• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Mari
Cas 02:00 den 4/16 mapa jail_anka . Situácia : Admin mari mi dal prehoz hned na začiatku mapy počas hvd. Keď som sa ho pýtal prečo ,tak mi odpisal niečo v zmysle ze som neschopne ct a mam pozorovat hru od T. Ono by to bolo v pohode keby mi nedal prehoz UPLNE NA ZACIATKU. A pokial by mari chcel argumentovať tým že mi dal prehoz na základe minulej mapy ,tak sa pýtam prečo mi ho nedal už vtedy ( simona som mal vtedy viackrát takže času na prehodenie mal plno). Ja verím že mi dal ale prehoz na základe toho že som sa mu snažil vysvetliť situáciu z minulej mapy , keď som ako Simon položil otázku kolko je živých hráčov na jb8( v čase kedy som sa to pýtal ich bolo na serveri 0, a pokiaľ má človek aspon trosku rozumu v tej lebeni , čo si myslim ze mari nema, tak by ho napadlo ze o 2 v noci na najmenej hranom serveri nebude nikto +da sa to lahko skontrolovat cez gamesites alebo csko pokiaľ je server uloženy). No admin mari asi nema mentalnu kapacitu nato aby pochopil ze to je normalna možno trocha zaludna otazka a tak mi počas toho ako som mu to vysvetloval do voicu dal prehoz , ešte raz podotýkam že vtedy bolo hvd a ja som mu to vysvetloval velmi slusnym sposobom ,co by vedelo potvrdit aj demo ale nedavam ho tu pretoze som napísal vsetko. Mari budem rád ked sa vyjadris a pokial by si mi uz na serveri napísal zaco som dostal prehoz tak to tu nepíšem.
-
Gr00t - Pokročilý
[Vyriešené] Mari
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mari
Tak tak, přehodil jsem tě na začátku mapy, když jsi se hádal ve voicu, jak moc jsem neschopný admin a že ani já a ani jiné CT nemáme mentální kapacitu na tvé simonování.
Přesně jak říkáš, dával si páté přes deváté již na minulé mapě, kde si nebyl schopný hodit ani kostkou, natož vysvětlit atrakci. Když jsem ti řekl ať dáváš normální otázky a ne nějaké tvé "logické", tak jsi se urazil. Na další mapě jsi se začal hádat do voicu a celé HVD jsi ho spamoval, jak jsme mentálně slabí. Tak jsem tě přehodil se slovy:
2020-04-16 01:53:10 sleduj hru u T.
2020-04-16 01:53:07 jak si sám řekl, neumíš moc pravidla.
2020-04-16 01:52:59 Nejsi připravený být u CT.
gn
Přesně jak říkáš, dával si páté přes deváté již na minulé mapě, kde si nebyl schopný hodit ani kostkou, natož vysvětlit atrakci. Když jsem ti řekl ať dáváš normální otázky a ne nějaké tvé "logické", tak jsi se urazil. Na další mapě jsi se začal hádat do voicu a celé HVD jsi ho spamoval, jak jsme mentálně slabí. Tak jsem tě přehodil se slovy:
2020-04-16 01:53:10 sleduj hru u T.
2020-04-16 01:53:07 jak si sám řekl, neumíš moc pravidla.
2020-04-16 01:52:59 Nejsi připravený být u CT.
gn
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Otvorime demo a budete veľmi prekvapení. Takže tvoju odpoveď mam brať tak že si mi dal prehoz za spamovanie voicu?
dddd. Mne je jasne že prehoz som dostal preto že si myslis ze to je hlupa otazka. Ale rád by som počul vyjadrenie niekoho kompetentnejšieho že či je otázka : 'kolko je zivych hracov momentalne na jb8?' (ked je v case polozenia otazky 02:00) Hlúpa.
e.Poland: Dostal si přehoz za neschopnost. Až budeš dávat normální úkony a budeš se chovat slušně... Počkej, až to vyřeší.

e.Poland: Dostal si přehoz za neschopnost. Až budeš dávat normální úkony a budeš se chovat slušně... Počkej, až to vyřeší.
-
Gr00t - Pokročilý
Poprosíme dôkazy o takomto konaní admina.
To, koľko je na JB8 živých hráčov si vedel z kadiaľ, keď si podával takú otázku? V čase, keď si ju položil práve ten jeden živý mohol opustiť server- číže áno, je to zavádzajúca otázka.
To, koľko je na JB8 živých hráčov si vedel z kadiaľ, keď si podával takú otázku? V čase, keď si ju položil práve ten jeden živý mohol opustiť server- číže áno, je to zavádzajúca otázka.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1