I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

master0r0 - Survival

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 13:05

1. ja jsem napsal panu OnlyPoker že lutujem jeho mamu že se ji narodil takový retardovaný chlapeček (neni to uražka na jeho mamu ale na něho ) slovo lituju je že ju fakt lituju myslel jsme to zrovna važně ale co pan OnlyPoker se nasral za slovíško chlapeček :D :D což je k smíchu a začal mi tam vyhrožovat banem pak napsal Adminovy master0r0 a jestli to četl on povedal že ne pak se podivla do historie vyjel si víš samozdřejmě to chapu ... ale neni to žadná uražka do rodiny a prostě bum dal mě Ban protože pan master0r0 nadržuje OnlyPokerovy nevím teda z jakého duvodu ale ano je to tak co koliv mu OnlyPoker Napsal tak on udělal prostě jak cvičená opice (sprominutím) už mu to tam napsal jeden hráč konkretně Cywka ... ale to neřeším jde mi o to že pan Admin nerozezná uražku do rodiny a litovaní

2.veškeré screene pošlem to co jsem napsal OnlyPokerovy je zde .. http://leteckaposta.cz/864471658
pacholek
Amatér
Amatér

master0r0 - Survival

od Rumcajz » 04 říj 2015, 13:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: master0r0 - Survival

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 13:06

zde jsou veškeré screeny co jsme udělal než mě zabanoval

http://leteckaposta.cz/653449723
pacholek
Amatér
Amatér

Příspěvekod aimp » 04 říj 2015, 13:22

Jeho matku si podľa mňa urazil. Screeny samozrejme mám, ale myslím že to nieje potreba nakoľko si ich sám doložil. A čo sa týka toho že som potom OnlyPokerovi povedal že mi tie screeny posielať nemusí, bolo to preto že screeny som si spravil sám. Nebanoval som hneď pretože som bol nachvíľu afk. Prišiel som späť a OnlyPoker mi oznámil čo sa stalo, myslel som že to z tej historie zmizlo tak som ho požiadal nech mi tie screeny pošle, nakoniec som to našiel. Nikto Pokerovi nenadržiava. - Master0r0
aimp
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 13:25

promin ale mám kamoše který dělal Admina na několikati Serverech dokonce vlastnil aj svuj Server CraftujicíSvět kde měl přes 100+ hraču a když jsme se ho zeptal jestli je to uražka odpoveděl že ne že totok neni žadná uražka do Rodiny takže promin ale slovo že lutujem tvoju mamu že musí být chuděra že se j inarodil tak retardovaný chlapec je spíše naopak uražka OnlyPokera lebo okrada lidi a sám tam nadaval ... MishuGw3
pacholek
Amatér
Amatér

Příspěvekod aimp » 04 říj 2015, 13:30

Každý má nato iný názor, nech rozhodne vedenie...
aimp
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 13:32

přesně tak nech rozhodne Vedení jsem zvedavý .. popřipadě si těch 5 hodin počkám no to neni taková tragedie
pacholek
Amatér
Amatér

Příspěvekod Cywkaa » 04 říj 2015, 13:37

Dobře k tomu banu se vyjadřovat nebudu a to spíše k tomu jak admini se chovají k o statním a k hráči OnlyPoker,to je podle mě ta podstatná věc zde,nepřijde mi to fér ve všech směrech,admini ho berou za nevím jak to přesně vystihnout za "rozumného"? hráče,což na tom vůbec nic není pravdy,tento hráč totálně ničí server,ale dobře k tomu se snad vrátím u jinému příspěvku,tady by se teď měli řešit administrátoři,kteří berou na něj ve všech směrech ohledy,toto nebude jen myšleno k administrátorovi Master0r0,ale i dalším nejmenovaným,přijde mi to že jsou s ním domluvení?Zde ve zkratce popíšu jeden případ,kdy hráč OnlyPoker se chystal k obchodu,a jelikož je už tak známý svými trapnými pokusy o okrádež,tak si zavolal admina,jako důkaz,samozřejmě OnlyPoker dalšího hráče okradl,a admin fuč,a dělal že nic neviděl? Jako vážně? Těmto lidem se nedá říkat administrátoři,a nebo mě celkem zaujalo kdy si hráč OnlyPoker,a nejmenovaný administrátor psali,jak onlypoker krade,co krade atp...Starý dobrý administrátor Martino,a WalkCZ,toto co tam teď jsou za administrátoři,se nedá ani z malé části tak nazvat.
Cywkaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Krav1cka » 04 říj 2015, 13:42

