• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Mari (Jailbreak 6Mini)
ID : #10 "Budeme banovat WTF ok?" 1032 STEAM_0:0:92830426 2 25:14 10 0
Nick : Mari
Scree : https://ctrlv.cz/LAgM
Popis : Dostal jsem Ban k CT za neschopnost, po te když jsem se ho na to ptal do PM (napsal jsem mu 1 zpravu do PM a jednu do all) tak mě kickl ze serveru bez duvodu. Pote jsem přišel zpět na server a Mari napsal : "Nepiš blbosti nebo dostaneš mute!".. napsal jsem mu "Řešení neopravněneho kicku+banu je blbost?" a on mi dal ban. BTW na minule mapě mě kickl a na další jsem se připojil k CT a on mi dal ban :3
Děkuji Mrozicek
Nick : Mari
Scree : https://ctrlv.cz/LAgM
Popis : Dostal jsem Ban k CT za neschopnost, po te když jsem se ho na to ptal do PM (napsal jsem mu 1 zpravu do PM a jednu do all) tak mě kickl ze serveru bez duvodu. Pote jsem přišel zpět na server a Mari napsal : "Nepiš blbosti nebo dostaneš mute!".. napsal jsem mu "Řešení neopravněneho kicku+banu je blbost?" a on mi dal ban. BTW na minule mapě mě kickl a na další jsem se připojil k CT a on mi dal ban :3
Děkuji Mrozicek
Mrož
- Kód: Vybrat vše
[list=][*][img][color=#FF4080][color=#BF4040][color=#BF4040][color=#800080][color=#400080][color=#000040][color=#000040][color=#000000][size=150][/size][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/img][/list]
-
Mrozicek - Kolemjdoucí
[Vyriešené] Mari (Jailbreak 6Mini)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mari (Jailbreak 6Mini)
Kecy kecy kecy.
Přišel jsem na server s tím, že tam máte dipkaře. Zbavoval jsem se ho průběžně, zatímco jsem koukal na vaše kola. hlavně jsem zůstal, když si mi řekl ať vypadnu už. =D.
Nebyl si schopný dát atrakci ani po mém upozornění. Radši si se neustále smál a používal nachytávky. Zábava. No, tak jsem tě přehodil - bylo poslední kolo mapy. Přehodil jsem také i ty dva kumpány, co tam hráli s tebou. Jeden zapl náhodu vězňům a druhy dělal blbosti jako ty. Řekl jsem vám, že k CT nepůjdete. Další mapu jste pokračovali..
Vy jste z toho měli však velkou srandu a začali jste provokovat, jak k připojováním k CT, tak i v chatu. Proto si dostal ban za neschopnost simona + postupně ban chat, za ty vaše blbé kecy a neustálý spam.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=613
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=750
Přišel jsem na server s tím, že tam máte dipkaře. Zbavoval jsem se ho průběžně, zatímco jsem koukal na vaše kola. hlavně jsem zůstal, když si mi řekl ať vypadnu už. =D.
Nebyl si schopný dát atrakci ani po mém upozornění. Radši si se neustále smál a používal nachytávky. Zábava. No, tak jsem tě přehodil - bylo poslední kolo mapy. Přehodil jsem také i ty dva kumpány, co tam hráli s tebou. Jeden zapl náhodu vězňům a druhy dělal blbosti jako ty. Řekl jsem vám, že k CT nepůjdete. Další mapu jste pokračovali..

Vy jste z toho měli však velkou srandu a začali jste provokovat, jak k připojováním k CT, tak i v chatu. Proto si dostal ban za neschopnost simona + postupně ban chat, za ty vaše blbé kecy a neustálý spam.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=613
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... player=750
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Klacek69 : Náhodu jsem dal omylem
říkal jsem že dám za to vd ale hned mi přišel kick od ct... když jsem se ptal proč tak rovnou kick z celého serveru... Příští mapu jsem se ptal za co mam kick do ct a odpovědí bylo : až budeš mít mmozek tak napiš : Poté jsem dostal 2 bany na chat za NADÁVKY... A vyhrožování že jestli ještě jednou napíšu slovo hlupáček tak dostanu ban na server ? aha 
e.Mari: Stejně jako Mrožik lžeš. Dostal si jen jeden ban za nadávky. A vyhrožování? Zde je moje hlstats, kde vás napomínám, abyste nepsali blbosti.

