkušený

Mapy, návrhy.

od Rumcajz » 21 bře 2016, 13:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mapy, návrhy.

Příspěvekod MaximusSteamak » 21 bře 2016, 14:32

Přidávám mapu !
jail_killer1
Bug šachty
To už je náhodnej bug... Když jde člověk do šachty z cely, která vede na fotbal tak je +- 10% šance, že to v zatáčce bugne vězně mimo mapu... Poté vězeň v té šachtě když se naučí menší fígl, tak má zdarma PP protože si CT nebudou vědět, co s ním tak zabijou toho jejich posledního a zabijí ho pod podmínkou, že dostane VD.
MaximusSteamak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod asdfJB » 21 bře 2016, 21:51 VIP

Bugy na mapách je prísny zákaz zneužívať! Keď ťa niekto uvídí, ako to s kamarátom bugujete, odídete s banom! :evil:

Nie je to v podstate chyba mapy, keď to niekto buguje úmyselne, ale chyba hráčov. V tej druhej mape sa to aj mne stalo v tej šachte to máš pravdu. ;)

Na pesničky do karaoke tu myslím jeden topic je. Informuj sa v ňom.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod MaximusSteamak » 22 bře 2016, 16:15

Ten topic je 2 roky starý...
MaximusSteamak
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod asdfJB » 23 bře 2016, 15:16 VIP

Môže byť starý, ale to neznamená, že do neho nemôžu pribúdať nové návrhy. ;)
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery