• Stránka 1 z 1
[V] MARI A JEHO BLBE KECI :)
Napišem k tomu asi tolko dostala som ban od admina Mariho kedže ma banuje za každu malu hluposť
Nickname Katijka
Herni ID STEAM_0:0:121115876
SteamCommunity ID 76561198202497480
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 13.11.2020 - 18:31:46
Vyprší dne 13.11.2020 - 18:41:46 (7 Minut zbývá)
Zabanovaný od brunet nebo ban
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
na 10 minut za slovo mindraky je mi jasne že admin asi nema tolko v sebe aby pochopil to slovičko za dalšie vyhražal sa mi na serveri že mi vybaví dlhy ban kedže už som mala ban na 3 dni za to že som napisala blbosť . dal ban nejakemu dip azačal mi skakat do reči stym že hram s dipkarmi a neviem čo pritom nijako hru nenarušam ani nič
takže akože nechapem o čo ide tomu adminov snažila som sa snim vychadzať ale neda sa lebo je to totalny pičus !!!! ktory proste mi vybavuje bany len tak
najde si na mna každu špinu bez toho aby mal dokazy
ako inak
je mi jasne že tu bude pisat totalne sračky ako on vie tak som zvedava čo za ban a kvoli čomu mi ho vybaví ked po 3 dnovom bane si myslim že som sa uvedomila
Nickname Katijka
Herni ID STEAM_0:0:121115876
SteamCommunity ID 76561198202497480
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 13.11.2020 - 18:31:46
Vyprší dne 13.11.2020 - 18:41:46 (7 Minut zbývá)
Zabanovaný od brunet nebo ban
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
na 10 minut za slovo mindraky je mi jasne že admin asi nema tolko v sebe aby pochopil to slovičko za dalšie vyhražal sa mi na serveri že mi vybaví dlhy ban kedže už som mala ban na 3 dni za to že som napisala blbosť . dal ban nejakemu dip azačal mi skakat do reči stym že hram s dipkarmi a neviem čo pritom nijako hru nenarušam ani nič

najde si na mna každu špinu bez toho aby mal dokazy

je mi jasne že tu bude pisat totalne sračky ako on vie tak som zvedava čo za ban a kvoli čomu mi ho vybaví ked po 3 dnovom bane si myslim že som sa uvedomila

-
Katijkaa - Drbna
[V] MARI A JEHO BLBE KECI :)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: MARI A JEHO BLBE KECI :)
Ahoj,
byl jsem upozorněn na to, že zas taškaříš s Destroxem. Pár kol mi trvalo, než jsem to zkouknul. Pak jsem tě upozornil, že to děláš opakovaně - šel jsem pak vybavit ban. Ty si začala mít zase blbé narážky ve voicu, tak jsem ti dal mute.
Chovej se slušně, respektuj a nebude mít s tebou nikdo problém. Když to zvládli jiní, proč by ne ty.
byl jsem upozorněn na to, že zas taškaříš s Destroxem. Pár kol mi trvalo, než jsem to zkouknul. Pak jsem tě upozornil, že to děláš opakovaně - šel jsem pak vybavit ban. Ty si začala mít zase blbé narážky ve voicu, tak jsem ti dal mute.
Chovej se slušně, respektuj a nebude mít s tebou nikdo problém. Když to zvládli jiní, proč by ne ty.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Admin mi povedal do voicu že či som pred paru dnami nedostala ban za to že niekto dipkari a ja to nenahlasujem
čo to nieje moja starosť kedže v pp hrači dip NEDOSTAVAJU BAN ( ADMIN SI ASI MYSLEL ZE SOM DALA FREE VD KEDZE TEN HRAC MAL VD Z PP ) potom sa mi začal vyhražat že mi vybavuje mesační ban neviem za čo opytala som sa ho že o čo mu ide
povedal že mala som 2 denní ban ževraj na tyžden a teraz mi vybavuje na mesiac
nasledne mi dal ban za to že som mu povedala že ma mindraky ban na chat na 10 minut
https://www.sendspace.com/file/z6763
čas cca 29:50

nasledne mi dal ban za to že som mu povedala že ma mindraky ban na chat na 10 minut

https://www.sendspace.com/file/z6763
čas cca 29:50

-
Katijkaa - Drbna
tu je to demo http://leteckaposta.cz/613179103 

-
Katijkaa - Drbna
Jednal jsem tam přeafektovaně, to máš pravdu. Řešil jsem to již s Habsem ještě před dodáním tvého dema. Příště budu vědět, jak postupovat.
+ jsem se přeslechl, v tom co si tam říkala a dal ti 10 min i když bych ti dal za to normálně jen upozornění. Příště si budu pečlivě zapisovat časy ať to neskončí stejně. Omlouvám se ti tedy za komplikace.
Pro ujasnění, o PP mi nešlo. Šlo o nadržování destroxovi v průběhu mapy. Zbyl mi jen screen, jak si radíte na ts.
-M.
+ jsem se přeslechl, v tom co si tam říkala a dal ti 10 min i když bych ti dal za to normálně jen upozornění. Příště si budu pečlivě zapisovat časy ať to neskončí stejně. Omlouvám se ti tedy za komplikace.

Pro ujasnění, o PP mi nešlo. Šlo o nadržování destroxovi v průběhu mapy. Zbyl mi jen screen, jak si radíte na ts.
-M.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Admin ma narábať iba s tým, čo ma v rukách a s tým, čo dokáže danému hráčovi dokázať. Žiadne vyhrážanie do prázdna nie je prípustné, čo si admin plne uvedomuje a ja pevne verím, že na to bude do budúcna pamätať.
Ban bol zbytočný. Ospravedlňujeme sa za problémy.
Všetko potrebné sme prebrali.
Vyriešené.
Ban bol zbytočný. Ospravedlňujeme sa za problémy.
Všetko potrebné sme prebrali.
Vyriešené.
-
Habs - Spamer
Tolko ti k tomu poviem tvoje ospravedlnenie že si konal prehnanie je len tupe blabla bla a za dalšie s destroxom som pekne dlho nehrala to že som s nim bola na ts neznamena nič
ved občas si pokecame ako kamoši čo je na tom zle ? nechapem ale som rada že odsudzuješ hračov podla screenshotu za dalsie na tejto mape destrox ani nehral lebo hra tupe GTA
( a bola som na ts len s talentom a aramom to je všetko
najprv si over veci prosim ta 

-
Katijkaa - Drbna
Re: [V] MARI A JEHO BLBE KECI :)
Zdravím, ten screen mi prosim ťa pošli, kedže dnes som s ňou ani na TS nebol. Dik čus
- Destrox
- Amatér
• Stránka 1 z 1