I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]Mari / JailBreak #1

Příspěvekod lukick » 07 dub 2022, 15:54

1. Popis situace - Hrala sa mapa jb_snow. Simon dal príklad o výhodu, kto správne vypočíta ako prvý má výhodu. Ja som to vypočítal ako druhý Simon si to nevšimol, tak sme hrali. O pár sekúnd som si opýtal mikrofón ohľadom hry, že som nebol prvý, ďakujem za výhodu. Po vypnuti mikrofónu dal simon Tčku čo to predtým napísal prvý awp nech si niekoho za jeho demenciu zabije a zabil mňa. Napísal som adminovi Mari nech rieši situáciu a jeho odpoveď bola neotravuj. Potom som mu napísal zasa tej správe nepochopil, tak som mu ju zopakoval a odpisal mi znova, že nepiš hovadiny. Nato som mu odpísal, že by sa mal dať zrušiť, že je tu tým pádom zbytočný admin a dal mi kick. Pýtam sa začo kick? Ako hráč som chcel od neho aby ako admin vyriešil situáciu a odpiše mi v momente, že NEOTRAVUJ? Neskôr admin Mari napísal, že to neotravuj nebolo na mňa, ale na iného hráča, ale keď si pozriete celú históriu mapy jb_snow čo hráči písali, tak uvidíte, že admin Mari možno aj jedno celé kolo s nikým nepísal, čiže to neotravuj nebolo mierene na nikoho iného ako to tvrdí on.

História chatu hráčov JB1 (mapa jb_snow, 2022-04-07 15:58:28): http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... er=&page=1

2. Důkazy - https://postimg.cc/KkCjjJrw
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

[Z]Mari / JailBreak #1

od Rumcajz » 07 dub 2022, 15:54

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mari / JailBreak #1

Příspěvekod Poland » 07 dub 2022, 16:38

Vytahuješ věci z kontextu.

Nevidíš všechny chaty. Hráč mi spamoval do pošty blbosti, jestli jsem admin a trolil... Já si bloknout poštu bohužel nemohu a na ban to nebylo. Tak promiň, že jsem mu napsal "neotravuj". Tobě jsem odpověděl vteřiny hned po té zprávě:

2022-04-07 15:58:43 nebyl jsem tu, je tu jiny admin, co to koukal. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow
2022-04-07 15:58:35 neotravuj.

takže asi těžko to zapadá do sebe...

Ty jsi však místo toho, abys to napsal normálně začal hned psát blbosti, kterými jsi referencoval na tvou minulou stížnost a snažil se bezdůvodně provokovat... Dostal si upo a kick.

Jelikož jsem tvou situaci neviděl, když jsem byl u boxu a byl chviličku afk, tak jsem tvůj případ řešil zpětně přes team chat a steam. I když to bylo už čistě z mé snahy ti pomoct a pochopit, proč jsi tak nervní...

2022-04-07 16:02:19 (Team) whh napis mi na steam, co udelal ten koh prosim te.

Poté, co mi to vysvětlil, jsem ti napsal:

2022-04-07 16:08:54 kohi podle toho, co mi whh napsal se ti omluvil. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_snow

Celá posloupnost situace...:

Kód: Vybrat vše
1) Přišel jsem k simonovi poté, co jsem byl asi 2 minuty afk. V tom jsi mi napsal, že jen koukám a neřeším, přitom to bylo již poté, co se situace stala.

2022-04-07 15:59:12   nic neriesim len sa pytam preco to neriesis ked tu si videl si to.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow
2022-04-07 15:58:51   ci az ked ti hrac zacne nieco pisat potom ho kicknes? normalne sa ta pytam....   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow
2022-04-07 15:58:28   mari preco to neriesis?.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow
2022-04-07 15:58:06   mari ty sa len pozeraj.

2) Zde jsem ti napsal, ať nepíšeš hovadiny

2022-04-07 15:59:28   comu nerozumies? ze ked ti zacnem zas pisat preco to ako admin neriesis tak ma kicknes len tak....   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow

2022-04-07 15:59:36   nepis hovadiny.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow

3) Tobě to však nestačilo a musel jsi dále rýpat, tak jsi dostal kick...

2022-04-07 16:01:19   :D:D:D.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow
2022-04-07 16:00:55   ja sa neviem chovat? normalne som sa ta pytal ze vyriesi situaciu ze preco ju neriesis.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow
2022-04-07 16:00:15   neriesis vobec nic ked ta hrac opyta.. len kickovat vies...   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow
2022-04-07 15:59:53   mari mali by ta zrusit ako admina si tu zbytocny.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow
2022-04-07 15:59:35   ako to robi iny admin.

2022-04-07 16:00:03   Disconnect   I left the game.   Gamesites.cz ^JailBreak #1   jb_snow

Ty jsi pak dál pokračoval, i když jsem se tě snažil pochopit.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=15821

Počkej si na vyjádření vyššího.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod lukick » 07 dub 2022, 16:45

kamo este ze existuju vyhovorky a mozes sa vyhovorit na postu
napisal som ti normalne od prvej spravy ze to vyries a ty hned nato neotravuj
preto som ti napisal hned potom to co som napisal s umyslom (nie v zlom ako som to tam napisal) ze to dopadne tak ako to dopadlo minule potom si napisal ze nemam pisat hovadiny
to bolo cele tvoje riesenie z tvojej strany
nepis ze som v niecom pokracoval ale prv radsej napis ako to zacalo.. ze si neochotny admin pomoct...
+ ja som dostal kick ale ten druhy co dostal to awp a zabil ma dostal VD :) to si uz neriesil zasa..
+ pisal som to cely cas normalne s kludom to ze si to ty citas v hlave agresivnym tonom alebo neviem ako je tvoj problem..

prestan furt zvalovat situaciu ze co hrac pise ale kukni sa aj nato ako to zacalo a nie sa len vyhovarat ze si konal podla pisania.. ked pisanie za prve bolo normalne a za druhe zacalo to tym tvojim neotravuj na moje normalne poziadanie o vyriesenie situacie..
nikto nikdy s nikym nema problem ked sa hra len ked si tam ty..

ale je mi to jasne admin ma vzdy pravdu .. kludne to vyssi mozte locknut lebo u vas je zbytocne si podavat staznost konkretne JB sekcia lebo tu hrac nikdy nema pravdu len vase cvicene opicky maju pravdu..
!_kempa_! lukick *KOHI*
lukick
Mistr
Mistr

Příspěvekod Kozlak » 07 dub 2022, 17:38 VIP

Admin ti i na serveru napsal, že zpráva "neotravuj" nebyla mířená na tebe, nebuď tak vztahovačný a zkus to pochopit.
Vzhledem ke tvému chování se upozorněnímu a kicku nemůžeš divit.
+ ja som dostal kick ale ten druhy co dostal to awp a zabil ma dostal VD :) to si uz neriesil zasa..

Pokud chceš řešit i toto, dodej vyčasované HLTV.

Admin postupoval správně.
Stížnost zamítnuta.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Zpět na Stížnosti na Adminy