Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]Maš ban, ale nepatrí tebe?

Příspěvekod overSCRIPT » 01 led 2020, 13:21

Keď má niekto dynamickú IP /DIP a čuduje sa prečo má ban, keď tu napríklad nikdy nehrával, prečo mu nabízíte iba dve veci?

1) Zakupenie VIP za 100 Kč /4€
2) Zakupenie Steam CS1.6

No, chápem, že je ťažké dát unban hocikomu, kto má DIP a nikdy na GS nehrával, ale prečo?
Veď 1 IP adresu može mať iba jeden vo štáte, kde sa nachází.
Tudíž keby dostal ten, čo má ban ale nemá ho mať, unban, ten, kto bol zabanovaný pred nim, unban teoreticky mať nebude,
keď už tato IP, napríklad 127.0.0.1, nieje jeho, ale toho, čo sa sťažuje na to, že má ban ale nemá ho mať.
Mne to príde iba ako zposob ako zbohatnuť na ludoch, čo nemožu za to, že majú dynamickú IP a zrovna tu, čo tu bola zabanovaná.
Samozrejme, može si zakupiť Steam, ale čo sa tim zmení? Keby bola zabanovaná IP, steam ID je mi stejne na nič, ako bol moj pokus o unban keď som dostal permu za DIP, že vraj som bol na NS a hovoril som, no keby som to bol JÁ, ako som bol v robote?

A čo sa týká banu na ID, nie na IP, hráč si nemože stáhnuť iný NS cs 1.6 alebo reinstallovať ten čo má, lebo by sa to dalo brať ako obchazanie banu, čiže porušenie pravidel a zrazu by mohol právom dostať IPban. Mohol by si kupiť steam cs 1.6, ale taktéž by sa to dalo brať ako obcházanie banu. A naviac, keď sa nemýlim, dvaja hráčovia nemožu mať stejnú ID, lebo by sa dosral celý systém serverov, lebo by potom mohli dvaja hráči so stejnú ID hrať na jednom serveri. To ale Valve urobil tak, aby dvaja hrači nemali stejnú ID, lebo keď vyšel cs 1.6, všeci mali valve_0:0... a nie steam_0:0...

Takže keď si kupí steam cs 1.6, mohli by právom dostať ban, keď si zmení VALVE ID, možu isť do piče, ban, keď si kupí VIP, zrazu majú unban, lebo podporili tento portál a zakúpili si UNban.
Nieje moj verdikt správný? Já si myslím že hej, lebo som to popisal tak dobre, že by som sa čudoval keby mi locknuli alebo smazali tento príspevok. A naviac, nebudem to pisať do "Odpad" sekce, keď žiadný člen AT sa tam nepozre a keď hej, odpoví na največšiu sračku.
overSCRIPT
Amatér
Amatér

[Vyriešené]Maš ban, ale nepatrí tebe?

od Rumcajz » 01 led 2020, 13:21

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Maš ban, ale nepatrí tebe?

Příspěvekod eXtr3mer » 01 led 2020, 17:22

Ahoj, tak ako si to napísal to celkom dáva logiku, no bohužiaľ je to nezmysel pretože si to trochu nepochopil.

DIP hráči sa zámerne nebanujú, aby sme nemuseli riešiť, komu ten ban skutočne patrí a komu nie. Avšak s IP adresou to nemá nič spoločné. Aby som ti to nejak v jednoduchosti opísal - každý hráč má nejakú hernú ID. Pri NS verzii hry sa tieto ID začnú u niektorých hráčov opakovať, práve z toho dôvodu, že ide o warez verziu. Niekedy sa stane, že je táto ID zabanovaná a získa ju nevinný hráč. Je to taký vedľajší efekt a riziko, pre každého, kto nechce investovať do originálnej verzie. Tento problém je niekedy zavinený aj rovnakou IP, no nie je to podmienka :)
To s našim portálom a celým naším systémom vôbec nesúvisí. Napriek tomu však hráčom ponúkame 2 možnosti ako sa tomu vyhnúť - VIP a jeho systém vo veľkej väčšine prípadov dokáže rozlíšiť, či ide o vinného alebo nevinného hráča. U koho to ani systém nezabezpečí tak má možnosť kúpiť si originálnu verziu hry. My za túto reklamu nemáme žiadny zisk, je to len možnosť hráčom, ktorú odporúčame na to, aby sa im podobná situácia nestala znova. Ak má hráč ban na NS a začne hrať na Steame, či už cheatoval on alebo nie, berieme to tak, že na Steame začína s čistým štítom a žiadny ban neobchádza :)

Každý ban je na určitú dobu nahodený na ID a IP a po uplynutí tejto doby sa automaticky upraví len na ID. Samotné IP bany sa nedávajú, ak to nie je vyslovene nutné.

Snáď som ti to dostatočné vysvetlil :) Ak by si mal ďalšie otázky, smeruj mi ich rovno do PM, táto sekcia slúži na iné účely.
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Unban Žádost