• Stránka 1 z 1
[Přijat] Marmeláďa - CSGO
Nick na serveru: Marmeláďa
SID: STEAM_1:1:228123552
Sekce, na které chci práva: JB-CSGO
Věk: Je mi 13 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=41344
Bany, které jsem dostal: Pár banů jsem dostal ,ale už jsem se poučil a dlouho jsem nebyl potrestán
Něco o mně:Jmenuji se Ladislav a pocházím ze Středočeského kraje.Mám rád zvířata a rád hraju počítačové hry jako csgo, OW,a Lolko
Proč právě já: Rád bych se ucházel o post admina, protože jsem prošel dobrovolně akademií, abych se přiučil novým věcem a hlavně abych na případný post admina více vyzrál. Rád bych dostal šanci ukázat co ve mně je. Ještě bych dodal, že v mé situaci mohu maximálně hráče nahlásit, avšak porušování pravidel to nezastaví ihned. Jako admin bych mohl hned zasáhnout a vše vyřešit chladnou hlavou. Na serveru se vždy aktivně zapojuji do chodu hry tím že se hráčům snažím vysvětlit situace a pravidla kterým nerozumněli
SID: STEAM_1:1:228123552
Sekce, na které chci práva: JB-CSGO
Věk: Je mi 13 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... ayer=41344
Bany, které jsem dostal: Pár banů jsem dostal ,ale už jsem se poučil a dlouho jsem nebyl potrestán
Něco o mně:Jmenuji se Ladislav a pocházím ze Středočeského kraje.Mám rád zvířata a rád hraju počítačové hry jako csgo, OW,a Lolko
Proč právě já: Rád bych se ucházel o post admina, protože jsem prošel dobrovolně akademií, abych se přiučil novým věcem a hlavně abych na případný post admina více vyzrál. Rád bych dostal šanci ukázat co ve mně je. Ještě bych dodal, že v mé situaci mohu maximálně hráče nahlásit, avšak porušování pravidel to nezastaví ihned. Jako admin bych mohl hned zasáhnout a vše vyřešit chladnou hlavou. Na serveru se vždy aktivně zapojuji do chodu hry tím že se hráčům snažím vysvětlit situace a pravidla kterým nerozumněli
-
ladaladik - Zkušený
[Přijat] Marmeláďa - CSGO
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Marmeláďa - CSGO
Ahoj,
vedli jsme o tobě nějakou dobu diskusi. Snow tě vychválil a proto především vzhledem k tvé práci v akademii a tvému zlepšení hry na serveru jsi ukázal, že o ty práva vážně stojíš a udělal jsi pro to maximum.
Najdi si mě nebo Onlyho na TS, domluvíme se na termínu testů.
vedli jsme o tobě nějakou dobu diskusi. Snow tě vychválil a proto především vzhledem k tvé práci v akademii a tvému zlepšení hry na serveru jsi ukázal, že o ty práva vážně stojíš a udělal jsi pro to maximum.
Najdi si mě nebo Onlyho na TS, domluvíme se na termínu testů.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: Marmeláďa - CSGO
Pustili mě na 5 minut k počítači, tak jsem chtěl napsat nějaký nesmysl.
-
voliciak - Kolemjdoucí
Re: [Přijat] Marmeláďa - CSGO
Po testech přijat jako admin akademik prvního kola.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1