Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Marketa alias Honza Aliger

Příspěvekod AliA » 13 bře 2020, 20:06

JB uz nemá smysl, každý je na mě zasedlý, ale nikdo nepozdvihne ta kola, kde jsem v pohodě, dávám super atrakce...
Všechno, co napíšu se obrátí v prospěch jiné osoby, nemá to smysl :( Tolik peněz jsem investoval, ale to je vedlejší. Prosím, ostatní, smysluplně se vyjádřete, děkuji
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

od Rumcajz » 13 bře 2020, 20:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Marketa alias Honza Aliger

Příspěvekod Brazzer » 13 bře 2020, 23:25

Marketa si frajer a pěkně zpíváš, nechápu jak mohl tak slušný chlapec dostat ban na chat na týden. By měl dostat spíš ten focus (tfuj na něj)
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod PatoPique3 » 13 bře 2020, 23:47

Úplný dement
PatoPique3
Amatér
Amatér

Příspěvekod KosSo » 14 bře 2020, 00:58 VIP

Ono to bude asi tým, že tie negatívne vlastnosti si ľudia skôr zapamätajú, tak proste nemôžeš byť kok a sekaj dobrotu a keď to naozaj chceš snaž sa všetkých presvedčiť, že to nie je s tebou úplne stratené :)

Príklad: keď dostaneš mute ban, pouč sa a nespamuj príkazy do hry a tým neobchádzaj ban.
Obrázek
KosSo
Spamer
Spamer

Příspěvekod Smokeyy » 14 bře 2020, 01:26

Žáby nemusí pít vodu. Vstřebávají ji kůží. A při skákání vždy zavírají oči. Asi jako když si ženy zacpávají nos při skoku do vody.
Obrázek - Stále hrdý fanoušek SPARTA PRAHA :)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AliA » 14 bře 2020, 10:37

Smokeyy píše:Žáby nemusí pít vodu. Vstřebávají ji kůží. A při skákání vždy zavírají oči. Asi jako když si ženy zacpávají nos při skoku do vody.

Nevím, co jsi tím chtěl říct, pochybuju, že tys věděl :D Ale naprosto s tebou souhlasím
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod AliA » 14 bře 2020, 10:38

KosSo píše:Ono to bude asi tým, že tie negatívne vlastnosti si ľudia skôr zapamätajú, tak proste nemôžeš byť kok a sekaj dobrotu a keď to naozaj chceš snaž sa všetkých presvedčiť, že to nie je s tebou úplne stratené :)

Se mnou to nikdy nebylo ztracené, ale děkuji za názor, mistře!
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod AliA » 14 bře 2020, 10:41

Brazzer píše:Marketa si frajer a pěkně zpíváš, nechápu jak mohl tak slušný chlapec dostat ban na chat na týden. By měl dostat spíš ten focus (tfuj na něj)

Děkuji Vám, pane, vážím si toho.
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod AliA » 14 bře 2020, 10:43

PatoPique3 píše:Úplný dement

Děkuji za konstruktivní kritiku, pane Pique :DDD
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Příspěvekod Focusss » 14 bře 2020, 11:51

Brazzer píše:Marketa si frajer a pěkně zpíváš, nechápu jak mohl tak slušný chlapec dostat ban na chat na týden. By měl dostat spíš ten focus (tfuj na něj)

Budeš pokárán, tfuj
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Smokeyy » 14 bře 2020, 15:15

AliA píše:
Smokeyy píše:Žáby nemusí pít vodu. Vstřebávají ji kůží. A při skákání vždy zavírají oči. Asi jako když si ženy zacpávají nos při skoku do vody.

Nevím, co jsi tím chtěl říct, pochybuju, že tys věděl :D Ale naprosto s tebou souhlasím

Vlastně nic.. jenom když tě někdo štve, ignoruj ho, nebo změň téma :lol:
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Dandeenka » 20 bře 2020, 10:28 VIP

Pamatuju si Venoma.. Pamatuju si ho za dob, kdy při banu na chat spamoval speed a jinak provokoval.. Admini ho neměli rádi i přesto, že tomu JB vcelku rozuměl a dostával dlouhé bany.. Pak se kousl a začal ignorovat narážky ostatních, nenechal se vyprovokovat a začal pracovat na tom, aby zlepšil svou pověst. A myslím, že se mu to povedlo. Není to během chvíle, ale vyplatí se to.. A to není jediný případ.
Vím, že je občas těžký držet jazyk za zuby, ale, Honzo, já si tě pamatuju jako super cápka se skvělými atrakcemi. Nevím, co se změnilo, že najednou dostáváš bany.. Zkus se taky kousnout a kroť se v chatu, vždyť to není tak těžké, zanadávej si radši na TS a uvidíš, že se to časem změní..

Možná si mě ani nepamatuješ, ale já tebe ano a věřím ti, hodně štěstí. ;)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Focusss » 20 bře 2020, 17:56

Dandeenka píše:Pamatuju si Venoma.. Pamatuju si ho za dob, kdy při banu na chat spamoval speed a jinak provokoval.. Admini ho neměli rádi i přesto, že tomu JB vcelku rozuměl a dostával dlouhé bany.. Pak se kousl a začal ignorovat narážky ostatních, nenechal se vyprovokovat a začal pracovat na tom, aby zlepšil svou pověst. A myslím, že se mu to povedlo. Není to během chvíle, ale vyplatí se to.. A to není jediný případ.
Vím, že je občas těžký držet jazyk za zuby, ale, Honzo, já si tě pamatuju jako super cápka se skvělými atrakcemi. Nevím, co se změnilo, že najednou dostáváš bany.. Zkus se taky kousnout a kroť se v chatu, vždyť to není tak těžké, zanadávej si radši na TS a uvidíš, že se to časem změní..

Možná si mě ani nepamatuješ, ale já tebe ano a věřím ti, hodně štěstí. ;)

Bohužel, na serveru teď jsem docela často, i když pičuju tak se snažím jakš takš držet pravidla...

Ale Honza se kousl, dává docela dobré kola a nedělá bordel, ale admini ho znaji jako bordelaře a tak s ním i nakládají, a mužu říct že v 8/10 případu si to ani nezaslouží
Akadémia nie je nikdy zlá voľba
Focusss
Drbna
Drbna

Příspěvekod Smokeyy » 20 bře 2020, 19:16

Focusss píše:Bohužel, na serveru teď jsem docela často, i když pičuju tak se snažím jakš takš držet pravidla...

Ale Honza se kousl, dává docela dobré kola a nedělá bordel, ale admini ho znaji jako bordelaře a tak s ním i nakládají, a mužu říct že v 8/10 případu si to ani nezaslouží

Jestli bude slušný a ignorovat provokace, tak proč by s ním tak jednali? Když nic neporuší, nemůžou ho trestat.. logické
Když si někoho pamatují, jako bordeláře, mají k tomu asi nějaký důvod, ne?
Hold musí sekat dobrotu, i když na něj admini použijí přísné měřítko a dělat to tak do doby, než admini "zapomenou" ;)
Obrázek
Smokeyy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod AliA » 21 bře 2020, 11:31

Anet, děkuji Ti, já jsem furt stejnej blbec, ale pokusim se umírnit.
Focus, nevím, jeslti to píšeš ze srandy, ale každopádně Ti děkuju, a děkuju za podporu.
Smokey, možná to bude trochu tím, že se změnil admin tým
DnB ❤️
AliA
Drbna
Drbna

Další

Zpět na Volná debata