Vy hlupáčikovia :D Čo to tu skúšate prosím vás ? :D Idete obviňovať adminov ? Ste úbohí :D Táto vaša marná snaha si niečo dokázať :D Admin konal správne,len vy "detičky" si neviete priznať pravdu,tak to nepreháňajte :) Adios bočínos :*
Som nekompromisný,keď sa jedná o porušovanie pravidie,úcta k starším hráčom,k lepším hráčom a samozrejme k adminom.
Vlastním EVIP na Dust2 Only 1,Zombie Blood,Furien 1,Knife 2,BaseBuilder 2,HNS AutoBhop a VIP na JB 1,BaseBuilder 3
Krav1cka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 13:46

nevím proč děcka maj prostě ve zvyku nadavat dalším lidem do děcek to fakt nechapu přijde vám že bych někomu řekl že jeděcko ? a niž bych ho znal ? ne .. nikoimu nemám za potřeby nadavat že je děcko pokud se tak nechová ... proč bych taky měl když daného člověka neznáma nevím zdali je to děcko nebo ne poté až uvidím fotku nebo jak se člověk chová tak ho nazvu děckem lebo sa tak chová .... ale ja som podal tuto stížnost lebo mi to přijde trošk udivné aby Admin nerozeznal uražku od litovaní + jak napsal Cywka Admini prostě ignorujou to že OnlyPoker prostě okrada hrače a ještě utoho stojej podle toho co jsem četl co napsal Cywka .... tak to asi by nemělo chodit ... a pokud s touto žadosti má někdo problém tak nahoře v pravo v rohu je křižek děkuji ti s Pozdravem MishUGw3
pacholek
Amatér
Amatér

Příspěvekod aimp » 04 říj 2015, 13:47

Cywkaa píše:Dobře k tomu banu se vyjadřovat nebudu a to spíše k tomu jak admini se chovají k o statním a k hráči OnlyPoker,to je podle mě ta podstatná věc zde,nepřijde mi to fér ve všech směrech,admini ho berou za nevím jak to přesně vystihnout za "rozumného"? hráče,což na tom vůbec nic není pravdy,tento hráč totálně ničí server,ale dobře k tomu se snad vrátím u jinému příspěvku,tady by se teď měli řešit administrátoři,kteří berou na něj ve všech směrech ohledy,toto nebude jen myšleno k administrátorovi Master0r0,ale i dalším nejmenovaným,přijde mi to že jsou s ním domluvení?Zde ve zkratce popíšu jeden případ,kdy hráč OnlyPoker se chystal k obchodu,a jelikož je už tak známý svými trapnými pokusy o okrádež,tak si zavolal admina,jako důkaz,samozřejmě OnlyPoker dalšího hráče okradl,a admin fuč,a dělal že nic neviděl? Jako vážně? Těmto lidem se nedá říkat administrátoři,a nebo mě celkem zaujalo kdy si hráč OnlyPoker,a nejmenovaný administrátor psali,jak onlypoker krade,co krade atp...Starý dobrý administrátor Martino,a WalkCZ,toto co tam teď jsou za administrátoři,se nedá ani z malé části tak nazvat.

Pokial myslíš ten obchod s Alevul-om, obchod bol dokončený. To, že mu potom OnlyPoker zabil villagerov už nieje môj problém, je to survival.
aimp
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod BooInternet » 04 říj 2015, 13:47

pacholecek, práve si ukázal aký máš krásny X-ray :)
BooInternet
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 13:50

Ano X-Ray v MC nainstalovany mám ale je mi luto X-ray nepouživám mám to jen kvuli těm Souřadnicím nic víc a jsem ochotnej Adminum ukazat Inventář a i truhle co mám že hraju poctivě a všecko co mám jsem taky poctivě našel .. ale je mi jasné že se totok bude špatně dokazovat ale Dia nepotřebujev mC ... a X-Ray taky ne hraju poctivě lebo ma to na Gamesites baví a kdybych použival X-Ray tak hra mě omrzí a nebavilo by mě to nemám duvod použivat X-ray všecko co jsme vybudoval na Serveru tak pocitivě
pacholek
Amatér
Amatér

Příspěvekod aimp » 04 říj 2015, 13:51

Pacholek, a nabúce keď budeš niečo screenovať tak si ten x-ray vypni, Ale ja ťa banovať radšej nebudem, ešte by si napísal ďalšiu sťažnosť :)
aimp
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod pacholek » 04 říj 2015, 13:55

ja X-Ray neměl zaplí pokud ve Screenu nevydíš mám X-Ry pouze nainstalovaný v MC nic víc

a když jsme u toho Admin by měl řešit když si hráč stěžuje na okradení lebo je to v pravidlách což bylo několikrát když nsá okradl hráč OnlyPoker a Admin stim nic nedělal

- Podvádění hráčů za účelem krádeže itemů a peněz
pacholek
Amatér
Amatér

Příspěvekod Krav1cka » 04 říj 2015, 13:56

Chlape tak toto si zaklincoval :D X-Ray :D :D :D To ako fakt ? Ty si vážne hlúpy :D Ty môžeš byť rád,že nedostaneš ban väčší :D A ešte sa tu sťažuj na adminov ty hlupák :D Hlúpy si jak ďaleko dovidíš :D :D Chlape ty si frajer,nie každý by si dovolil poslať fotku adminom s X-Rayom :D
Som nekompromisný,keď sa jedná o porušovanie pravidie,úcta k starším hráčom,k lepším hráčom a samozrejme k adminom.
Vlastním EVIP na Dust2 Only 1,Zombie Blood,Furien 1,Knife 2,BaseBuilder 2,HNS AutoBhop a VIP na JB 1,BaseBuilder 3
Krav1cka
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Další

Zpět na Stížnosti na Adminy