• Stránka 1 z 1
[Z]Martinees / JailBreak
Nick na servery: ☠ Martinees ☣
SID: STEAM_0:1:150929396
Sekcia, na ktorej chcem práva: Jail Break
Vek: 16
Moje HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=427
Bany, ktoré som dostal: : Na CS:GO 1x mute chat na 10 min. )( Na CS1.6 : 1x za mfk (prepočul som zopár inštrukcií od simona) na 1 deň, 1x za fk (nevedel som ešte tak dobre pravidlá) na 1 hod.
Niečo o mne: Volám sa Martin, mám 16 rokov, bývam na Slovensku blízsko mesta Nitra, chodím prvý rok na strednú. Mám rád počítačové hry,eSport a hokej. Cudzie jazyky viem Angličtinu a Ruštinu. Ked som hrával jailbreak na cs1.6 tak som ešte nevedel tak dobre pravidlá preto som mal aj tie bany ktoré som mal ale každý raz začínal...
Prečo práve ja: Preto že: Pravidlá na jail breaku ovládam celkom fajn. Som dosť často aktívny, a chcel by som udržiavať jail break servery v čistote.
Zkúšenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahratých cez 930 hodín (na CS1.6 cez 2000 hodín). Pravidlá na jail breaku už ovládam dobre.
Prípadné poznámky: Bol by som veľmi rád keby mi dáte šancu. Vďaka za odpoveď.
SID: STEAM_0:1:150929396
Sekcia, na ktorej chcem práva: Jail Break
Vek: 16
Moje HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... player=427
Bany, ktoré som dostal: : Na CS:GO 1x mute chat na 10 min. )( Na CS1.6 : 1x za mfk (prepočul som zopár inštrukcií od simona) na 1 deň, 1x za fk (nevedel som ešte tak dobre pravidlá) na 1 hod.
Niečo o mne: Volám sa Martin, mám 16 rokov, bývam na Slovensku blízsko mesta Nitra, chodím prvý rok na strednú. Mám rád počítačové hry,eSport a hokej. Cudzie jazyky viem Angličtinu a Ruštinu. Ked som hrával jailbreak na cs1.6 tak som ešte nevedel tak dobre pravidlá preto som mal aj tie bany ktoré som mal ale každý raz začínal...
Prečo práve ja: Preto že: Pravidlá na jail breaku ovládam celkom fajn. Som dosť často aktívny, a chcel by som udržiavať jail break servery v čistote.
Zkúšenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahratých cez 930 hodín (na CS1.6 cez 2000 hodín). Pravidlá na jail breaku už ovládam dobre.
Prípadné poznámky: Bol by som veľmi rád keby mi dáte šancu. Vďaka za odpoveď.
EX-Akademik
-
Martinees - Amatér
[Z]Martinees / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Martinees / JailBreak
Bohužel jsem tě na serveru nepotkal a nevím jakých kvalit dosahuješ tak bych rád poprosil adminy o referenci na daného hráče.
Na základě referencí se rozhodneme co s tebou dál.
Děkuji.
Na základě referencí se rozhodneme co s tebou dál.
Děkuji.
-
Karl0s - Kazatelův učeň
Re: Martinees / JailBreak
Omlouvám se za zdržení, ale mám pro tebe dobrou zprávu nepřišla ani jedna negativní reference tudíž tě vezmeme k pohovoru kde ukážeš co umíš.
Přijat k pohovoru.
e.LIfe: Přidej si mě na steamu
- Steamcommunity.com/id/Lifess/
Přijat k pohovoru.
e.LIfe: Přidej si mě na steamu

-
Karl0s - Kazatelův učeň
Re: [Pohovor]Martinees / JailBreak
Fakt vďaka a nevadí že to trochu trvalo. PS: Life ja ťa na steame pridaného mám.
EX-Akademik
-
Martinees - Amatér
Re: [Pohovor]Martinees / JailBreak
Hráč bohužel neprošel testem,
ovšem za měsíc si můžeš požádat znovu,
Zamítnuto.
ovšem za měsíc si můžeš požádat znovu,
Zamítnuto.
-
byLife - CS2 Admin
• Stránka 1 z 1