e.Mari: Stejně jako Mrožik lžeš. Dostal si jen jeden ban za nadávky. A vyhrožování? Zde je moje hlstats, kde vás napomínám, abyste nepsali blbosti.
Povedz mi koľko ešte dní, ostáva pred tým posledným
-
kubisnovis - Kolemjdoucí
No ať už to je jak chce, tak se příště nauč dávat bany, ale za to, co jsem udělal, né za to, co jsem neudělal. Odkdy jsou nadávky např: Ubožák, hlupáček? Nebyl jsem snad ani jednou sprostý, ale jen jsem říkal pravdu xd kazíš už hodně životů jen svojí existencí, a ta vaše drzost, arogance... už mi leze na nervy, prostě neříkám, že všichni, ale většina z vás se ke mně chová, jako bych byl váš nepřítel a z ničeho nic vám zkazil život a vy by jste byli úplně jako "už tě nechci vidět, inak si kaput" JE TO JEN HRA, a nic jsem vám ve vašich osobních životech neudělal, tak se ke mně nechovejte tak jen kvůli tomu, že dám FK třeba, nebo že nehraju podle pravidel, a to je pravda, když se takhle naštváváte z blbostí. Ani s váma není pořádně sranda...
e.Mari: podívej se na svoje hlstats, na tvoje provokativní nicky a pak si stěžuj.. Nespamujte to tu. Zbytečně.
e.Mari: podívej se na svoje hlstats, na tvoje provokativní nicky a pak si stěžuj.. Nespamujte to tu. Zbytečně.
Někdo hulí škéro,
druhý hulí péro.
druhý hulí péro.
-
Kotikbb2zmchr2 - Amatér
Takže.. prosím tě.. Pane Mari Píšete tam že jste mě UPOZORNIL na to že mam dávat Atrakce .. Napsal jste to JEDNOU do chatu :3 ,vy jak jste to napsal tak se na mě potom rozeběhl vudce Gangu a zabil mě.. hned poté jste mě přehodil do T :3 Jůů řekl jsi nám.. všiml jsem si toho až když jsem hledal v Konozoli svuj BAN.. napsal jsi to do chatu na konci mapy + nas tam bylo asi 7 a skoro všichni píší do chatu.. není to tak těžke přehlednout. Nebo jsi to aspon mohl říci. Jedine co si za tu celou dobu ŘEKL bylo at se kldím, tod vše :3. Joa to že ja na tebe napíšu stížnost a vyjádříš se k tomu ty.. je celkem shit.. nemylsíš ?
Děkuji Mrozicek Byl bych rad kdyby ses začal chovat na svuj věk
děkuji
Děkuji Mrozicek Byl bych rad kdyby ses začal chovat na svuj věk

Mrož
- Kód: Vybrat vše
[list=][*][img][color=#FF4080][color=#BF4040][color=#BF4040][color=#800080][color=#400080][color=#000040][color=#000040][color=#000000][size=150][/size][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/color][/img][/list]
-
Mrozicek - Kolemjdoucí
Uhhh Mari mám tě dost... ať už ti někdo zničí PC nebo odinstaluje CSko... Bez tebe.. tu bude všem líp. VŠEM. klidně si tu budu zbytečně psát, furt 10000000000000000000000000x lepší, než tvoje existence ta týhle planetě. Nejradši bych tě votoval do kola, ale nechci další permu. Jo a jak říkal Mrozik, chovej se tak, kolik ti je, nebuď jak Tary ty ubožáku jeden.
Někdo hulí škéro,
druhý hulí péro.
druhý hulí péro.
-
Kotikbb2zmchr2 - Amatér
Admin je na serveri od toho, aby hráčom zabezpečil plynulý chod hry, ale aj preto, aby si sám zahral. Jeho povinnosťou je vyriešiť v rámci jeho možností každý prehrešok, ktorý sa na serveri stal. Samozrejme, nie každý ide vidieť a predsa sme len ľudia.
Nedovolíme žiadnemu hráčovi, aby sa provokovaním, šikanou, posmeškami poďakoval adminovi za to, že vás tam ide zbaviť DIP hráčov alebo hráčov, ktorých úmysel je len kazenie hry.
Naopak, mali by ste byť len radi, že je admin v tom momente na serveri a pomôže aj slušným hráčom pri nejakom probléme, napr. s pravidlami.
Mrozik, tebe provokácia a kazenie hry ako také vôbec nie je cudzie. Či už pred resetom banlistu alebo po resete banlistu, tvoje správanie sa nemení vôbec, aj keď reset slúži ako očista.
Ber to ako radu a zároveň aj ako upozornenie. Vstúp si do svedomia, neprovokuj adminov, nekaz hru, nerob blbosti, nemaj adminov za handru.
Keby hráš tak, ako sa JB hrať má, neverím, že by ti admin dal ban.
Kotik a Kubis, ak sa chcete sťažovať na admina, odporúčam vám prečítať si vzor ako nahlásiť admina a potom s konkrétnymi DÔKAZMI si môžete založiť vlastný topik, kde sa problematike budeme venovať.
Sťažnosť zamietnutá.

Nedovolíme žiadnemu hráčovi, aby sa provokovaním, šikanou, posmeškami poďakoval adminovi za to, že vás tam ide zbaviť DIP hráčov alebo hráčov, ktorých úmysel je len kazenie hry.
Naopak, mali by ste byť len radi, že je admin v tom momente na serveri a pomôže aj slušným hráčom pri nejakom probléme, napr. s pravidlami.
Mrozik, tebe provokácia a kazenie hry ako také vôbec nie je cudzie. Či už pred resetom banlistu alebo po resete banlistu, tvoje správanie sa nemení vôbec, aj keď reset slúži ako očista.
Ber to ako radu a zároveň aj ako upozornenie. Vstúp si do svedomia, neprovokuj adminov, nekaz hru, nerob blbosti, nemaj adminov za handru.
Keby hráš tak, ako sa JB hrať má, neverím, že by ti admin dal ban.
Kotik a Kubis, ak sa chcete sťažovať na admina, odporúčam vám prečítať si vzor ako nahlásiť admina a potom s konkrétnymi DÔKAZMI si môžete založiť vlastný topik, kde sa problematike budeme venovať.
Sťažnosť zamietnutá.
-
ThePeace - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1