• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: mapy
Whoik píše:Kdyby bylo na serveru plno i při mapách, které se zde zmiňují, tak by určitě na serveru byly. Všechny mapy na serveru byly, ale server se vylidňoval a nikdo to nechtěl hrát.
Hráči jsou zvyklí na zajeté mapy a ty chcou taky hrát. To, že je určitá skupina lidí, kteří si rádi zahrají i jiné mapy nezanmená, že ta skupina hovoří za většinu komunity na daném serveru.
Proto bohužel kvůli návštěvnosti serveru při daných mapách je nemůžeme do maplistu zařadit.
No tiez si dovolim s tymto nesuhlasit... nakolko som tiez par krat zazil inu mapu ako spominane a skor ludia si chvalili a vsetci remcali ked sa nasledne zjavilo vo vote len d2, nuke a inf.
Navrhujem tiez pridat aspon zopar zmienovanych map...
A este jedna vec co sa tyka komunity a toho kto aku chce mapu... ved na to je predsa vote... a treba ho dobre nastavit pripadne pridat iny amx plugin... s tym sa da tak pekne ponastavovat a doriesit ze moze byt na servery aj 50 map a budu sa hrat naozaj len tie co si ludia zvolia... pretoze hlavne zle nastavene votemenu vyrazne ovplyvnuje tocenie map na servery
-
kadva - Amatér
cfggfc píše:JA si koupil evip kdysy na PUb 2 a tam se toci do kola tak 7 mapani to ne..je to celkem na ...
Ja mam iba vip aj som rozmyslal nad evip, ale tiez po dvoch tyzdnoch hrania na pub 1 neviem ci ho aktivujem, mozno ak by sa aspon par veci co sme sem pisali niekam aspon pohli...
-
kadva - Amatér
Jsem taky pro přídání map,to co dříve bívalo byl mazec,a pořád bylo plno,nechápu kde vy vydíte chybu,vím že vám třeba padlo méně peněz do pokladničky,ale musíte se taky dívat na lidi kteří u vás hrajou,a nedělat všechno podle sebe,přesně jak napsal kadva,těch map tam může být 50,a stejně si lidi votnou tu kterou chcou,ale teď když nato koukáte,tak někdy po nějaký mapě je ve votu jenom jedna mapa,jako omlouvám se,ale tohle je trochu k smíchu nato že je to public... + nelíbí se mi že nejedou příkazy pro hráče jako je /me /hp ,teď se mi i dokonce sekl rank,a topka,nechci vám nic říkat ale ty servery jsou čím dál tím více v horším stavu... díky za pochopení!!!
-
WREX - Amatér
WREX píše:Jsem taky pro přídání map,to co dříve bívalo byl mazec,a pořád bylo plno,nechápu kde vy vydíte chybu,vím že vám třeba padlo méně peněz do pokladničky,ale musíte se taky dívat na lidi kteří u vás hrajou,a nedělat všechno podle sebe,přesně jak napsal kadva,těch map tam může být 50,a stejně si lidi votnou tu kterou chcou,ale teď když nato koukáte,tak někdy po nějaký mapě je ve votu jenom jedna mapa,jako omlouvám se,ale tohle je trochu k smíchu nato že je to public... + nelíbí se mi že nejedou příkazy pro hráče jako je /me /hp ,teď se mi i dokonce sekl rank,a topka,nechci vám nic říkat ale ty servery jsou čím dál tím více v horším stavu... díky za pochopení!!!
stotoznujem sa, dobry prispevok...

-
kadva - Amatér
ja som za maximalne zmazanie mapy brokolli na rats serveroch
-
frenkie0902 - Amatér
Jen některé z vás musím upozornit, že mapy jako assault, prodigy a podobně jsou nesmysl pro public, kde je 32 slotů.
Buď ty mapy nejsou pro tolik lidí dělané (když se přidají sloty tak bugujou) nebo by to bylo nehratelné.
V minulosti se testovaly jiné mapy na puby (např. sun, autumn, fire, vertigo, fuerza, italy, kabul a ostatní). Bohužel to dopadlo, tak že si lidé stěžovali, že tu mapu neznají nebo že je "blbá" a podobně (nemusí být většina, ale bohužel i 6-8 lidí je znát). Často se stalo, že se ty mapy odehráli na plném serveru a takřka všichni si to chválili, ale bohužel se také stávalo, že se lidi odpojovali a nelíbilo se jim to. Mě to také mrzí, že se hrajou dokola stejné mapy a občas už je to vážně opruz.
Bohužel není jednoduché se zavděčit 100% lidí a nejblíže se tomuto číslu blížíme na standardních mapách.
Buď ty mapy nejsou pro tolik lidí dělané (když se přidají sloty tak bugujou) nebo by to bylo nehratelné.
V minulosti se testovaly jiné mapy na puby (např. sun, autumn, fire, vertigo, fuerza, italy, kabul a ostatní). Bohužel to dopadlo, tak že si lidé stěžovali, že tu mapu neznají nebo že je "blbá" a podobně (nemusí být většina, ale bohužel i 6-8 lidí je znát). Často se stalo, že se ty mapy odehráli na plném serveru a takřka všichni si to chválili, ale bohužel se také stávalo, že se lidi odpojovali a nelíbilo se jim to. Mě to také mrzí, že se hrajou dokola stejné mapy a občas už je to vážně opruz.
Bohužel není jednoduché se zavděčit 100% lidí a nejblíže se tomuto číslu blížíme na standardních mapách.
-
Ricjames - Kolemjdoucí
Já tě naprosto chápu, ale alespon ta mirage , kde ji i admini dávají občas ,aniž by byla v maplistu ,a na mirage je plno.. Ale aztec , jo vidiíš 32 / 32 super , ale přijd se na ten server podívat a vidíš jak se hraje 10 vs 10 a zbytek je ve spectu.
Assalut rozhodně né , prodigy nevím .. Ale zkuste zvážit aspon pár map.

-
iN789 - Kolemjdoucí
• Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3