• Stránka 1 z 1
[Přijat] matej / AWP
Nick na serveru: matej
SID: STEAM_0:0:90921546
Sekce, na které chci práva: AWP
Věk: 16 let
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal:
• 1x MFK, 1x Provokace
• 1x Nadávky Neúnosné
Něco o mně: Jmenuji se dosti očividně Matěj, pocházím z Jihomoravského kraje z okresu Břeclav. Mezi mé obliby patří sledování kinematografie, mezi moje nejoblíbenější kousky bych zařadil Stranger Things, Dark nebo například Dr.House. Mezi mé koníčky také patří například architektura, hudba, skiny do cska a kryptoměna. Zajímám se také o PC hry nebo cokoliv spojeného s PC.
Proč právě já: Je to velmi nepříjemný pocit, když člověk přijde na server a protihráč například cheatuje.. řešit tyhle věci přes fórum se muže občas protáhnout a mezitím hříšník napáchá ještě více škody. Je mnohem jednodušší vyřešit podobné situace přímo na serveru a zpříjemnit ostatním hráčům jejich herní požitek. To je hlavní důvod proč bych se chtěl stát adminem a napomáhat tak chodu serveru. Myslím že jsem také dost trpělivý a situace dokážu řešit objektivně.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám 3000~ hodin, můj momentální rank je MGE
SID: STEAM_0:0:90921546
Sekce, na které chci práva: AWP
Věk: 16 let
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal:
• 1x MFK, 1x Provokace
• 1x Nadávky Neúnosné
Něco o mně: Jmenuji se dosti očividně Matěj, pocházím z Jihomoravského kraje z okresu Břeclav. Mezi mé obliby patří sledování kinematografie, mezi moje nejoblíbenější kousky bych zařadil Stranger Things, Dark nebo například Dr.House. Mezi mé koníčky také patří například architektura, hudba, skiny do cska a kryptoměna. Zajímám se také o PC hry nebo cokoliv spojeného s PC.
Proč právě já: Je to velmi nepříjemný pocit, když člověk přijde na server a protihráč například cheatuje.. řešit tyhle věci přes fórum se muže občas protáhnout a mezitím hříšník napáchá ještě více škody. Je mnohem jednodušší vyřešit podobné situace přímo na serveru a zpříjemnit ostatním hráčům jejich herní požitek. To je hlavní důvod proč bych se chtěl stát adminem a napomáhat tak chodu serveru. Myslím že jsem také dost trpělivý a situace dokážu řešit objektivně.
Zkušenosti s CS:GO: Na CSGO mám 3000~ hodin, můj momentální rank je MGE
-
fraud - CS:GO CheatHunter
[Přijat] matej / AWP
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: matej / AWP
Zdravím,
Domluvil jsem se skinnym, že si tě vezmu na starosti.
Přidej si mě na steamu a tam se domluvíme, co dál.
V řešení.
Domluvil jsem se skinnym, že si tě vezmu na starosti.

Přidej si mě na steamu a tam se domluvíme, co dál.
V řešení.

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1