Nevíte si rady? Ptejte se zde.

Mapy ?

Příspěvekod gravity1236 » 05 led 2017, 13:57

Dobrý deň prajem
Chcem sa len tak opýtať, či má vôbec význam takýto post na GS.cz, že "mapper" keď je minimum dobrých máp pridaných, dá sa povedať že 1%. Len tak sa pýtam lebo rozmýšlam, že by som sa stal znova mapperom ale neviem či je v tom niaky potencionál, díky :P
CS Mapper
CS Admin - All Zombie
gravity1236
Zkušený
Zkušený

Mapy ?

od Rumcajz » 05 led 2017, 13:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mapy ?

Příspěvekod Luther » 05 led 2017, 15:43

Tato sekce je dlouhodobě mrtvá, takže jsem (možná) jediný kdo ti dá odpověď. :P

V současné době má status Mapper smysl pouze pokud tvoříš mapy do CS: Global Offensive. Do 1.6ky už se to neoplatí. Za těch 20(?) let, co tato modifikace z Half-Life existuje vzniklo tolik map a je jich dobrých jen velice mizivé procento. A lepší to nebude, pokud se tvorbě map aktivně nevěnuješ, aby jsi byl v tom mizivém procentu těch dobrých mapperů.

A k tomu potenciálu. Problém je v tom, že na CZ\SK scéně se tomuto "hobby" nevěnuje nikdo. Mnohdy mám pocit, že jsem byl jediný mapper, který tvořil mapy (pouze) pro Avatar Battle a Zombie Mod + pár BB a Knife map a je jen náhoda, že to bylo pro Gamesites. :D A pokud mám být upřímný, tak vůbec nejsem nadšen z toho, že na to kolik volného času mě tato záliba stála, z ní nemám nic. Ani ten dobrý pocit. Takže to nemá žádný potenciál, jen tím zabiješ čas, který jde mnohdy využít lépe. ;)

Je zde (a nejen tady na GS, protože CS 1.6 je stále populární hra) hodně modů, pro které by šli tvořit mapy a většina hráčů po nich i hlasitě volá, protože je nebaví pořád ty samé dokola. Ono je těžké pochopit, že jiné mapy prostě nejsou. A když jim pár map vytvoříš, tak tě pak akorát pomlouvají a mají proti všem tvým výtvorům averzi, kritizují co je jak špatně atd. A za tohle to přeci stojí, nemyslíš? :| Silně nedoporučuji zkoušet tvořit mapy do CS 1.6!
YT: http://www.youtube.com/user/CZLuther
Luther
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Podpora