• Stránka 1 z 1
[Z]mara / bb
Nazov: BaseBuilder New / mara
Nick v hre : mara
Nick na fóre : Mara17
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 19
Steam nick : mara
Steam ID : STEAM_0:1:72621756
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=8861
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal jsem jeden roundban na basebuilderu za bloknutí kempy,ale nebylo to naschvál z důvodu,že jsem stavěl na poslední chvíli air a nestihl jsem to a se skončením času můj blok skončil u někoho v tunelu z tohoto banu jsem se poučil.
Niečo o sebe : Čau, jmenuju se Erik jsem z Ústeckého kraje a rád si zahraju počítačové hry nebo si zajdu pokecat s kamarádamy někam ven nebo někam posedět. Mezi mé záliby patří hlavně hokej,který už hrajou dlouhou dobu a chtěl bych se ti jednou živit.Tenhle rok maturuju a doufám,že dostaneme maturitu z průměru známek jinak to bude velkej boj.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych zase pomáhat gamesites,jak tomu bylo dříve asi před dvěma roky.Dost mě to bavilo a hlavně rád pomáhám novým hráčům,kteří různé mody tolik neovládají.
Děkuji za přečtení této žádosti a snad se vám libila
Nick v hre : mara
Nick na fóre : Mara17
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 19
Steam nick : mara
Steam ID : STEAM_0:1:72621756
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... layer=8861
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Dostal jsem jeden roundban na basebuilderu za bloknutí kempy,ale nebylo to naschvál z důvodu,že jsem stavěl na poslední chvíli air a nestihl jsem to a se skončením času můj blok skončil u někoho v tunelu z tohoto banu jsem se poučil.
Niečo o sebe : Čau, jmenuju se Erik jsem z Ústeckého kraje a rád si zahraju počítačové hry nebo si zajdu pokecat s kamarádamy někam ven nebo někam posedět. Mezi mé záliby patří hlavně hokej,který už hrajou dlouhou dobu a chtěl bych se ti jednou živit.Tenhle rok maturuju a doufám,že dostaneme maturitu z průměru známek jinak to bude velkej boj.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chtěl bych zase pomáhat gamesites,jak tomu bylo dříve asi před dvěma roky.Dost mě to bavilo a hlavně rád pomáhám novým hráčům,kteří různé mody tolik neovládají.
Děkuji za přečtení této žádosti a snad se vám libila
-
Mara17 - CS 1.6 Admin
[Z]mara / bb
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: mara / bb
Poprosím kolegov o referencie.
V riešení.
V riešení.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
Re: [V riešení]mara / bb
Viem, že sa sem nemám vyjadrovať, ale aj tak to robím...
e.eX 6 rokov starý ban nie je vôbec dôležitý
e.eX 6 rokov starý ban nie je vôbec dôležitý

-
Kotelnak - Kolemjdoucí
Re: [V riešení]mara / bb
Referencie, ktoré mi prišli, nie sú moc ružové. Zapracuj na sebe a presvedč kolegov, že sa v tebe mýlia.
Nateraz zamietnuté.
Nateraz zamietnuté.
-
Twixx - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1